Yılbaşı çekilişi hakkında

kızlaaaaaaar benim hediyem elime ulaştı ve çok şaşırdım,bir o kadarda mutlu oldum

neden mi?????

çünkü bana hediye alan kişi KAZENNNNNdelikafadulden

Çok şanslıyım yaa,bana süper ipek-kaşmir bir şal ve lal taşından bir gümüş kolye almış sağolsun,ayy çok teşekkür ederim KAZENNNNNNNNNNNNNNNNalkisalkisalkis

İki hediyeni de çok severek kullanıcam,çok sağolun:teytey:

yaa ama benim hediyemde daha gitmemiş
kurbanımda bekliyo ama

geri göndericekmiş zaten bende kendim yollarım artık ellerimle biraz geç olucak ama elden gelen bir şey yok

üzülme tatlım yaaa... bence de bir araştırıp sorsalarmış önce sonra kavga etselermiş...
amanıın ben bi kere gece gece yanlışlıkla başkasına mesaj atmıştım da 2 nişanlı kavga etmişti benim yüzümden -tatlicadiarzu-

kızlaaaaaaar benim hediyem elime ulaştı ve çok şaşırdım,bir o kadarda mutlu oldum

neden mi?????

Çok şanslıyım yaa,bana süper ipek-kaşmir bir şal ve lal taşından bir gümüş kolye almış sağolsun,ayy çok teşekkür ederim KAZENNNNNNNNNNNNNNNNalkisalkisalkis

kazene kim ne aldı peki şakkıdı

don dışında kötü bir şeyde yoktu şal yollamıtım patik küçük bi levha nazar duası falan vardı bide dğacak bebeğine bere ayıcık bide banyo kesesi yollamıştım şüphe edilacek birşeyde yoktu yani
ayy ne güzel şeylermiş niye şüphelenmişse

neden mi?????

ooo süper hediyelerinin fotosunu bekliyoruz.

Kazene kim aldı kızlar? ben birinden şüphelenmiştim ama nickini unuttum.
C harfiyle mi başlıyodu nicki acaba ya?

umarım benim aldıklarımda beğenilir böle :gitme:

kalıcı şeyler tercihim demiş bende öle yapmaya çalıştım ama :kedi:

benim hediyelerim gelmedi hala :çok üzgünüm:
gurbandan da ses seda yok girmiyo heç :a015:

vee bir gün daha bitti ve benim hediyelerimde gelmedi ve gözlerim yola bakmakdan şaşı oldu ahh ahh kimbilir hiç bilmediğin birinden hediye almak nasıl güzel bir duygudur ahh mafoldumben

üzülme tatlım yaaa... bence de bir araştırıp sorsalarmış önce sonra kavga etselermiş...
amanıın ben bi kere gece gece yanlışlıkla başkasına mesaj atmıştım da 2 nişanlı kavga etmişti benim yüzümden -tatlicadiarzu-

kazene kim ne aldı peki şakkıdı

sorma ya inan çok kötü oldum hiç istemezdim öyle olsun gerekirse eşinle konuşurum izah ederim dedim ama eşi konuşmak istemiyormuş

ayy ne güzel şeylermiş niye şüphelenmişse

ooo süper hediyelerinin fotosunu bekliyoruz.

Kazene kim aldı kızlar? ben birinden şüphelenmiştim ama nickini unuttum.
C harfiyle mi başlıyodu nicki acaba ya?

gönderdiğim don sorun olmuş bayan söyleyince ne utandım sorma keşke koymasaymışım,,, hediyeler dönerse çıkarıcam göndermem onu arkadaşta kusura bakmasın artık

X