Yılbaşı çekilişi hakkında

ben anlayamadım yani özelden zaten söyledim katılıcağımı tekrardanmı söylemem gerekiyor şuan

merhabalar tekrardan mesaj atmamız gerekmiyor dimi ben varım demiştim zaten.

Aslında haftaya olsa daha iyi olur çünkü şimdi düşününce alacağım kişiyi tanımakta isterim.
Ne bilyiim bi sürede tanıma süresi olur gibi geliyor.
ama katılan olursa ne olucak ki ozaman?

zaten katılım olabilir amacıyla aralık 17 demiştik canım...
sonra yine 1,5 hafta zaman kalıyor zaten...
dediğim gibi çoğunluk ne isterse onu uygularız...
ama son teyitlerin gelmesiyle liste netleşecek...
bunu tekrar tekrar söylüyorum...
sonra çekiliş yapılır,bir kişi aa ben çıkacaktım derse
işin güzelliği kalmaz,onun için lütfen herkes son olurlarını özelden bildirsin,
konuya yazdığınız zaman takip edemiyorum,zaten site yavaş...
tamam mı bitanecikler...

Son düzenleme:
tamam songülcüm Şeniz
ben sacede 17 sınde çekilirse hediye bakma şansımız sadece haftasonu olacağından hani daha erken çekilse olabilir mi diye düşünmüştüm
çünkü hiç tanımadığın birine hediye düşünmek benim iki haftamı anca alır :tomato:

ayy heyecanlandım şimdi, ne güzel adranalin lazım banada :)) bencede haftaya çekiliş olsa hediye için zamanımız çok ve iyi olur. tren kalkıyorrr son yolcusu var mı diye sorsak da sonra çekiliş yapsak olmaz mı :))

Bayanlar üyeler adını yazdırdı ama
ne topiğe uğayan var,nede teyit eden...
son oluru vermeleri lazım ki,
sonradan sorun çıkmasın değil mi ama....
hatta aranızdan kendine güvenen güçlü ve sabırlı biri,
listedekilere özelden ulaşsın ve bizlere yönlendirsin olmaz mı yani..???
son listeyi hazır edersek bu hafta sonu onay alarak çekilişimizi yaparız hatunlar...

Son düzenleme:
Gonzalesim çekiliş yapabilmemiz için okeylenmiş en son liste gerek bize...
sana zahmet özellerine yaz arkadaşların,özelden bana evet çekilşe varım diye bir mesaj göndersinler...
sonrada Elif abla ve Selinle görüşüp çekiliş gününü belirleyelim,olur mu tatlışım...

Tadlı arkadaşımız özelden ulaştı bana ve yurtdışı listesinden silinmek istediğini ve mazeretini bildirdi...
listeden silindi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…