Yılbaşı çekilişi hakkında

songülcüm benide yurt disi listesine tasirmisin?

aSkiTo yurtdışı listesine aktardım seni...

htcvlkn özelden ulaştı bana,listeye ekledim...

arkadaşlar zamanımız az kaldığı için ben tekrar söylüyorum...

teyit amaçlı lütfen bizlere özelden ya da buradan ulaşın...
yurtdışı olanlar ulaşsın,şuan yurtdışı 3 kişi var...
esas listenin bir altındaki mesaj yurt dışı olanlar...

evet gerçekten güzelmiş bende şimdi okudum heyecanlı ve hoş bende katılmak isterim hoşuma gitti doğrusu..

kızlarrrr bayram sebebiyle giremedim bikac gün neler oldu bakıyım ben yokken bu arada herkese iyi bayramlar...

kesin katılanlar ve çıkmak isteyenler ayın onuna kadar teyit etseler bence iyi olur.

beni de yazın diyip sonra hiç topiğe uğramamış olanlar var...

ne alınırsa mutlu olurum değilde, ne alınmazsa mutlu olurum olsa daha iyi olacak bence süprizzzzz

kendi açımdan söyliyeyim kıyafet alınmazsa mutlu olurum. çünkü herşeyi giyemiyorum.:hulya:

kıyafetten gayri ne olursa olsun makbulumdur yeter ki gönülden olsun....opuyorumnanaktan

arkadaşlar kusura bakmayın benim adımı silebilirmisiniz o hafta burada olmayacağım ve ilgilenemeyeceğim karşı tarafa hediyenin gecikmesini aksi bir durum olmasını istemediğimden haber vermek istedim Teşekkürler şimdiden ..

üşenmedim saydım kızlar hepimizin bilgisi olsun diye kaydirigubbakcemile3 hep ilk sayfadaki listeye ekleme yapılacağını söylemişti konu sorumlumuz. en son güncellenmiş haliyle 94 kişiyiz. geçen sene kaç kişi katılmıştı acaba bileniniz var mı? sanki bu sayı daha da artmalı gibi geldi bana. kocaman bir kulübüz sonuçta değil mi:enbuyukkk:

bende katılmak isterimmm...

benıde yazınnnnnnnnnnnnn

tamamdır
anthemiz bir hafta falan beklemek olur aslında genede katılmaya karar verirsen bildir

Herkese günaydınlar,geçmiş bayramınız kutlu olsun...

Arkadaşlar özelden teyit mesajları gelmeye başladı,
konuya yazarsanız belki sayfalar ilerledikçe kaçırabiliriz,
teyit edenlerin listedeki yerlerine artı işereti koyacağım ki,bilelelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…