Yılbaşı çekilişi hakkında

bugün işlerim için dışardaydım giremedim siteye.

gelir gelmez oturdum pc nin başına bakalım neler olmuş diye hediyesi hala gelmemiş arkadaşlar varmış.
ben pazartesi saat 13.de yuriçi kargoya verdim paketimi.

şu anda kargo takipten kontrol ettim teslim edildi gözüküyor.ama
henüz arkadaşım teyit etmedi.gerçi siteye de pek uğrayan biri değil ama en azından alıp almadığını yazarsa(hediyem gelmedi diyenlerin arasında değil) çok sevinirim.

sorma ya inan çok kötü oldum hiç istemezdim öyle olsun gerekirse eşinle konuşurum izah ederim dedim ama eşi konuşmak istemiyormuş

ayy boşver kuşum yaaa... anlayışsız insanlarmış demek...
baksana küçük bir yanlışlığa ne çok tepki vermişler... :dilcikar:

günaydın günaydın sayın okuyucular bugünki kargo bekliyişimiz suan itibariyle baslamıs bulunmaktadır..bu bekleyiş bugünlük saat 17:30 a kadar devam edecektir tüm kargosu gelmeyen kızceleri topigimize bekliyoruz opuyorumnanaktan
nee cokmu beklerimm akannehir :çok üzgünüm: yoksa senin bildigin bişeymi var bebişim senmi alıyosun yoksam bana :1hug:

Yok canım ben ne bıleyım kız hakketen kazen e kım aldı aceba ne aldı kı çok merak ettım :uhm:delikafaduldendelikafadulden

bu arada;

arztez
tramissu
zahter
zoia,
bebetom,
büyümeyenbebek
Ardayasbu
özlem71
bensiz_sewme
htcvlkn
kısmetsizkedi
artist
reflex
lady34
lugesya
dolunar1981
t/s kılıç
çedene

bu üyeler şöyle listede gözüme çarpanlar,
lütfen benimle irtibata geçsinler,ne zaman gönderdiler,
mazeretleri mi var bilelim...
içlerinde topiğe uğrayanlar varsa yinede bana mesajla ulaşsınlar
lütfennn.....
canım benim ben pazartesi günü mazeretimi yazdıydım.teyzem ameliyata gidecek ve yanında da benimkalma durumum var onun telaşı yüzünden hemen yollayamadım kargomu..:kedi:ama bugün öğleden sonaa yolladım.sevgili kurbanım umarım beğenirsinnopuyorumnanaktan
hiç uğramıorum sanmayın.sürekli gelip okuyorum ama cevap yazmaya vakim olmuyo..takipteyim yani:1ninca:gerçi banada gelen giden yok ama:sm_confused:merakla beklemekteyim..

gönderdiğim don sorun olmuş bayan söyleyince ne utandım sorma keşke koymasaymışım,,, hediyeler dönerse çıkarıcam göndermem onu arkadaşta kusura bakmasın artık

Küçük böcügünde dedıgı gıbı anlayıssız insanlarmış canım ya üzülme boşver hihoyyythihoyyyt

kızlar 2 gündür işler felaket yoğun :KK43: giremedim siteye. ben yurtiçi kargoyla balıkesire göndermiştim 1 günde gitti sorun olmadı hepimiz hediyelerimizi güle güle kullanalım darısı 8 marta. bence 8 martta kazen hepimize hediye alsın ee malum kadınlar günü kaydirigubbakcemile3 herkesin hediyesi eminim gelecektir tabii heyecan dorukta. bu arada eccemden kestane şekerimi bekliyorum ve citoldende organik çilek reçeli cokacimcoook unuttum sanmayın kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar bir haftadır hastalığımla ilgilenmekten bana çıkan arkadaşın hediyesini hala gönderemedim. ondan çok özür diliyorum :KK43:((( yarın kendimde dışarı çıkacak bir güç bulursam göndereceğim. en kısa sürede elinde olmasını sağlayacağım

arkadaşlar bir haftadır hastalığımla ilgilenmekten bana çıkan arkadaşın hediyesini hala gönderemedim. ondan çok özür diliyorum :KK43:((( yarın kendimde dışarı çıkacak bir güç bulursam göndereceğim. en kısa sürede elinde olmasını sağlayacağım

Geçmış olsun canım ya:sinifsinif:

canım benim ben pazartesi günü mazeretimi yazdıydım.teyzem ameliyata gidecek ve yanında da benimkalma durumum var onun telaşı yüzünden hemen yollayamadım kargomu..:kedi:ama bugün öğleden sonaa yolladım.sevgili kurbanım umarım beğenirsinnopuyorumnanaktan
hiç uğramıorum sanmayın.sürekli gelip okuyorum ama cevap yazmaya vakim olmuyo..takipteyim yani:1ninca:gerçi banada gelen giden yok ama:sm_confused:merakla beklemekteyim..

Yahu Songul cugum çıkarın benı su lısteden yahusenağlamasositososito

yaaa kızlar daha doğrusu ben kimin kurbanıysam lütfen söylesin bana artık ne gün geldiği önemli değil kim çıktı onu merak ettim ben çok..... çatttt diye çatlıyacağım artık yaaaa:nazar:

arkadaslar bende mazeretımı belırttım burda ama mutlaka yarın yollıcam kurbanıma hedıyemı gercı merak edıp topıgede gırmıyo ama calıştıgım ıçın bıde bazı aılevı sorunlarda oldugu ıcın yollıyamadım gec olsun guc olmasın özur dılıyorum tekrar kurbanımdan kendını bılmesede mutlaka yollıcam

eğer kurbanınız bensem hiç önemli değil canlar, sağlıktan önemli şey mi var
canınız sağolsun güzeller opuyorumnanaktan

X