Yılbaşı çekilişi hakkında

kızlarrrrr yılbaşı heycanı bitmiş galbaaa topikte kimsecikler yokkkakannehir ben çok heycanlıyım hediyemde hazırrropuyorumnanaktan

nabersınız mıllet ben bır haftadır yoktum nerdeyse nasılsınızz..hedıyeler alınmış paketlenmışş gönderılmışş bıleee...ay çok zor geldı hedıye almak umarımmm sevgılı arkadaşımm beğenır hedıyelerımıı içim içimi yıyorrr ınşalahh acıncaa yüzünde küçücük bır tebesumm olurrr bana çıkar arkadaşımınn...yarınn son hedıyelerımıde paketşeyıp kargolayacağım inşallahh..foto koymadımm dilersee gönderdığım arkadaşş koyarr...

kızçeler günaydın iiş yoğunluundan dolayı giremıyorum kusura bakmayınnnnnakannehir
yarın kargomu yolluyorum sizleri seviyorummm:ecrin_bebek:

günaydınlar kızlar sabah işim var öğleden sonra göndericem bende hediyemi oğlumu önce okula bırakıcam,bankada işim var ondan sonrada hediyemi yollıycam opuyorumnanaktan

günaydın kızlarrrrr bende öğle arası vereceğim hediyemi kargoya.kurbanım seni çooookkkk öpüyorum.umarım beğenirsin hediyeleriniii

Günaydın bayanlar,
heyecan dorukta,çoğumuz bugün yolluyoruz hediyelerimizi,
bu heyecanı bugüne kadar sürdürdüğünüz ve
beni kırmadığınız için teşekkür ediyorum hepinize...

slm kızlar benim hediyem geldiiiiii :lepi: çok çok değer verdiğim hiç ummadığım biri olan darkcımdan geldi
biz onunla 2008 kasım annesiyiz 1 senedir birlikteyiz çok memnun oldum ondan gelen hediye için
peki gelen hediyelerin resimlerini koyacakmıyız koyacaksak nereye koyacağız?

Ben de çok heyecanlıyım Songülüm. ılk kez hediye almıyorum; ama tanımadığım birinden alacağım ilk hediye bu. Geçen yıl katılmamıştım. Bu yüzden ilk kez milli olacağım.
Saat 14.00'te kargodayım inşallah.
Haydi rast gele...

Buraya fotoğraf koyabilirsin canım...

http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/333207-y305lba351305-231ekili351i-kankalar305-hediyelerin-resimlerini-buraya-ekleyelim.html

ay çok merak ediyorum eline ne zaman ulaşır acaba beğenecekmi çokk çok merak ediyorum.
bana kim alacak onuda çok merak ediyorum.çok tatlı bir heyecan. emeği geçen herkese teşekkürler.

bendee bendee çok heyecanlıyımmmmm kargom ulaştımı eline bilmiorum haftasonunda dolayı belki bugüne kalmış olabilir umarım bi cvp alabilirim ondann siteye pek girmiyorr

Ben bugün yollayamayacağım...
Herşey hazır aslında...
:bbo:
Ama işteyim cumartesi aldım hediyeyi...
Napcam ben?
Aynı şehirdeyiz aslında...
:uhm:
Bu cumartesi yollasam çok mu geç olur???

Eğer bana aynı şehirde bir arkadaşım çıksaydı,
mutlaka buluşmaya davet ederdim,
hem karşılıklı çayımızı içerdik,hem de hediyesini verirdim...
ama taaa.............'da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…