Yılbaşı çekilişi hakkında

ya bende katılmak istiyorum ama kızlar topik ne yaa..nereye yazıyorum adımı bende katılıcaamm

aaa benden daha çöm birini buldum zannımca hadi bakalım bi de arkadaşa anlatın herşeyi kaydirigubbakcemile3

ayy en iyisi çıkıp magazalara bakmak ama çalışıorumda hafta sonuna kaldı artık .. hala düşünüorum ..

kızlar hediyemi aldım kurbanıma geldimmm :lepi:
ama kırmızı don bulamadım daha yılbaşı havasına girmemişler heralde herkes bizim gibi erkenci değil delikafadulden

onun hakkında pek bilgim olmadığı için içimden ne geldiyse onu aldım inşallah beğenir

pasaklım tanrıçam senin gurbanın ben olaydım yaa kaydirigubbakcemile3 arada bir kamyon lafı gördüm sankimm
benimkine hediye baktım bugün hemen hemen aklımda şekillendi gerçi kendisi sportifmiş ama ben ona illada kokoş birşey alacağım :icecream:

valla bende hafta sonuna bıraktım seçenek biraz daha bollaşsın mügenin dediği doğru çünkü biz erken başladık

bende şöyyyle bi göz attım hiç yılbası havası yok daha cünkü erken o yüzden ben hususi ayın 20 sinden sonra postalanmasından yanayım bizim buralar küçük yerler anca havaya girerler ozamana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…