Arkadaşım siz de kusura bakmayın ama sizin hediye aldığınız kişi bakalım kaç defa geldi buraya? Kaç kere girip bir dolu heyecanla haber alamyıp üzülerek geri döndü..
Yani yarışma başından beri diyorum şu yarışma sonlanana kadar inşaallah kimse kırılmaz diye ama lütfen siz de hak verin..Bu hediyeleşme zoraki yapılmadı ki..Tamam bebeğiniz var anlıyorum ama burda küçük bebeği olup ta kararlaşılan ilk gün daha sabahtan hediyesini gönderenler var..Bilemiyorum eşiniz müsait miydi değil miydi? Keşke o gönderseydi..(Müsait değilse lafımı geri alıyorum.) Ha bir de belki arkadaş hediye bekliyor hala yolda sanarak..İnşaallah öğrenmiştir daha önce verilmediğini..:1hug: (Eğer daha önce ulaşıp halletdiyseniz özür diliyorum.)
Bebeğiniz sizi çok oyalıyor, yoruyordur buna şüphem yok..Fakat yarışma başından beri herkes bir heyecanla katıldı, herkese sorularak tarih alındı o tarihte yollandı..Ben mesela Pazartesi değil Çarşamba günü yollayabildim ve gerçekten üzüldüm ona rağmen Cumartesi aldı arkadaşım..Aslında sizin nezdinizde hani bir dahaki hediyeleşme için küçük bir hatırlatma ve ricadır bu sözlerim..Önemli olan hediyenin fiyatı, boyutu değil yürekten olması..Artniyetsiz,gönülden bir paylaşım olduğu için katıldı herkes..Yani ben şahsım adına en azından bunu yazıyorum..Asla hediyemi 'geçiştirmek' istemedim..Özenle seçtim..Herkesin de böyle olduğunu sanıyorum ve umuyorum..Herşeye rağmen güzel bir etkinlikti ve her zaman katılmak isterim..:asigim:
Nacizane sitemimi ve bir dahaki yarışmada daha dikkatli olmamızı isterim..Mesela hediyesini alıp bir mesaj dahi atmayan, hiç uğramayanlar da oldu..mafoldumben
İnşaallah bir dahaki hediyeleşmede bu küçük sorunlar hiç yaşanmaz..
Saygıyla..