Yılbaşı çekilişi hakkında

hunter kurbanın hakkında biraz ipucu verirsen tahmin yürütürüz :jeyyar:

bende resimleri çektin ama kurbanım eklemeden eklemeyeceğim zemuszemus

selin seliin neredesin bişii diicem

bende kurbanımın eklemesini bekleyeceğim ama benim kurban ortalarda yok ki ben de kendisini fazla tanımıyorum aslında.

sadece profiline yazdığı üç kelime var başkacada bir bilgi yok hakkında.(böylece burdakilerden biri
olmadığı ortaya çıktı)

arkadaşlar tarih için;
1 hafta ertelemeye okey mi????

:lepi: :lepi: :lepi:

duyusurunu nasıl yapacağız?

bi de songül ablacı yedek listedekilerinde ismini ilk mesaja ekleyelim mi diğer topicte
onlarında ismi yazsın listede opuyorumnanaktan

bende kurbanımın eklemesini bekleyeceğim ama benim kurban ortalarda yok ki ben de kendisini fazla tanımıyorum aslında.

sadece profiline yazdığı üç kelime var başkacada bir bilgi yok hakkında.(böylece burdakilerden biri
olmadığı ortaya çıktı)

kaydirigubbakcemile3 evet anlaşıldı buradan biri değilmiş

nasıl ya ertelendimi şimdi benim hediye meselesinde ki uğraşım boşamı gitti ben yetiştiricem diye g.. çıktı ya neyse uycaz artık

sevgicim hem yedek listemiz de bizim grubumuza dahil oldu hemde küçük yerlerde oturan arkadaşlarımız daha hediyelerini alamamışlar, yılbaşıyla ilgili hediyeler vs yokmuş henüz mağazalarda

Pasaklım hangi topikte yazsın...
liste bu topiğin ilk sayfasın da ya...

herkes tarih için diğer topiğe hadiiii

kızlar bugün bizim buranın pazarı vardı başımdan kötü bi olay geçti pazarda rüzgar nedeniyle üzerime demir büşdü pazarcıların ip bağladıkları demir boynumda ufak bi çatlak var hastaneden geldim şimdi canım acıyor senağlama

X