Yılbaşı çekilişi hakkında

EŞıM ALMAZ ben hep ona alırım ilk defa karşılıklı hediyeleşeyim demiştim.....Arkadaşlarada hep ben alırım ama bu çok heyecan vericiydii hadiii bir daha yappıınnn 2. baskı olsuuun

Off arkadaşlar yaa benim hediyem sabah gelmişti ama tüm gün kızımı evde bıraktım kendim çıkacağım için aman kızım bekle kargo gelecek dedim akşam bir geldim kargo filan yok aradım çok yoğunuz yarın kendiniz alabilirseniz garanti olur dediler zaten çıkacaktım gidip alacağım yollayan arkadaşım merak etmesin diye yazıyorum....

bende yollayacağım arkadaşın paketini verdim kargoya bugün yarın eline ulaşır inşallah...benim arkadaşım buralara hiç uğramadığı için yollamadan paketlerimi fotoğrafladım yarın eklerim sizede...

kızlar bana çıkan kişi hiç yarın beklemesin daha yollayamadım yarın sabahtan kargo ile yollucam. ptt ile tek tek açıyorlar gıcık oluyorum, düzgünce paketledim, perşembe elinde olurrr
banada gelmedi hediyem bugun, yarın inşallah gelir çok heycanlıyım ya durup durup aklıma geliyorkaydirigubbakcemile3

arkadaşlar bana hediye alacak olan arkadaşım songül ablaya ne zaman göndereceğini sölese ben ona göre dışarı çıkıp çıkmayacagım

yarın yurtiçi kargoyu da pttyi de arıycam hihoyyyt
genel olarak onlarla gönderilmiş sanırım, sorucam bakim paketim var mı, onların keyfine kaldıysak kaydirigubbakcemile3
siz de arayın kızlar yerimseniben

ya kızlarr canım çok sıkkın
bana bi şey iyim
akıl verin kafayı yicemmm
şimdi bir kızım var gören maşallah prenses bunu nasıl yetiştirdiniz
ne kadar efendi sayglı der
dogdu dogalı öyle nazik
kibar
efendi
özür diler teşekkür ederr

birde oglum var tam aksii
kabaa yaramazz dogru öküzz
şi,mdi bu oglum beni dellendiriyo
evin duvarını yazmış
oturdum konuştum yapma oglum
kagıt yazılır bilmem ne anlattım
gitmiş bahçe duvarını yazmış
yapma dedim
yeri yazmış
yapma dedim
halıyı yazmış
kalemi bırakmış bgugunde ruj la yazmış...
sobalı bizim ew
soba yanarken üstüne kalem atmış
yapma dedim
prtakal suyu dökmüş
olmadı yanan sobanın üstüne işemiş akannehir

ya ablasından çok ilgi sevgi görür öyleki dışardan gören bir insan
ya bu çocuklar arası babası ayrım yapıyo diyecek kadar
ne istese olur
babası aşırı düşkün
hiç dövemeidm dövme taraftarı deyilim
ama yandan yandan geliyorrr banaa
şimdi konuşuyorum oda üzülüyorr korkuyorr aglıyorr
ama gene yapıyorrrrrrr
şimdi gece uyudu bende bez baglıcam
iç çamaşırının içinden kuru kalem boyalarından varya ondan çıkıyo
bu 2 oldu geçen bidaha olmuşuu
valla çok moralim buzkkk
sıpa anasınıfına gidiyo

dert topiginedemi yazsam napsamm
pisikolajik bişimi
zaman geçtikçe dahada kötü olurmuu
napım ben yaa

sevgili citol,eğitim bilimlerinden öğrendiğim kadarı ile yorum yapıcam,galiba sizin yaramaz biraz dikkat çekmek istiyor.aslında bu tarz şeyleri ilgi görmeyen çocoklar daha çok yapar ama sizinki ilgilendiğiniz halde neden yapıyor bende anlamadım..bi uzmana danışmak lazım sanırsam...Allah bağışlasın yavrularınızıkaydirigubbakcemile2

kime benzemıs bu fırlama boyle laelaelaelaelae

ay bılmem kı ,ama ilgi cekmek ıstedıgı kesın..

acaba diyorum böyle tuhaf şeyler yapmaya ilerleyen yıllardada devamederse ne olurya
ya sorunlu bi genç olursa
off sıkılıyorum daralıyorum valla
önlemi varmı çaresi varmı acaba
bi kursa gitcektim açevin açtıgı
anadaa sorunlar yaşadım
iyicee dellenmek üzereyim
çok moralim sıfır oldu bi anda

yazdıgımı okuyorumda işemiş derken nasıl bir gülme tutyo benii
anlatamm

Ama çok ılgınç bır çocukmuş ben çok tıtızım öyle bır oğlum olsa neyaparım dıye düsündüm bır an canım yahu sen pedogog a gütür onu bence ya,ama çok komık seyler yapıyor da san cok zor olur ewde tek basına dıye bır fılm vardı aynen onun gıbı ama bu kalem yazıp çizme düskünlüğü nasıl oldu kı?kaydirigubbakcemile3lmaz:

güle güle kullan bitanem,hepsini beğenerek aldım umarım sende aynı duyguları yaşamışsındır,iyi yıllar,sağlıklı huzurlu geçsin 2010 inşallah

çok öpüyorum seni,çok memnun oldum tanıştığımıza

bu organizasyonu yapan songül hanımada teşekkürlerimizi borç biliriz

bende hediyemi merakla bekliyorum hadi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…