hediyeleri gelmeyen arkadaşlar merak etmeyin (tabii senin tuzun kuru aldın hediyelerini ohh...)kaydirigubbakcemile3
bazı arkadaşlarımız daha dün kargoya vermiş hafta sonuna kadar sabredin.eğer hafta sonuna kadar
gelmezse,toplu isyan yaparsınızkötükedihüso.bizde size destek veririrz..vereliniortak kazen size hediye
göndermek zorunda kalır...nasıl fikir ama?alkisalkisalkis
iyi fikir
bu arada acaba kazen kime hediye gönderdi ? ne gönderdi sürprizi neydi ?
evy arkadaşlar tahminleri alalım
yaaa kızlar azönce bizim yan büroyu bi kargo şirketi aramıs arkadas baglayım demiş yok adresi sorcaktık demişler ama söförler cemiyeti falan gibi bişeyler dedi diyr arkadas göndereni ne alaka yaa iyce merak ettim bana yollayan arkadas indirimli olsun diye kargoyu baskasının üstündenmi yolluyor acaba :uhm:
bu soru az önce benim de aklıma geldi...
kazene kim çıktı ; ne aldı...
kazen kimin kurbanı ; ne alacak gibi...
ama aklıma bişi gelmiyor benim -tatlicadiarzu-
yaaa kızlar azönce bizim yan büroyu bi kargo şirketi aramıs arkadas baglayım demiş yok adresi sorcaktık demişler ama söförler cemiyeti falan gibi bişeyler dedi diyr arkadas göndereni ne alaka yaa iyce merak ettim bana yollayan arkadas indirimli olsun diye kargoyu baskasının üstündenmi yolluyor acaba :uhm:
songülllll ablacımmmmmmmmmm
hediyem geldi songül ablamdan
ayyy çok mutlu oldum yaaaa
süper hepsi nasıl duygulandım
kolyesi şu an boynumda çok şık çok zarif
su torbam tam benim için eli ayağı ısınmayan ve regl döneminde ağrılı sancılı geçiren bir hatun olarak
veeee küçük noel babam çeyizime koycam kutusuyla ömrüm boyuncada saklıycam hepsini
songül ablacım çok teşekkür ederim
seni çooook seviyorum........