Yılbaşı çekilişi hakkında

ya kızlar bana hediye alacak arkadaş uzun süredir foruma girmeyen isteden miş çok üzüldüm yaa inşalah bir sıkıntısı yoktur mafoldumben

ya kızlar bana hediye alacak arkadaş uzun süredir foruma girmeyen isteden miş çok üzüldüm yaa inşalah bir sıkıntısı yoktur mafoldumben

Canım ona hediyesi gönderildi ama
aldı mı,almadı mı,bugün gönderen kişi telefonla ulaşacaktı,
bana haber gelecek,sana ulaşıcam merak etme canım...
inşallah mazereti vardır,ciddi birşey yoktur diyelim...

tamam songül ablacım çok tşk ederim ilginize hediyemizi beklemenin heyecanı bile başka :))

inşallah canım aten şimdi çıkıyorum artık bu saatetn sonra da gelmez eve gidiyorum akşama bakarım yine

off ya benim kargom gelmedi hala, ptt ye gittim ordanda takip nosunu vermeden bulamayız diyorlar,yollayan arkadasım bulacak inşallah takip nosunu, kaç kişi kaldıki hediyesi gelmeyen bi ben miyim yoksa:gitme:

ysl bi toipk açsak mı acaba kimlerin hediyesi gelmedi diye yani tamamen karışıklık olmasın düzenli olsun diye sadece hediyesi gelmeyenler isimlerini yazsa
gerçi onun da bir anlamı yok songül ablanın dediği gibi sanırım arkadaşların şu an için mazeretleri var
ben hala heyecanla bekliyorum

ardayasbu hepsi yollanmış ama bizimkiler yolda sanırım hala biraz daha sabretmemiz gerekecek, tam yılbası günü gelecek heralde bizimkiler tam yılbası hediyesi olacakkaydirigubbakcemile3

thank.gif

ardayasbu ne kadar tesekkur etsem azdir tatlimmm

beğenmene sevindiim arkadaşım. eşimle yolda yürüyorduk canım horoz şekeri istedi aa bir tane de prensesfb ye alalım dedim :)) umarım seviyorsundur bana küçüklüğümü hatırlatıyor.
tekrar iyi seneler.

ardayasbu hepsi yollanmış ama bizimkiler yolda sanırım hala biraz daha sabretmemiz gerekecek, tam yılbası günü gelecek heralde bizimkiler tam yılbası hediyesi olacakkaydirigubbakcemile3

hımm öyleyse tamam o zaman evet daha hoş olacak belki de tam yılbaşı üzeri.
ayy acaba kime çıktım aslında biraz kafa yorsam bulurum artık zten çoğu kişi elendi:)))

Hediyem ulaşmış sonunda hihoyyyt
ızmir'den Ankaraya 4 günde gitti inanamıyorum, her zaman kullanırım pttyi 1 günde teslim ederdi, sayelerinde heyecan yaşadık ama benim hediyem hala gelmedi, heyecan dorukta hihoyyyt

arkadaşlar bana güneşliden gelmiş hediye. ben işten çıktıktan 10 dk sonra gelmiş hem de... arkadaş alıp çekmecesine kilitlemiş. yani kim olduğunu ve içinde ne olduğunu bilmiyorum. bu daha da kötü:KK43:((pazartesiye kaldı yani yine...

off ya benim kargom gelmedi hala, ptt ye gittim ordanda takip nosunu vermeden bulamayız diyorlar,yollayan arkadasım bulacak inşallah takip nosunu, kaç kişi kaldıki hediyesi gelmeyen bi ben miyim yoksa:gitme:

benımde gelmedı cnm ve
benım hedıye ulasmadı sanırım ses yok arkadastan

beğenmene sevindiim arkadaşım. eşimle yolda yürüyorduk canım horoz şekeri istedi aa bir tane de prensesfb ye alalım dedim :)) umarım seviyorsundur bana küçüklüğümü hatırlatıyor.
tekrar iyi seneler.

canim benimm cok dusuncelisin tatlim bende severim tabi sekeri kim sevmez sende cok sekersinn bitanemm sanada mutlu saglikli huzulu yillar dilerimmm
37jo.gif

X