Yılbaşı çekilişi hakkında

ben de ögrendim songülabla emegine sağlık canım birde adrelerimizi sana mı bildircez ...özelden ben onu kaçırdım ya.........

HEEHEE bende öğrendim ve çok güzel paylaşımlarda bulunduğum bir arkidişim çıktı :)) ama süüülemem :))

Eline sağlık ellerin dert görmesin.

kendini tanıtmayan arkadaşlar war halaaaa amaa :) hadi kızlar diğer topiğidebi kaç bişey karalayın accıkkk :)

bende ögrendim sonucu
çokta güldüm
banada tanıdık biri çıktı zemuszemus
acaba ben kime çıktım
durun bi ziyaret sayfamı kontrol edim
eminim oraya ugramıştırr naniknanik
ne zekiyim nan şakkıdı

bana da tanımadığım biri çıktı ama karıştıralım bakalım KK da neler bulucam :)

söylemesene kızz :mymeka:

eee tabı herkes ogrendı kıme kım cıktını daha ugrarlarmı buraya demı ya bende ogrendım ama ugruyorum belkı sevdıgı ıstedıgı bısıler vardır dıye bıde adresı elıme gecse ıyı olucak kendısını hıc tanımıyorum cunku sımdı arkadaslık teklıf etsem anlıcak muhabbete gecsem yıne anlıcak en ıyısı uzaktan takıp etmek ama ben kıme cıktım bunu ıyı bılıyorum tahmınım kuvvetlı o yuzden burdan duysun benı hedıyen ne olursa olsun arkadasım ınan memnun kalırım no problem sonucta hatıra kknın guzel bı hatırası olcak yanı dahada heyecan bastı sımdı benı offffff offf

hediyee konusunda çok kafaam karıştıı kızlarr bnm yaaaa ne alsamkii acepp mafoldumben

Evet yılbaşının melekleri nasıl keyifler...
herkes öğrendi sanırım,şimdide adreslerin listesine devam edicem,,
hala adresini göndermeyen hatunlar var,rica ediiim lütfen,
bakın sabırsızlıkla bekleyen hatunlar var,
ve ben hala neye üzülüyorum biliyormusunuz,adını ilk zamanlar yazdırıp da,
sonradan uğramayanlar ve maalesef çekilişe katılamayanlar..
neyse herşeyde hayır vardır değil mi...
adresleri en kısa zamanda özelden yazacağım size,
birde hediyeleri hepimiz aynı gün gönderelim ve yılbaşından önce geçsin elimize,
sonrada yine burada paylaşalım ne dersiniz??

Songül ablam ellerine sağlık. Çok güzel bir organizasyon oldu. Bencede belli birgün olsun. Herkes o güne kadar temin etsin. Aynı gün yollayalım. Herkese aynı gün gitsin. Toplucana süpriz olsun çok hoş oluropuyorumnanaktan

songül ablam dediğin herkesiin belli bi tarihte göndermesii dahaiyi olur sankii bi tarih atalım mesela 20-25 aralık gibi
ay bnm için çook ii olcak doğ.günümden snra kkdan yeniyıll hediyesi
çok şanslıı gibi hissettim kendimii
:lepi:

bence herkez birbrine çıktığını soylesın birdaha adreslerı songül ablaya yollayıp onu yormayalımlmaz:walla bana çıkan arkadaşa ben mesaj attım adresinni bana yollarmısın hediyen i yollayacağım die boylesı daha mantıklı bencce:kedi:

Selincim ben zaten çoğunun adreslerini listeledim,keşke süpriz olsaydı sizinki de..benim için yorucu olmaz canım,önemli olan
herkesin o heyecanı yaşaması...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…