Yılbaşı çekilişi hakkında

slm kızlar e tabı gece cok gec yatınca anca kalkıp toplandık valla öğrenemeyenlerde öğrendi sanırsam kaldı mı hala öğrenemeyen .....

kızlar bişey daha kaafama takıldı şimdi biz bi topiğe bilgilerimizi yazdık neyiz kimiz diye de herkesde bi nick var songül ablada isim yolluyor saolsun da biz nerden bilcez bu isim kim

Bende öğrendim hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt Çok sevdiğim biri çıktı şansımaaa

Hepinizi çok seviyorum bu arada :)))opuyorumnanaktan

Canım nick geldi bana.

Sana isim mi geldi.

çıkan kişi aklımdaki hediyeye tam oturdu hihoyyyt
kendisini de çok severim hihoyyyt
umarım beğenir hediyesini opuyorumnanaktan
kızlar ben ne zamandır bakamıyordum bu topiğe, fiyat sınırlaması belirtmiş miydik ??

Son düzenleme:
bana da geldi çıkan kişinin ismi

ama kişinin adres bilgisi gelmedi daha nasıl olacak bende
hiç tanımıyorum bana çıkan kişiyiCADIARZU

ben de yazdım yardımcı olsun dıye :))
kim cıktı bır de onu ogrensem cok guzel olucaktı :))

umarım beğenir opuyorumnanaktan
kızlar ben ne zamandır bakamıyordum bu topiğe, fiyat sınırlaması belirtmiş miydik ??
hımmmm onu bende kaçırdım cnm ya varmıydı sınırlama oyle bişey sanırsam hatırlamıyorum ama

isimmi ncki bilmiyomkii
Bu tpiğin ilk sayfasında nickler var canım oraya bakabilirsin.Hem ordan o kişinin profilinden gerekli ipuçlarınıda alırsın

umarım beğenir opuyorumnanaktan

Ne güzel.

Ama ben önceden bana çıkan kişiyi bilseydim daha farklı şeylerde bakabilirdim.Bu yüzden biraz üzüldüm aslında.Olmazsa ekleme yaparım fırsat bulunca

Limit belirlenmedi diye biliyorum ben

Son düzenleme:
hımmmm onu bende kaçırdım cnm ya varmıydı sınırlama oyle bişey sanırsam hatırlamıyorum ama

biara öyle konuşuluyordu ama sonra vazgeçildi demek
o zaman tamamen bağımsızız hihoyyyt
ay sabırsızlanıyorum delikafadulden

bu arada canım senin doktor randevunda sorun yok değil mi :1hug:

hihoyyyt benim hediye alacağım kişi için çifte anlamı olacak. Aralık ayı doğum günü. Ben çok mutlu oldum öğrenince. hihoyyyt

Banada nicki geldi ama hiç tanımdaığım biri umarım güzel bir hediye seçebilirim. arkadaşlar birde gönderme süresi varmı sitedeki sorundan dolayı giremedim. kaçırmış olabilrim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…