Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya kızlar bana hediye alacak arkadaş uzun süredir foruma girmeyen isteden miş çok üzüldüm yaa inşalah bir sıkıntısı yoktur mafoldumben
tamam songül ablacım çok tşk ederim ilginize hediyemizi beklemenin heyecanı bile başka :))
Bende çok mutluyum kız herkesıopuyorumnanaktan:hulya:
Ne güzel bir yorum olmuş.:asigim:
Çok içten yazmışsın canım:asigim:
tamam songül ablacım çok tşk ederim ilginize hediyemizi beklemenin heyecanı bile başka :))
ardayasbu ne kadar tesekkur etsem azdir tatlimmm
ardayasbu hepsi yollanmış ama bizimkiler yolda sanırım hala biraz daha sabretmemiz gerekecek, tam yılbası günü gelecek heralde bizimkiler tam yılbası hediyesi olacakkaydirigubbakcemile3
off ya benim kargom gelmedi hala, ptt ye gittim ordanda takip nosunu vermeden bulamayız diyorlar,yollayan arkadasım bulacak inşallah takip nosunu, kaç kişi kaldıki hediyesi gelmeyen bi ben miyim yoksa:gitme:
cnm benimmmmmmmm begenmene çok sevindimmmmm ...kullancı adımı yazmayı unuttum kusura bakma çokkkkkk öptüm iyi günlerde sağlıkla kullan =)
beğenmene sevindiim arkadaşım. eşimle yolda yürüyorduk canım horoz şekeri istedi aa bir tane de prensesfb ye alalım dedim :)) umarım seviyorsundur bana küçüklüğümü hatırlatıyor.
tekrar iyi seneler.