Yılbaşı çekilişi hakkında

okumuştum onun mesajını,gönderdi ama
sanıyorum bugün elimize geçer...

bana mı yazdın bunu ablacım akannehir
kalbim duracak şimdi hihoyyyt
yaçasın buraya yazdıysa sohbet ettik demek ki katilimle hihoyyyt

bu arada sen adres verdin de biz mi hediye göndermedik ablacım aşkolsun yani :umursamaz: kaydirigubbakcemile3 Şeniz

kızlar benim gönderdiğim hediyemde arkadaşımın elinde olması lazım ama bişey sölemiyor benim hediyemde gelmedi

Ben de aldım hediyemi...
:teytey:
Teşekkür ederim not ve yılbaşı şansı için verileni...
:kedi:
Kırmızı don
:sm_cool:

Bitanem sen çıktığın anda aklımdaki hediyenin biri
kelebek gümüş bir kolyeydi,nickini çok beğeniyorum çünkü,
su torbasından Ezgi de istedi,
hem dışındaki kırmızı kalp,hemde içindeki
kalp şeklindeki su torbasına bayıldı...
noel baba mumlar falan...
kısacası beğendiğine çok ama çok sevindim...
kolyeyi takarken,regl döneminde ısınırken
hep hatırlarsın inşallah...
bende seni çok sviyorum bitanem...
çok öpüyorum...Şeniz

evet ablacım kolye çok güzel bir seçim çok şık
annemler herkes bayıldı
seni hatırlamakmı seni hiç unutmamki
zaten çok seviyodum ben ablamı
ama çok mutlu oldum ya ezgiyede çoook teşekkür ederim
öpüyrum onu kocaman
iyiki tanıdım sizi iyiki tanıdım kk ailesini Şenizopuyorumnanaktan

Sevgi Kelebeğim bu arada kutuyu Ezgi kapladı,süsülemeye çalıştı,
biraz uhu kokalabilir,hatta bir hayli kokabilir,
haberin olsun gülüm...

kutuda çok hoşuma gitti süslemesi çok şık
oda güzel oldu onuda değerlendircem
ay öp ezgiyi yerime çok teşekkür ediyorum Şeniz:1hug::asigim:

offf ya benım hediyedende bi haber yok pöffffffffff :KK43: bide ben bana alan arkadaşıda biliyorum kendiside hiç uğramıyor buraalra :KK43:

evet ablacım kolye çok güzel bir seçim çok şık
annemler herkes bayıldı
seni hatırlamakmı seni hiç unutmamki
zaten çok seviyodum ben ablamı
ama çok mutlu oldum ya ezgiyede çoook teşekkür ederim
öpüyrum onu kocaman
iyiki tanıdım sizi iyiki tanıdım kk ailesini Şenizopuyorumnanaktan

kutuda çok hoşuma gitti süslemesi çok şık
oda güzel oldu onuda değerlendircem
ay öp ezgiyi yerime çok teşekkür ediyorum Şeniz:1hug::asigim:

ŞenizŞenizŞenizŞenizopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

citol yazdıklarını okurken hem güldüm hemde kendimi senin yerine koydum iyi dayanıyosun masallah sabrına hele su üstteki son yaptıgından sonra (nerden baslayım sı..çmaya) sok oldum cıglıgı basar eve dagıtırdım ben heralde ondan önce ..
fazlasıyla ilgileniyoruz diyosun yani ilgisizlikten degil bu durum belkide ck üstüne düstügünüz her istedigini yaptıgınız için bi doyumsuzluk olusmustur cocukda bide anaokuluna baslamasıda etkiliyor olabilir ögretmeninden herhangi bir sikayet almadıysan ilk dedigim olabilir(bi ara cocuk psikolojisine takmıstımda benzer bi olay okumustum ordan aklıma geldi)..

ewet gül ya bende gülüyorum
ama ilerde kötü bir insan olurmu diye korkuyorum ben
ya ne yaparsam yapayım
töbe ediyo sonra geri yapıyo nası bişe anlamıyorum ya akannehir

ana sınıfında ilk gümler hep ceza alıyodu
yaramazlıklar yüzüünden ama
uzun süredir ögretmeni çok memnunn
iyide anlaşıyolar
[/I]

saol canımsınn çok güzell emeğine yüreğine sağlıkkk...opuyorumnanaktan

Nıhayet benımde hedıyem ulaşmışş sahıbınee, sevgili RENAN ABLACIĞIMA yanı namıdeğer ANUŞKA ya kendisi buraya gelememış, ama benı aradıı sesini duydumm .Zaten hakkında araştırma yaparken kanım çok ısınmıştıı ona,şuan dahada bır ısındı .kaydirigubbakcemile3 Sesını duyduktan sonra ;burada daha once hiç yazışmamamıza rağmen, çok sevdınn kendısını.. İçimdekı his benı yanıltmamışş gerçektençok tatlı ve cici bir insanmışsın ablacımm umarım 2009 yılında yaşadığın tümm kötü anılar geçmişte kalır, tekrar yaşanmamak üzereee 2009 yılıyla bırlıkte uçup giderlerr. yuvanızdan huzur, mutlulukk ,sağlık hiç eksık olmasın ınşallahh..hedıyelerımı beğenmene çok sevındımmm zemuszemus .

çitol canım çok üzüldümm inan ama çocuk bunlar olacakk.. oğluna çocuklara yapma dedıkçe malesef hep böylelerrr içinden gelıyorrrdurr sıpanınnn:) ama ıstersen bır pedagog ile görüş derım bennn belkı yol gösterebılır canımmm
nerde buluyumki pedogugu

keretaya bak hele :mymeka:
allah kolaylık versin:gitme:
kızma ama okurken güldümsırnaşık şey
allahım benim başımada gelirmikiakannehirakannehir
sen bi dr a götür ou psikolağa falan
bunları yapmasının illaki bi nedeni vardır:a015:
bende öyle düşünüyorum ya
canım bence bu aralar onla daha çok ilgilen, onun hep yanında olacağını ve güvende olduğunu hissettir
bunların hepsinin altında anneyi kaybetme korkusu olduğunu düşünüyorum ve annenin hep onla ilgilenmesini istediğini
anaokuluna yeni başladıysa onun da sıkıntısı olabilir, okulda geriliyordur falan
tek ihtiyacı olan şey güvende olduğunu hissetirmek bence
kurban olur teyzesi yaramaz sıpasına :asigim:

ewett elimden geleni yapmaya çalışıyorumm
araştırıyorum
boş durmuyorum
bu ara bende aşıgım
:asigim:

Benim hediyem az önce geldi :) çok tşk ederim çok beğendim
:kedi:
resim232o.jpg

resim233.jpg

şal sanırım , elifciğim güzel günlerde kullan, bende hedayemii istiyorum artık yahu kazen vermedinmi kargoya yoksa kaydirigubbakcemile3

yuppiiiiiiiiiiii benim hediyemde gelmiş annemlere çok güzel bi şal tarzında bi atkı örmüş arkadaşım emeğine sağlık canım yarın büyük ihtimalle eklerim resmini tekrar çok tşk ederimmm aytenanamur zemuszemus

ayyyyy ne güzelll yaaaa bnmkdeeee gelsunnnn nolurrrrrrrrrrrrrrrrrr çok merakkk edıyorummmm hastanede gözm asansördeekaydirigubbakcemile3:hulya:

yaa bende bi kapıya bi cama kosturuyorum gülüyolar bürodakiler bana telefon geldi ama kargo yok ortada gelsin hemen yazcm

Arkadaşlar ben kargomu dün öğlen araskargoya verdim,
bakın bugün almış SevgiKelebeği...
belki kargodaki karışıklıktan dolayı ulaşmamış da olabilir...

Selam kızlar benim hediyelerim geldi masummasal arkadaşım a çıkmışım muhteşem bi paket hazırlamış hediyeler çok güzel ayrıca yaptığı süpriz çok değerli kocaman öpüyorum seni canım çok teşekkür ederim çok incesin çok düşüncelisin telefon ile aradım ama ulaşamadım akşama resimleri eklicem.

yuppiiiiiiiiiiii benim hediyemde gelmiş annemlere çok güzel bi şal tarzında bi atkı örmüş arkadaşım emeğine sağlık canım yarın büyük ihtimalle eklerim resmini tekrar çok tşk ederimmm aytenanamur zemuszemus

güle güle kullanmanız dileğine canım bu aralar dışarı pek çıkamadığım için hastalığım nedeniyle okuldanda vakit bulamadım evde kendim yapmak istedim hediyemi yoksa kafamda daha güzel hediyeler vardı yılbaşına yetişsin diyede acele oldu biraz ama yinede beğenmene sevindim canım opuyorumnanaktan

benim hediyem daha yokkk ortadaa arkadaşın sorunları olduğu için yollayamamış :sinifsinif:

X