Yılbaşı çekilişi hakkında

Ama çok ılgınç bır çocukmuş ben çok tıtızım öyle bır oğlum olsa neyaparım dıye düsündüm bır an canım yahu sen pedogog a gütür onu bence ya,ama çok komık seyler yapıyor da san cok zor olur ewde tek basına dıye bır fılm vardı aynen onun gıbı ama bu kalem yazıp çizme düskünlüğü nasıl oldu kı?kaydirigubbakcemile3:eek:lmaz:

ay bugun napacagımı bilemedim
artık en son dedimkii
hiç bişey içinde kalmasınn dök kırr sı...ç ewe dedim
o sıraa o kadar mahsun bir tavırda gögsüme yattaa özür iliyo bidaha yapmıcam falan
bende böyle diyince gülüyorumda artık sinirler yıprandı yaa
kafayı kaldırdı bana baktı ve hareket şuu nerden başlayım sı...çmayaa bak yaparımm dedii akannehir

artık en son dedimkii
o sıraa o kadar mahsun bir tavırda gögsüme yattaa özür iliyo bidaha yapmıcam falan
kafayı kaldırdı bana baktı ve hareket şuu nerden başlayım sı...çmayaa bak yaparımm dedii akannehir
Senınde sinirlerın boşaldı tabı canım yaa amaaan takma düzelır büüyünce :hulya::eek:
güle güle kullan bitanem,hepsini beğenerek aldım umarım sende aynı duyguları yaşamışsındır,iyi yıllar,sağlıklı huzurlu geçsin 2010 inşallah

çok öpüyorum seni,çok memnun oldum tanıştığımıza

bu organizasyonu yapan songül hanımada teşekkürlerimizi borç biliriz

bende hediyemi merakla bekliyorum hadi bakalım

kaydirigubbakcemile2hihoyyyt

geldi geldi komşu...

hediyelerim geldi.

canım arkadaşım pembe peri bana çok güzel kırmızı bir terlik,kırmızı mumlar ve salat kasesi

göndermiş çoook beğendim .teşekkür ederim arkadaşım.en kısa zamanda resimlerinide çekip

yüklemeyi düşünüyorum....

Güle güle kullan canım güzün aydın merakında bıttı:hulya:

ayyyy canım canım(RO_SE 17) güle güle kullan inşallah mutlu etmişimdir seni :kedi:

saol canımsınn çok güzell emeğine yüreğine sağlıkkk...opuyorumnanaktan

Nıhayet benımde hedıyem ulaşmışş sahıbınee, sevgili RENAN ABLACIĞIMA yanı namıdeğer ANUŞKA ya kendisi buraya gelememış, ama benı aradıı sesini duydumm .Zaten hakkında araştırma yaparken kanım çok ısınmıştıı ona,şuan dahada bır ısındı .kaydirigubbakcemile3 Sesını duyduktan sonra ;burada daha once hiç yazışmamamıza rağmen, çok sevdınn kendısını.. ıçimdekı his benı yanıltmamışş gerçektençok tatlı ve cici bir insanmışsın ablacımm umarım 2009 yılında yaşadığın tümm kötü anılar geçmişte kalır, tekrar yaşanmamak üzereee 2009 yılıyla bırlıkte uçup giderlerr. yuvanızdan huzur, mutlulukk ,sağlık hiç eksık olmasın ınşallahh..hedıyelerımı beğenmene çok sevındımmm zemuszemus .

çitol canım çok üzüldümm inan ama çocuk bunlar olacakk.. oğluna çocuklara yapma dedıkçe malesef hep böylelerrr içinden gelıyorrrdurr sıpanınnn:) ama ıstersen bır pedagog ile görüş derım bennn belkı yol gösterebılır canımmm

Son düzenleme:
ya kızlarr canım çok sıkkın
bana bi şey iyim
akıl verin kafayı yicemmm
şimdi bir kızım var gören maşallah prenses bunu nasıl yetiştirdiniz
ne kadar efendi sayglı der
dogdu dogalı öyle nazik
kibar
efendi
özür diler teşekkür ederr

birde oglum var tam aksii
kabaa yaramazz dogru öküzz
şi,mdi bu oglum beni dellendiriyo
evin duvarını yazmış
oturdum konuştum yapma oglum
kagıt yazılır bilmem ne anlattım
gitmiş bahçe duvarını yazmış
yapma dedim
yeri yazmış
yapma dedim
halıyı yazmış
kalemi bırakmış bgugunde ruj la yazmış...
sobalı bizim ew
soba yanarken üstüne kalem atmış
yapma dedim
prtakal suyu dökmüş
olmadı yanan sobanın üstüne işemiş akannehir

ya ablasından çok ilgi sevgi görür öyleki dışardan gören bir insan
ya bu çocuklar arası babası ayrım yapıyo diyecek kadar
ne istese olur
babası aşırı düşkün
hiç dövemeidm dövme taraftarı deyilim
ama yandan yandan geliyorrr banaa
şimdi konuşuyorum oda üzülüyorr korkuyorr aglıyorr
ama gene yapıyorrrrrrr
şimdi gece uyudu bende bez baglıcam
iç çamaşırının içinden kuru kalem boyalarından varya ondan çıkıyo
bu 2 oldu geçen bidaha olmuşuu
valla çok moralim buzkkk
sıpa anasınıfına gidiyo

keretaya bak hele :mymeka:
allah kolaylık versin:gitme:
kızma ama okurken güldümsırnaşık şey
allahım benim başımada gelirmikiakannehirakannehir
sen bi dr a götür ou psikolağa falan
bunları yapmasının illaki bi nedeni vardır:a015:

dert topiginedemi yazsam napsamm
pisikolajik bişimi
zaman geçtikçe dahada kötü olurmuu
napım ben yaa

canım bence bu aralar onla daha çok ilgilen, onun hep yanında olacağını ve güvende olduğunu hissettir
bunların hepsinin altında anneyi kaybetme korkusu olduğunu düşünüyorum ve annenin hep onla ilgilenmesini istediğini
anaokuluna yeni başladıysa onun da sıkıntısı olabilir, okulda geriliyordur falan
tek ihtiyacı olan şey güvende olduğunu hissetirmek bence
kurban olur teyzesi yaramaz sıpasına :asigim:

günaydın a.s.

dün iş çıkışı kargoya gittim paketim şu an nerde diye baktılar gittiği şehirle telefonda görüştüler bana diyolar ki kaça kadar işte şimdi gitsek ordamıdırkaydirigubbakcemileordadır gidin dedim ben de:mymeka:yani bugüne kaldı yinebenneyaptımki benimki de hala yok:çok üzgünüm:

arkadaşlarr benımkide gelmedi ama benım kurbanınkinin çoktan gitmiş olması lazım neden bişeler yazmıo dersiniz

Bekleyın kızlar içinizde en meraksızı benım heralde canım çünkü hedıyemı ılk alanlardanım canlarım kız pambuk daha çok beklersın sen hakaydirigubbakcemile3:eek:

günaydın günaydın sayın okuyucular bugünki kargo bekliyişimiz suan itibariyle baslamıs bulunmaktadır..bu bekleyiş bugünlük saat 17:30 a kadar devam edecektir tüm kargosu gelmeyen kızceleri topigimize bekliyoruz opuyorumnanaktan
nee cokmu beklerimm akannehir :çok üzgünüm: yoksa senin bildigin bişeymi var bebişim senmi alıyosun yoksam bana :1hug:

günaydın kızlarr
bende hediyemi aldım
şimdi sizin bekleyişinize destek olmak için burdaım
benim kurbanda bugün alır hediyesini inş

artık en son dedimkii

citol yazdıklarını okurken hem güldüm hemde kendimi senin yerine koydum iyi dayanıyosun masallah sabrına hele su üstteki son yaptıgından sonra (nerden baslayım sı..çmaya) sok oldum cıglıgı basar eve dagıtırdım ben heralde ondan önce ..
fazlasıyla ilgileniyoruz diyosun yani ilgisizlikten degil bu durum belkide ck üstüne düstügünüz her istedigini yaptıgınız için bi doyumsuzluk olusmustur cocukda bide anaokuluna baslamasıda etkiliyor olabilir ögretmeninden herhangi bir sikayet almadıysan ilk dedigim olabilir(bi ara cocuk psikolojisine takmıstımda benzer bi olay okumustum ordan aklıma geldi)..

ben 17:30 a kadar işyerimdeyim dünde yemeğe çıkmadım bugünde burda yerim yeter ki buün gelsinnnn :kedi:

hediyeleri gelmeyen arkadaşlar merak etmeyin (tabii senin tuzun kuru aldın hediyelerini ohh...)kaydirigubbakcemile3

bazı arkadaşlarımız daha dün kargoya vermiş hafta sonuna kadar sabredin.eğer hafta sonuna kadar

gelmezse,toplu isyan yaparsınızkötükedihüso.bizde size destek veririrz..vereliniortak kazen size hediye

göndermek zorunda kalır...nasıl fikir ama?alkisalkisalkis

gÜnaydın kızlar... Benım yolladıĞım hedıye de arkadaŞımın elınde olur bugun... ıstanbula yolladım bır ÖĞrencı arkadaŞa...umarım beĞenır... Bana kım aldı acaba?

X