sorma ya inan çok kötü oldum hiç istemezdim öyle olsun gerekirse eşinle konuşurum izah ederim dedim ama eşi konuşmak istemiyormuş
günaydın günaydın sayın okuyucular bugünki kargo bekliyişimiz suan itibariyle baslamıs bulunmaktadır..bu bekleyiş bugünlük saat 17:30 a kadar devam edecektir tüm kargosu gelmeyen kızceleri topigimize bekliyoruz opuyorumnanaktan
nee cokmu beklerimm akannehir :çok üzgünüm: yoksa senin bildigin bişeymi var bebişim senmi alıyosun yoksam bana :1hug:
canım benim ben pazartesi günü mazeretimi yazdıydım.teyzem ameliyata gidecek ve yanında da benimkalma durumum var onun telaşı yüzünden hemen yollayamadım kargomu..:kedi:ama bugün öğleden sonaa yolladım.sevgili kurbanım umarım beğenirsinnopuyorumnanaktanbu arada;
arztez
tramissu
zahter
zoia,
bebetom,
büyümeyenbebek
Ardayasbu
özlem71
bensiz_sewme
htcvlkn
kısmetsizkedi
artist
reflex
lady34
lugesya
dolunar1981
t/s kılıç
çedene
bu üyeler şöyle listede gözüme çarpanlar,
lütfen benimle irtibata geçsinler,ne zaman gönderdiler,
mazeretleri mi var bilelim...
içlerinde topiğe uğrayanlar varsa yinede bana mesajla ulaşsınlar
lütfennn.....
gönderdiğim don sorun olmuş bayan söyleyince ne utandım sorma keşke koymasaymışım,,, hediyeler dönerse çıkarıcam göndermem onu arkadaşta kusura bakmasın artık
arkadaşlar bir haftadır hastalığımla ilgilenmekten bana çıkan arkadaşın hediyesini hala gönderemedim. ondan çok özür diliyorum((( yarın kendimde dışarı çıkacak bir güç bulursam göndereceğim. en kısa sürede elinde olmasını sağlayacağım
e bu çekiliş sayesinde iyi arkadaşlar kazandım herkese teşekkür ediyorum Şeniz
canım benim ben pazartesi günü mazeretimi yazdıydım.teyzem ameliyata gidecek ve yanında da benimkalma durumum var onun telaşı yüzünden hemen yollayamadım kargomu..:kedi:ama bugün öğleden sonaa yolladım.sevgili kurbanım umarım beğenirsinnopuyorumnanaktan
hiç uğramıorum sanmayın.sürekli gelip okuyorum ama cevap yazmaya vakim olmuyo..takipteyim yani:1ninca:gerçi banada gelen giden yok ama:sm_confused:merakla beklemekteyim..
kızlar ayşegül kim
canım benim ben pazartesi günü mazeretimi yazdıydım.teyzem ameliyata gidecek ve yanında da benimkalma durumum var onun telaşı yüzünden hemen yollayamadım kargomu..:kedi:ama bugün öğleden sonaa yolladım.sevgili kurbanım umarım beğenirsinnopuyorumnanaktan
hiç uğramıorum sanmayın.sürekli gelip okuyorum ama cevap yazmaya vakim olmuyo..takipteyim yani:1ninca:gerçi banada gelen giden yok ama:sm_confused:merakla beklemekteyim..
arkadaşlar bir haftadır hastalığımla ilgilenmekten bana çıkan arkadaşın hediyesini hala gönderemedim. ondan çok özür diliyorum((( yarın kendimde dışarı çıkacak bir güç bulursam göndereceğim. en kısa sürede elinde olmasını sağlayacağım