Yılbaşı çekilişi hakkında

ÖNEMLı...

Arkadaşlar tekrar söylüyorum,
yurtdışı şuan bana bildirilen 2 kişi ve esas listemizin bir altındaki mesajda ,
ayrı liste yaptım onlar için...
eğer sizler için sorun olacaksa lütfen şimdiden söyleyin ki,
arkadaşlarımızı kırmadan söyleyelim biran önce...
ama sorun olacağını sanmıyorum...

kim ilgileniyorsa beni listeden silebilirmi ben işler yüzünden burayla pek ilgilenemiyorum sanırım aralıkta daha yoğun olacağım unutabilirim çekişi çok istiyordum ama unutursam ayıp olur

kim ilgileniyorsa beni listeden silebilirmi ben işler yüzünden burayla pek ilgilenemiyorum sanırım aralıkta daha yoğun olacağım unutabilirim çekişi çok istiyordum ama unutursam ayıp olur

tamam canım listeden silindiniz...
ama isterseniz bizler sizlere bir şekilde ulaştırabilirdik sonucu ama
son karar sizin tabi...

Aaaaa sen daha yeni mi giriyorsun listeye,
yazdım canım,listedesin...
hadi yok mu arttıran,duyanlar duymayanlara söylesin......

Songül ben ilk başta girecektim çok istiyorum ama evde bebek var kimsemde yok yanımda..hediyeyi kaynanama gidince alırım bi şekildede yollarım..bilinsinde..sorun olursa katılmayayım..​

arkadaşlar sonuçta hepimiz çalışan insanlarız bu yüzden bu video çekimi için anlayış istiyoruz.eğer ki arada güvenszlik söz konusu olacak ise hiç bu işe girişmeyin derim.sonuçta burda iyi niyetle yapılmış bir organızasyon var.zaten sizinde güvensizlik yüzünden bunu soyledinize inanmıyorum ama yinede biraz bizide düşünün kolay olmayacak.ekstra külfete gerek yok diye düşnüyorum.songul ve elıf ablama katılıyorumopuyorumnanaktan

Selincim kanne güvensizlikden değil sadece heyecan katmak amacı ile dedi kendi çekebilirim diyor eğer aksi bir durum oluşursa çekemez yada büyük boyutlu bir video çıkarsa koymayız kk ya

Selincim kanne güvensizlikden değil sadece heyecan katmak amacı ile dedi kendi çekebilirim diyor eğer aksi bir durum oluşursa çekemez yada büyük boyutlu bir video çıkarsa koymayız kk ya

yani hepimiz yan yana olsak birbirimizi çok yakınen tanısak gelsek bı araya yapsak şu güzel çekilişimizi videomuzuda çeksek çayımızıda içsek ama malesef olmaz benceopuyorumnanaktan

yani hepimiz yan yana olsak birbirimizi çok yakınen tanısak gelsek bı araya yapsak şu güzel çekilişimizi videomuzuda çeksek çayımızıda içsek ama malesef olmaz benceopuyorumnanaktan

sağlık olsun yawww opuyorumnanaktan
bu arada ben hedayemi yapmaya başlıycam :CüvCüv:
yani benimki el emeği olcek
umarım beğenilir :hulya:

sağlık olsun yawww opuyorumnanaktan
bu arada ben hedayemi yapmaya başlıycam :CüvCüv:
yani benimki el emeği olcek
umarım beğenilir :hulya:

Sen Uğraş et canım opuyorumnanaktan
Beğenilmesin Lütfen Canım
O güzel gönlünle uğraşman yeterkaydirigubbakcemile

Bu konularda şanssızımdır o yüzden çekimser kalmıştım ama madem bu kadar katılım var ben de eksik kalmıyım diyorumm :jeyyar:

speedy bana sen çık
2 günlük abur cubur masrafınla da bana hediye al tamam mı
hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…