Yılbaşı çekilişi hakkında

bende hediyemi almadım
bide hangi adresi verdiğimi hatırlamıyorum :roflol:
ev mi iş mi annemlerin ev adresimi hihoyyyt
gelince görecez nereye gitmiş -tatlicadiarzu-

ayyy yaaa heryerini evirip çevirmiştim ama kutu kapağı aklıma gelmemişti valla...
ptt kargonun içine kaç kere baktım... pijamanın kartına baktım acaba orda mı yazar diye... ayy ne safım yaaa... -tatlicadiarzu-
evet yazıyormuş notunu da gördüm zemuszemus

küçücük hatunum ben şekerim... totom da küçük ; göğsüm de :kedi:
ama üzülme sen değiştirirler ; cazibemi kullanırım ben sengözlerimebaksanab

nickini öğrenmeden tuhafolmuştu sanki ; öğrenince daha güzel oldu valla...
teşekkür ederim tekrar... Şeniz

sormayın başıma neler geldi don yüzünde rezil rüsfa oldum hediyemi yolladım bide don iliştirdim araya yanlış adrese gitmiş eşim kendi adına yolladı kargoyu.. alan arkadaşta isim aynı diye hediyeyi almış eşiyle birlikte açmış donu görünce tartışmış eşiyle bayan tel i kargodan almış aradı sordu neyin nesi diye bi saat anlattım moralim çok bozukmafoldumbenmafoldumbensenağlama

aaaa geçmiş olsun canım çok kötü bir durum

ben pazartesi gönderdim hediyemi ama halen arkadaşıma gitmemiş ptt kargodan göndermiştim baktım netten ama barkod kodunda hata var diyor inş eline ulaşır

Peki kargocu nasıl oluyorda
isim ve soyisim tutmayan birine teslim ediyor kargoyu,
böyle saçmalık olur mu ya...

:kedi:

kaydirigubbakcemile3
cazibeni kullanırsın he dimek :jeyyar: hadi bakalım kaydirigubbakcemile2
o ara hafta sonu hiç müsait değildim çok aceleye geldi benneyaptımki
ben yılbası kartı da alıcaktım olmadı benneyaptımki

ay çok kötü yaa.

Tanımadığın birisine mi gitti hediyen ?

Ben bilerek kendi ismimle yollarım bu tarz hediyeleri.

Peki kargocu nasıl oluyorda
isim ve soyisim tutmayan birine teslim ediyor kargoyu,
böyle saçmalık olur mu ya...

isim aynı kaydı varmış gönderdiğim kişinin adreside saymışlar eşimde elindeki adrese bakmamış yanlış yere gitti yani :1no2::1no2:

ay çok kötü yaa.

eşiminde kaydı varmış yurtiçi kargoda indirimli yollarım diye kendi adıyla yollamış yanlışlık neysede eşiyle kavga etmişler donu görünce çok üzüldüm ya benim yüzümden tartışmışlar

benim hediyem de gelmiş..
gelmiş diyorum çünkü postanedeymiş..
bir karışıklıktan dolayı geri gitmiş..
heyecanla bekliyorum hediyemi:):)

ay çok kötü yaa.

eşim kendi adıyla yollamış indirim li olsun diye o neysede kavga etmiş eşiyle donu görünce bende adımı falan yazmayı unuttum tek nick imi yazmıştım şifreyle yollanmış gibi oldu yani eşiyle tartışmasına üzüldüm izahta edemiyormuş çok üzgünüm ya

hanginisin kurbanıyım şimdik ben acep :uhm:

Canım üzme kendini onlarda kavga etmeden önce araştırsalarmış önce.Bu erkek milleti böle zaten hemen parlamaya hazır.

don dışında kötü bir şeyde yoktu şal yollamıtım patik küçük bi levha nazar duası falan vardı bide dğacak bebeğine bere ayıcık bide banyo kesesi yollamıştım şüphe edilacek birşeyde yoktu yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…