Yılbaşı çekilişi hakkında

Adres gönderirken isim yazmayı unutmayın kızlar.

Birde bulunduğunuz yere her kargo gelmiyo olabilir.Böyle bir durum varsa hangi kargoların geldiğini yazın adresinizle beraber.

ıllaki yılbaşına yetişecek diye bir kural konulmamalı bence..Evet çok da fazla gecikmesin ama insanların başka işleri de var..
Yani ben yılbaşında kesin elimize geçsin demiyorum.Acelem yok..Bana gönderen kişi rahat olsun..Ne zaman istiyorsa o zaman yollasın.Ptt kargo olursa daha iyi ..

bence yılbasından önce elimizde olsa güzel olur yılbasından sonra yılbası heycanı geçiyor...ama tabi işi çıkanlar bir sorun yaşayanlar istedigi zaman yollasınlar...20si ila 25i arası yollasak uygun olur bence ptt ile

Kimseyi kırmak ya da zan altında bırakmak istemem ama, ben bir hediye düşündüm mesela ama bazı arkadaşlar işi o kadar abrttı ki yani şu renk bu renk aksesuar falan..Bunlar çok detay arkadaşlar..Mesela ben küçücük bir ilçede yaşıyorum..Düşündüğüm hediyeyi arkadaş kendini anlattığına göre mesela sevmiyormuş, kullanmıyormuş, hoş ben yine de yollayacağım, ama mutlaka sevdiği birşeyi de yanına koymaya çalışarak...ıle gidersem alabilirim ancak..Çok detaya kaçmayın lütfen..Alacağımız kişiyi tanımak tamam güzel ama o kadar detay yazılmış ki bence bazı arkadaşlar düşündükleri hediyeyi değiştirmek zorunda kalacak. ki bu organizasyon neden yapıldı? Birbirimize KK'ünden bir anı kalması adına..
Biraz daha dikkatli olalım diyorum bu husuta..ınşaallah birbirimizi kırmadan sonuçlandırırız..
Sevgiler.

hep dediğim gibi yine diyeyim, amaç yüzümüzdeki ufacık bir tebessüm, gönlümüzdeki sevinç ne de olsa...
o yüzden gönülden kopup kilometreler aşan bir iplik bile paha biçilemez
önce sevgi sonra geldiği toprağın kokusunu getirir evimize
ben burdaki herkesi çok seviyorum, herkesin gönlüne sağlık opuyorumnanaktan

Kimseyi kırmak ya da zan altında bırakmak istemem ama, ben bir hediye düşündüm mesela ama bazı arkadaşlar işi o kadar abrttı ki yani şu renk bu renk aksesuar falan..Bunlar çok detay arkadaşlar..Mesela ben küçücük bir ilçede yaşıyorum..Düşündüğüm hediyeyi arkadaş kendini anlattığına göre mesela sevmiyormuş, kullanmıyormuş, hoş ben yine de yollayacağım, ama mutlaka sevdiği birşeyi de yanına koymaya çalışarak...İle gidersem alabilirim ancak..Çok detaya kaçmayın lütfen..Alacağımız kişiyi tanımak tamam güzel ama o kadar detay yazılmış ki bence bazı arkadaşlar düşündükleri hediyeyi değiştirmek zorunda kalacak. ki bu organizasyon neden yapıldı? Birbirimize KK'ünden bir anı kalması adına..
Biraz daha dikkatli olalım diyorum bu husuta..İnşaallah birbirimizi kırmadan sonuçlandırırız..
Sevgiler.

hep dediğim gibi yine diyeyim, amaç yüzümüzdeki ufacık bir tebessüm, gönlümüzdeki sevinç ne de olsa...
o yüzden gönülden kopup kilometreler aşan bir iplik bile paha biçilemez
önce sevgi sonra geldiği toprağın kokusunu getirir evimize
ben burdaki herkesi çok seviyorum, herkesin gönlüne sağlık opuyorumnanaktan

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
her ikinizinde sözlerinizin altına bende imzamı atıyorum:içelim:

Kimseyi kırmak ya da zan altında bırakmak istemem ama, ben bir hediye düşündüm mesela ama bazı arkadaşlar işi o kadar abrttı ki yani şu renk bu renk aksesuar falan..Bunlar çok detay arkadaşlar..Mesela ben küçücük bir ilçede yaşıyorum..Düşündüğüm hediyeyi arkadaş kendini anlattığına göre mesela sevmiyormuş, kullanmıyormuş, hoş ben yine de yollayacağım, ama mutlaka sevdiği birşeyi de yanına koymaya çalışarak...İle gidersem alabilirim ancak..Çok detaya kaçmayın lütfen..Alacağımız kişiyi tanımak tamam güzel ama o kadar detay yazılmış ki bence bazı arkadaşlar düşündükleri hediyeyi değiştirmek zorunda kalacak. ki bu organizasyon neden yapıldı? Birbirimize KK'ünden bir anı kalması adına..
Biraz daha dikkatli olalım diyorum bu husuta..İnşaallah birbirimizi kırmadan sonuçlandırırız..
Sevgiler.

zaten hediyenin büyüğü küçüğü,limiti sınırı olmaz kim içinden ne geliyosa durumu neyi elveriyo onu alır arkadaşlar,ben öğrenciyim kendi harçlıklarımdan elimden geldiği kadar almaya çalışıcam önemli olan burdan gelecek hediyeyi hatırlamak,böyle güzel bi sitede bu şekilde bi organizasyona katılmak...
emeği geçen herkese teşekkürler a.s

Sevgiler.

Haklısın canım ama detaylı bir şekilde anlatılması iyi oldu bence, neleri sevip neleri sevmediğini anlıyoruz hediye alacağımız kişinin. Mesela ben bana çıkan kişinin benim tarzıma çok yakın olduğunu öğrendim ve bana ne alınırsa mutlu olurum onu alıcam zemuszemus

hülya sana çıktıysam bana elbiselerin üstüne giyebilceğim hırka örer misin :kedi:
(sipariş verenlere kızan üyeye gel) :jeyyar:

slm kızlar....
nasılsınız bakalım ....
tam okuyamadım ama haklısınız bencede bıraz abartılmış olabılır ama sonucta bı sekılde de ınsanlar kenını tanıtmak zorunda mesela bana yollayacak olan kişi kıyafet alırsa kullanamam ben kiloluyum ve olmayabılır bı köşede duracagına kullanabılecegım yada hoşuma gıden bişey olsun isterım tabıkkıde

Kızlar çekiliş yapılıp,kimin kime hediye alacağı belirlendi mi?
Bütün sayfaları okumam imkansızdı da birazcık :roflol:
Ben başlığı oft'de gördüğümde bu çekilişi sadece pro üyelere özel bir şey sanıyordum böyle olmadığını dün farkettim ama internetimde sorun vardı dün yazamadım.
Keşke daha önceden önyargılı davranmayıp baksaymışım :çok üzgünüm:
Neyse artık seneye burda olursak o zaman katılırım :teselli:

Kızlar çekiliş yapılıp,kimin kime hediye alacağı belirlendi mi?
Bütün sayfaları okumam imkansızdı da birazcık :roflol:
Ben başlığı oft'de gördüğümde bu çekilişi sadece pro üyelere özel bir şey sanıyordum böyle olmadığını dün farkettim ama internetimde sorun vardı dün yazamadım.
Keşke daha önceden önyargılı davranmayıp baksaymışım :çok üzgünüm:
Neyse artık seneye burda olursak o zaman katılırım :teselli:
kısmet değilmiş cnm bende gecen yıl katılamamıştım cekınmiştim acıkcası ama bu yıl banada kısmet oldu bırde benım alacagım kişi azcık buda yazsa da bı tanışmı olsak ama yokkkk nerde bu kız ya kactı valla

kısmet değilmiş cnm bende gecen yıl katılamamıştım cekınmiştim acıkcası ama bu yıl banada kısmet oldu bırde benım alacagım kişi azcık buda yazsa da bı tanışmı olsak ama yokkkk nerde bu kız ya kactı valla

Evet kısmet değilmiş.Katılsam çok güzel olurdu ama :çok üzgünüm:
Seneye diyelim artık ama seneye burda olur muyuz,ölür müyüz kalır mıyız bilinmez :sm_confused: :roflol:

Evet kısmet değilmiş.Katılsam çok güzel olurdu ama :çok üzgünüm:
Seneye diyelim artık ama seneye burda olur muyuz,ölür müyüz kalır mıyız bilinmez :sm_confused: :roflol:
allah korusun cnm inşallah seneye katılabılırsın
ama bi kaç kişi daha kacırdıgı için üzüldüğünü söylemiş eger kesın ckılıse katılanlardan vazgecen yada adres yollamayanlar olursa onların yerıne belkıde katılamayanlar eklenebilir diye düşünüyorum ama tabiikide adres yollamayanlar ve cekilişlten cıkmak isteyenler olursa dıye dıyorum madur ve hedıyesız kalmaz o zman kimsede cnm tabi ilerleyen zamanlarda bakalım ne olucak ona göre artık kısmet ....

allah korusun cnm inşallah seneye katılabılırsın
ama bi kaç kişi daha kacırdıgı için üzüldüğünü söylemiş eger kesın ckılıse katılanlardan vazgecen yada adres yollamayanlar olursa onların yerıne belkıde katılamayanlar eklenebilir diye düşünüyorum ama tabiikide adres yollamayanlar ve cekilişlten cıkmak isteyenler olursa dıye dıyorum madur ve hedıyesız kalmaz o zman kimsede cnm tabi ilerleyen zamanlarda bakalım ne olucak ona göre artık kısmet ....

Peki canım birşey soracağım
Kargoyla gönderildiğinde direk eve mi yollanıyor,yoksa alan kişi kargo şubesinden mi alıyor?

tşk cnm iyiyiz ikimizde hediyeleşme gününü bekliyoruz işte :)
valla cnm ya bende merak edıom ama benım alacagım kişi yok hiç ortalıklarda unuttu mu acaba ???

Peki canım birşey soracağım
Kargoyla gönderildiğinde direk eve mi yollanıyor,yoksa alan kişi kargo şubesinden mi alıyor?
hangi adresi verırsen oaraya yollanıyor ev adresını veırsen oraya yollanır ama kargodan alınsın dıye not verırsen eger o zaman senın hedıyende kargoda kalabılır heralde

X