- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 756
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hediyem yarın öğlen arkadaşımın elinde olacakmış kargodan öyle bilgi aldım. gecikme için çok çok özür diliyorum.
bu arada yazmayı unutmuşum. iki gündür raporlu olduğum için hediyem bu sabah elime geçti. DESTİNA çok teşekkür ederim :))) birisi kulağına mumlardan hoşladığımı fısıldamış galiba...
az önce songül ablam aradı ne cok sevindim sesini duyduğuma hediyem bugun yola çıkıyor bana yolayacak arkadaşımın sıkıntıları olmus çok üzüldüm hiç sorun değil yeni yıl bu hafta nasılsa harika bir hafta olacak
Songul ablamın sesini duymak çok güzel bir sürpriz di :))) çok canlı ve neşeli bir konusmmız oldu :içelim:
günaydın kızlar, hülyacığım duygularımıza tercüman olduğun için teşekkür ederim.hediyem hala gelmedi ama bu satten sonra gelsede bir heyecanı kalmadı zaten.emeği geçen herkese teşekkür ederim
açıkçası ben bırdaha hediyeleşmeye bu şartlarda girmem...
çok sorumsuzca davranışlar oldu hoş değil yani...
ufak tefek mi..
geçen hafta 21 ınde hedıyeler yollanacaktı bugun ayın 28 i..
ben buna ufak tefek değil kocaman bır orgınıze problemeı derim..
biraz haksızlık etmiyormusun biraz üstüme alındım çünkü hediyesi yerine ulaşmayan biride benim evet bugün 28i ve hediyem büyük ihtimal yarın eline geçiçek sebebi de ben veya biz değiliz ben üzerime düşüp hediyemi 21inde yolladım ama gidecek olan yer yani bilecik'e haftada bir gün teslimat yapılıyor oda pazartesi yani bugün bunda bizim kabahatimiz ne tamam aksilik olup yollamayanlarda olmuş olabilir mazeretsiz se haklısın ama sngül ablanın dediği gibi herkesin bi mazereti mutlaka var dünya hali bu ben ayın 21inde izmirdeydim ve akşam saat 6 da geldimg eve bile girmeden yolladım kargomu evden eşime getirtip ama acele bile etsem kargom öle de bölede bugün yola çıkıcaktı ha bu gönderme işi 21ine sarkmasaydı (bunu isyanmış gibi algılamayın) hediyeler çokktaaaaaaaaan eline ulaşmıştı herkesin