Yılbaşı çekilişi hakkında

kızlar bende alamadım henuzn hediyemi dün kargoya verilmişti bugun elimde olması gerekiyor umarım yogunluk olmaz kargo da ve bugun elime ulaşır malum yarın yılın son günü ö.sonra işyerinde olmam sanırım
amayine olsa yine katılırım çekilişe

canım hangi kargoyla verdiği önemli..
ptt ile verdiyse biraz geç ulaşıyor tatlım...

benimde yanlış giden hediyelerim hala gelmedi giden bayanı arıyorum onada ulaşamıyorum yarın yeni bi paket yapıp yolluycam kafamçokkarıştıbu çekiliş bana biraz pahalıya mal oldu herşeye rağmen güzeldiopuyorumnanaktan

merhaba hediyem bugün öğleden sonra geldi ama ben ancak yazabiliyorum :) işten şimdi çıkıcam çıkmadan söliyim dedim ..bu arada emeği geçen herkese başta songülüme teşekkürlera.s.
ve yarın belkide hiç uğrayamam yoğunluktan hepininizin yeni yılı kutlu mutlu umutlu olsun inşallah opuyorumnanaktan

off ya bende resimlerini çektim ama makinenin usb kablosu kayıp en kısa pc atamıyorum. en kısa zamanda ekleyeceğim...

lostsun arkadaşımın dikkatine...

bitanem sakın üzülme,sana hediye alan arkadaşımıza
özelden ulaşmıştım...bak mesajları...

26-12-2009 01:11 - Mesaj Linkiarztez
songul hanım slm çalıştıgımdan bi türlü gıremedım sıteye ben bu hafta izin günümde yane perşembe gndercem kargoyu bı sakınca olurmu

26-12-2009 23:53 - Mesaj Linkiarztez
ben izinli oldugum gun mutlka gönderıcem ama sanırım oda yılbaşı bitimi oluo bi sorun olurmu ki bnde isterdım önce olsun ama bnm elımde deıl:KK43:

songül abla çok teşekkür ederim ilgine.artık unutulmuştur diyodum bende.saol .a.s.

herkese mutlu yıllaaar... opuyorumnanaktan
şahsım adına 2009 bittiği için seviniyorum... eminim çok daha zor zamanlarım olacak ama 28 yıllık hayatımın en zor ve acılı ; en çok ağladığım senesi bitiyor... bu bile yeter bana :1rolleyes:

günaydın hatunlar,başta songül abla olmak üzere emeği ve yüreği geçen herkese teşekkür ederim.hiç tanımadığım birine çocuksu heyecanlarla hediye almak, onun eline ulaşmasını beklemek ve hediyemi alınca mutlu olduğunu görmek çok güzel ve bir o kadarda mutluluk verici bir duyguymuş. bunu tadabildiğim içinde fikri geçen herkese teşekkür ederim.keşke bana hediye yollaması gereken çedene arkadaşımızda bu duyguları tadabilseydi .
hepinize aileniz ve sevenlerinizle mutlu ve huzurlu bir 2010 dilerim...!

şahsım adına 2009 bittiği için seviniyorum... eminim çok daha zor zamanlarım olacak ama 28 yıllık hayatımın en zor ve acılı ; en çok ağladığım senesi bitiyor... bu bile yeter bana :1rolleyes:

umarım 2010 da daha gözyaşısız ve mutlu günler geçirirsin canım:Saruboceq:

bu yıl çok güzel geçer umarım senin için opuyorumnanaktan

kızlar hepinize iyi yıllarr umarım çok güzel bir sene bizi bekliyor.
songül ablacım bütün uğraşların için sana tekrar teşekkür ediyorum. kk da tanıdığım değerli insanlardan birisin opuyorumnanaktan

gulnameyeniyilkarti1ben.jpg

Günaydın yılbaşının sultanları...
bende sizlere çok teşekkür ediyorum,
böyle bir olayı,el ele başarıyla sonuçlandırdığımız için...

Yeni Yıl,hepimize sağlık,mutluluk,huzur ve bolluk getirsin inşallah...
sevdiklerimizle nice,uzun yıllar diliyorum...

sağlıkla ve sevgiyle kalın...

bu yıla böyle güzelliklerle girmemizi sağlayan herkesi hepinizi çok seviyorum opuyorumnanaktan
1 hafta gibi bir süre olmayabilirim
şimdiden hepinize mutlu yıllar hihoyyyt
hepinizi kocaman öperim hihoyyyt

nihayet bu gün yollaya bildim hediyemi işallah buda yanlış adrese gitmez sıkı sıkı tembih ettim kargoya yanlış giden hediyelerimde hala gelmedi yazık oldu çok hevesle almıştım neyse herkesin yeni yılı kutlu olsun başta songül ablam emeği geçen herkese teşekkürler herkesi kocaman öpüyorum seneye görüşmek üzereopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

herkese iyi yıllar yılbaşı hediyesii alamayan bir ben kaldım sanıyorum keşke zamanında yollayabilseydi sevgilili dolunay1981 ama elinde değildi sanıyorum neyse 4 ocakta elimde olur

sevgilerimle

sevgili kızçelerzemuszemus
bu organizasyonumuzda yeni yılın girmesiyle birlikte son buldu:kedi:
inş yeni yılda hersey gönlünüzce olurzemuszemus
yılbaşı organızsyonunda bana yardımlarını esirgemeyen songül ve elıf ablama kucak dolusu sevgilerimi iletiyorumopuyorumnanaktan
birdahakı yılbasındada yine boyle bir orgasnızasyonla umarım görüşürüz güzel bir iş çıktı ortayakaydirigubbakcemile5
herkezi çok seviyor yeni yılın sağlık sıhhat ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum:lepi:

sevgili kızçelerzemuszemus
bu organizasyonumuzda yeni yılın girmesiyle birlikte son buldu:kedi:
inş yeni yılda hersey gönlünüzce olurzemuszemus
yılbaşı organızsyonunda bana yardımlarını esirgemeyen songül ve elıf ablama kucak dolusu sevgilerimi iletiyorumopuyorumnanaktan
birdahakı yılbasındada yine boyle bir orgasnızasyonla umarım görüşürüz güzel bir iş çıktı ortayakaydirigubbakcemile5
herkezi çok seviyor yeni yılın sağlık sıhhat ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum:lepi:

canım bir dahaki yılbaşından önce kadınlar günü var ve bence o zamanda yapalım

herkese tekrar iyi yıllar

X