Yılbaşı çekilişi hakkında

sağlık olsun yawww opuyorumnanaktan
bu arada ben hedayemi yapmaya başlıycam :CüvCüv:
yani benimki el emeği olcek
umarım beğenilir :hulya:

ayy kannecim
bende bedenime göre bir hırka bulamıyorum
şöle tunik tarzı
öncen tek dugme şeklinde
kalın çizgili
koyu kırmızı siyah lı
ince merserize bi iptenn oolsa
bide bana göre olsa ne güzel olurdu

bende ne alıcama karar verdim
artık bana denk gelen kişi giceleri beni hatırlarr boıl bol :roflol:

öle bişi bulursan banada haber verhihoyyyt
çünki ben örgü özürlüyüm asla anlamam örgüden:hulya:
benim yapacağım başka bişi a.s.

bu aralar çok uzun süre kalamasamda sitede hergün en az bir iki kere uğrayıp çekilişin ne zaman ne şekilde yapılacağına bakmayı ihmal etmiyorum hiç.çok heyecan verici hiç tanımadığın birine hediye yollayıp yine aynı şekilde almaka.s.

kızçelerim ballarım canlarım opuyorumnanaktanGÜNAYDIN hepinizeopuyorumnanaktan
şimdiden kurban bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor hayırlara vesile olmasını gönülden temennı edıyorumopuyorumnanaktan

öle bişi bulursan banada haber verhihoyyyt
çünki ben örgü özürlüyüm asla anlamam örgüden:hulya:
benim yapacağım başka bişi a.s.

hımm merak ettim bak
erzurumun oltu taşımı meşürdu öle bişimi yoksam :1rolleyes:
geçen gün dedim kimse üstüne basmamış
kızlar tekrar ediyorum
herkess kendine ne alınsa mutlu olurdu neye ihtiyacı var ne bilim elbette hediyenin ölçütü olmaz ama
fikir bakımından iyi olur gibiydi turkbayragi

günaydın hatunlar , geçmiş olsun kanne nazar mı değdirdik sana yoksa el emeği filan derken...

citol ciğim ben bekarım çalıştığım için ve her ihtiyacımı karşılayabildiğim için çok şükür bir ihtiyacım yok ama süsü püsü severim :))

hahahah sende çok masraflısın yani :hulya::hulya::hulya:
Sana çıkmak istiyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende merak ediyorum ne zaman çekilecek acaba çok heyecan vericiii değil mi darkcım?
Belli olmuş Zeynacım oleyyydelikafadulden 16 aralık daa varmış.
Az erken çekilseydi keşke.Daha fazla vaktimiz olurdu hediye almak için

Hanımlar 16 Aralık Çekiliş
Teşekkürler canım

sana da iyyi bayramlarrr

Evet güzel fikir bence katılıyorum sana

Benim ihtiyacım çok ama yaz yaz bitmez :))) Minik kuşumdan vakit bulup çıkamıyorumm

Daha önce bu tarz çekilişde neler alınmıştı.Deneyimliler yardım etsin bize azcık.

Mesela neler yollandı hediye olarak.Kötü bi hediye yolamayalım.Kareografiye uygun olsunsositososito

Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj kapatır mesafeleri, birleştirir gönülleri, bir sıcak gülümseme, bir ufak hediye daha da yaklaştırır bizi birbirimize. Kalbiniz nur, eviniz huzur dolsun. Kurban Bayramınız bereketli olsun! opuyorumnanaktan

biz bir yerden eksik kalmayalım darkcım zaten
ama ben çok heyecanlanıyorum hiç tanımadığım birisine hediye alacağım ve bana hediye gelecek
çok sabırsızlandım

Gönül Dostlarım,
hepinizin teker teker bayramını kutluyorum...
sevdiklerinizle nice bayramlar diliyorum...

çekilişte bende yer almak istiyorum arkadaşlar.buarada hepinizin kurban bayramı mübarek olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…