- 12 Kasım 2008
- 774
- 1
pembiş perim güle güle kullan kaydirigubbakcemile3
benm kurbanımdan hala ses yok :gitme:
balıkesir duy sesimi :kedi:
geri göndericekmiş zaten bende kendim yollarım artık ellerimle biraz geç olucak ama elden gelen bir şey yok
kızlaaaaaaar benim hediyem elime ulaştı ve çok şaşırdım,bir o kadarda mutlu oldum
neden mi?????
çünkü bana hediye alan kişi KAZENNNNNdelikafadulden
Çok şanslıyım yaa,bana süper ipek-kaşmir bir şal ve lal taşından bir gümüş kolye almış sağolsun,ayy çok teşekkür ederim KAZENNNNNNNNNNNNNNNNalkisalkisalkis
İki hediyeni de çok severek kullanıcam,çok sağolun:teytey:
ayy ne güzel şeylermiş niye şüphelenmişsedon dışında kötü bir şeyde yoktu şal yollamıtım patik küçük bi levha nazar duası falan vardı bide dğacak bebeğine bere ayıcık bide banyo kesesi yollamıştım şüphe edilacek birşeyde yoktu yani
ooo süper hediyelerinin fotosunu bekliyoruz.kızlaaaaaaar benim hediyem elime ulaştı ve çok şaşırdım,bir o kadarda mutlu oldum
neden mi?????
çünkü bana hediye alan kişi KAZENNNNNdelikafadulden
Çok şanslıyım yaa,bana süper ipek-kaşmir bir şal ve lal taşından bir gümüş kolye almış sağolsun,ayy çok teşekkür ederim KAZENNNNNNNNNNNNNNNNalkisalkisalkis
İki hediyeni de çok severek kullanıcam,çok sağolun:teytey:
vee bir gün daha bitti ve benim hediyelerimde gelmedi ve gözlerim yola bakmakdan şaşı oldu ahh ahh kimbilir hiç bilmediğin birinden hediye almak nasıl güzel bir duygudur ahh mafoldumben
üzülme tatlım yaaa... bence de bir araştırıp sorsalarmış önce sonra kavga etselermiş...
amanıın ben bi kere gece gece yanlışlıkla başkasına mesaj atmıştım da 2 nişanlı kavga etmişti benim yüzümden -tatlicadiarzu-
kazene kim ne aldı peki şakkıdı
ayy ne güzel şeylermiş niye şüphelenmişse
ooo süper hediyelerinin fotosunu bekliyoruz.
Kazene kim aldı kızlar? ben birinden şüphelenmiştim ama nickini unuttum.
C harfiyle mi başlıyodu nicki acaba ya?