Yılbaşı çekilişi hakkında

songulcum adres vermeyenler varsa nolcak yanı o kışı ıptal olursa cok uzulurum ben herkes adresını verdımı sana yanı adresı olanlarlamı cekılışımı yaptınn off yaa strese gırdımm

valla Selincim bende merak ediyorum desem...opuyorumnanaktan
amannn merak etmeyin sonuçta bu topikte ne zamandır birşeyler paylaşılıyor,
işte içlerinden biri....

songül ablacm geçen sene boyle olmamıstı bırdaha seni yormayalım herkez birbirine çıktığnı soylesin bence boyle olmaz zemuszemus adresleri de yollasın yanıkaydirigubbakcemile5 bu bnm hoşuma gitmedı yazık yanı sana yormaya gerek yokkaydirigubbakcemile5

Arkadaşlar strese girmeyin,çekilişi en son teyit aldığımız isimlerle yaptık...
çekilişin amacı neydi,biraz heyecan ve hediyeleri aldığımız anda
bu topikte paylaşmak...
dediğim gibi ben zaten çoğunu yaptım,bana zor gelmiyor,severek yapıyorum yani,
ayrıca alınan karaların hepsi çoğunluğun kararıdır...aman bunu unutmayalım lütfen...
ama adresini bana göndermek istemeyen olursa da,ona birşey yapamam elbette,
adresini henüz yazamayn var elbette ama hafta sonu,evinde pc olayanlarıda düşünmek lazım,
herhalükarda hediyeleri gönderme zamanımızdan çok önce adresler tamamlanac
aktır...

Arkadaşlar strese girmeyin,çekilişi en son teyit aldığımız isimlerle yaptık...
çekilişin amacı neydi,biraz heyecan ve hediyeleri aldığımız anda
bu topikte paylaşmak...
dediğim gibi ben zaten çoğunu yaptım,bana zor gelmiyor,severek yapıyorum yani,
ayrıca alınan karaların hepsi çoğunluğun kararıdır...aman bunu unutmayalım lütfen...
ama adresini bana göndermek istemeyen olursa da,ona birşey yapamam elbette,
adresini henüz yazamayn var elbette ama hafta sonu,evinde pc olayanlarıda düşünmek lazım,
herhalükarda hediyeleri gönderme zamanımızdan çok önce adresler tamamlanac
aktır...

tmm bakalım oyle olsunopuyorumnanaktan

inşallah songulcum adreslerını verırlerde zamanında ulaşır hedıyeler aynı gunde yollayalım hedıyelerı dedıgın gıbı suprız olsun

ya çıkan arkadaşıım bi yıldıız çakıverr bak çook merkk ettiim heheh kaydirigubbakcemile3

ya bana cıkan arkadaşı ben hiç tanımıyorum ama cokk kokoş buralarada pek ugramıyor unuttu mu acaba CADIARZUCADIARZUCADIARZU

songül ablacm geçen sene boyle olmamıstı bırdaha seni yormayalım herkez birbirine çıktığnı soylesin bence boyle olmaz zemuszemus adresleri de yollasın yanıkaydirigubbakcemile5 bu bnm hoşuma gitmedı yazık yanı sana yormaya gerek yokkaydirigubbakcemile5

Selin arkadasımıza katılıyorum songul ya cok yoruldun zaten herkes özelden kıme cıktıysa yazsın adreslerı alsın.:icecream:.(ben kime cıktım yahu)

kızlar birde unutmadan tekrar soylım
kargo ücretini hediyeyi yollayan odüyor çünkü sonçta hediye alıp veriyoruz birde üstüne para odemeyelım.
temiz iş olsun.

ehehe herkez çatlııcam diyo :) son yorumlar aynı...

söz çaktırmıcam iki göz at profilime ben annarım :)

Songül,Elif,Selin_as
Arkadaşlar çok Teşekkür ederim kendi adıma uğraşmanız,konu açmanız için

oy bebeğem nidemek zati ben topiği açtığımda bu işi tekbaşıma beceremezdm oyuzden onlardanda yardım aldımzemuszemus
bizde sana tşk ederiz tek tek uğrastığın içinzemuszemus

ehehe herkez çatlııcam diyo :) son yorumlar aynı...

söz çaktırmıcam iki göz at profilime ben annarım :)

bende öyle diyordum nasıl olsa bu çekilişe katılanların birçoğuyla tanışmıyorum profilime bakandan anlarım diyordum ammmmaaa 5-6 kişi birden bakmışkafamçokkarıştı neyse herhalde içlerinden biridirCADIARZU

X