Yılbaşı çekilişi hakkında

Benim de hediyem gelmiş. Umudumsunbebeğim nickli arkadaştan. Çok mutlu oldum. Resimlerini şimdi ekleyemem ama akşam muhakkak eklerim. Çok güzel bir şal, patik ve parfüm göndermiş. Çeyizim için işe yarayacaklar:) Ona çok çok teşekkür ediyorum...
Gerçekten herşey çok güzel oldu... :asigim:

neyse canlar benım oğlan durmuyor. Eşim gelınce hedıyem kımden gelmış ,ne gelmışş yazar çeker koyarum sizeee mujukssssssssssss

hadi canım aaaa çok şaşırdım bak buna
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Keşke eşlenenleri de Listeleseydik en azından kalanları görürdük laelaelaelaelae
Benimki hala gelmedi acaba yolladı mı yoksa bugün mü yolluycak boşa beklemesem:1closedeyes:

Valla heyecandan sabah erken kalktım beklıyorum hala gelmedi :roflol::roflol:

arkadaşlar diyorum ki,
tam listeyi sizlere yarın yazayım,neden derseniz,
yarın çoğunluğun eline geçecek zaten...
olur mu ne dersiniz???

kim kime çıktı listesi,
hani topiğe uğramayanlar var ya,
ya da hala hediyesini göndermeyenler olabilir(mazereti olanlar da olabilir,unutmuş olanlar da...,
onlar belli olsun diye..
ama isterseniz yazarım,istemezseniz yazmam fıstıklar...

anladım ablacım eksikler gelmeyenler
gönderilenler ama haberi gelmeyenler çok var neden böyle oldu bilmiyorum
ama hadi hayırlısı umarım sorun olmaz

Arkadaşlar biraz önce hediyelerimi kargoya verdim. bir tanesini veremedim çünkü kırılacak eşya diye almadılar, sizinde başınıza geldimi bilmiyorum ama adam paketleri açtı içine baktı küçük bir pakette malum iç çamaşırı vardı, adama onu açmayın lütfen onda çamaşır var dedim ama utancımdanda öldüm. zaten paketimide bozdular çok sinirlendimya inşallah kurbanım özensiz hazırladığımı düşünmez.

bende çok üzüldüm cici baharatlığım kırıldığı için ama olsun gönlüne sağlık darkcığımın

arkadaşlar diyorum ki,
tam listeyi sizlere yarın yazayım,neden derseniz,
yarın çoğunluğun eline geçecek zaten...
olur mu ne dersiniz???

bence mantıklı çok güzel olur

ben bir günde ulaşacağını bilmiyordum valla.....çok iyi oldu..

geldim arkadaşlar

ben hediye almadan eşime anneme dedimki bana izmirden gelecek içime doğdu birde
profilime giren ler hep izmirdi ama ben hoy......başlayan arkadaştan şüphe etmiştim..

ama bana MAİX arkadaş yollamış izmirden çok teşekkür ediyorum kendisine

çookkk mutlu oldum ve çoookkk beğendim...

kapıya asmak için kendi yaptığı kuş süsüyollamış,kadife tüylü eldiven yollamış
ve istediğim bir eldivendi...ve kendi yaptığı vitray süslü takı kutusu,tanga kilotum,
ve nazar boncuklu bilekli yollamış

canım benim yüreğine ve ellerine sağlık maix ciğimŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…