selincim gönderdigi hediyeler çok teşekürlerr
Imageshack - dsc07360
Imageshack - dsc07359i
Imageshack - dsc07352
Imageshack - dsc07350lh
saol canmgule gule kullansın zeynep hanım
canım senin kızın çok tatlı maşllah ne giyse yakşıyor. Allah güle güle giyme nasip etsin
evet canım eşofman biraz büyük ama çok çabuk uzuyorlar ben de hep öyle alıyorum. Çok teşekkür ederiz.güle güle giysin tunacımmm iyi günlerde kullansın
feridecim içine değişim kartı koymuştum
tam bedenini kestiremedim umutada o beden aldım eşofmanı birazcık büyük geldi
ha bide yazdığım notu evde unutmuşum yaa
maşallahh tunayaaaaa..cicilerde çok yakışmışş..bu yakışıklı ne giyse yakışırrrr:))
maşallah ckta yakışmış yakışıklıyaa
maşallah tunaya çok tatlı olmuş
maşşllhhh pek tatlıı kıyafetleride çok yakışmşş
feridecim yerim ben bu tatlıyıı
maaşaallaaah tunaya maşallah
çok güzell çok yakışıklı nur yüzlüüüüü tam bebek yüzü var maşallah yaa
Tuna çok tatlı maşallah.
tuna ya 41 kere maşallah çok yakışıklı bu oğlan çokta yakışmış ii günlerde giysin
tuna çok yakışıklı olmuş maşallah ona
hadi hadi hiç foto yok tembellik etmeyinde ekleyin kızlar..merak ediyoruz :)) bizimki gelsin eklerim bende..
hediyemiz tam gününde geldiiii
aliyecim çok tşkler
bende ne zmndır demire kırmızı bişeyler bakıyodum
1 yaş almanda çok iyi oldu burada uzun zmn giyebilecek
resmi en yakın zmnda yüklicem :)
elanın kıyafetni göremedim nedense. eminim çok yakışmıştır.http://i0912.hizliresim.com/2009/12/30/2046.jpg
tam geldi sevgicim elbisemiz gömlek ve çorap biraz büyük onları daha uzun sürede giyebilir çok teşekkürler öpüyoruz seni..ama çok zor şartlar altında çektim fotoyu sürekli kaçıyo güldüğüne bakmayın yani :)) çorabı bile giydiremedim baksanabağırarak kaçıyo sıpa :))
çok güzelmiş canım güle güle giysin oğluşunay cnm çok tatlı olmuş , zeynep de tuna da nisan bebişleri çook güzeller....ben daha anca çekiyorum bizde esra teyzeye tşk.ederiz.
Eki Görüntüle 32370
Eki Görüntüle 32371
Eki Görüntüle 32372
güle güle giysin selencik.eşofmanlar çok kullanışlı oluyo bence.http://img35.imageshack.us/img35/8894/dscn0016iq.jpg
işte denız teyzesınden kızıma gelen hedıyemız
işte Gülşen teyzesinin oğluşuma hediyesi body ve pantolon