Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben çokk kullandım dökülme konusunda işe yaramadı ,tabi doktora gitmemiştim o dönem,yaklaşık bir yıldır saçlarım sürekli dökülüyodu geçen hazirandan itibaren dahada artmıştı dökülmesi hertürlü yağ şampuan vs kullanmadığım hiç birşey kalmadı ama düzelmede olmadı ,ağustosta doktora gittim ve yüksek oranda demir eksikliğine bağlı kansızlık çıktı hemen ilaç kullanmaya başladım dk,karışımlar verdi kullandıkça daha çok döküldü sanki,yeni yeni dökülmesi durdu nihayet,içte bi sorun varsa dıştan ne yaparsan yap işe yaramıyor,evde hala var yılanyağı ve diğer yağlardan önümüzdeki ay düzenli kullanmaya başlıycam mevsimsel dökülme yaşıyorsan eğer işe yarar
ama mutlaka doktora git ben şuanda zeytinyağlı sarımsak kullanıyorum on numara şiddetle tavsiye ederim
küstüm hepinizeeee
Ben yılan yağını bir kere başıma sürüp 2 saat bekledim ama bunu haftada en az 2 3sefer yapmak gerekiyor bende erindim o saçımı yağdan arındırmaya sonra düşündüm ve şampuanıma kattım.dün ilk kez yıkadım tabi 1 denemeyle birşey olmaz ama şunu hissettim yılan yağı olmadan saçlarım kazık gibiydi şimdi çok yumuşak oldu hayret ettim ilk yıkamam da böyle sonuç aldım 2.yıkamadada bakalım böyle yumuşak olcak mı ve en önemlisi saçlarım çoğalacak mı..gerçi saçlarımın çoğalması için 6 7 ay beklemem lazım eğer olumlu sonuç verirse yılan yağlı şampunım
inşallah işe yararda ben de yaparım canım..
bende üşeniyorum bakımlara,şampuana katmak daha kolay geliyor..
Aynen insan başta hevesle başlıyor tamam haftada 3 sefer yapıcam diyosun sonra 1 yapıyosun 2 yapıyosun eriniyorsun 3.ye bende baktım olmuyor kattım şampuana..
Ya ama sana şunu söyleyim şampuana 3 4 yağ katıp olumlu sonuş elde eden insanları kendi gözlerimle gördüm öncesinde seyrek olan saçlarının çoğalıp dlgnlaştığınıondan denemeye kalktım bende
Kızlar yılan yağı badem yağı bilmem ne yağı ...hepsini unutun bence..Bir ara bioxin ampullerını sampuan ıle beraber kullanmıstım hıcbı ıse yaramadı...uzatmak ıcın bahane hep..bı suru kımyasal sonucta...
benım formulum aylar once burada okudugum sarımsak ...
ama srımsagın yagını falan da almayın..bı kaseye sampuan koyun 3-4 diş sarımsak rendeleyın...sac dıplerınıze masaj yaparak yedirin..diplerini oyle ferahlattı kı...koku olur mu dersenız ; yağını kullanırsanız olur..bence sarımsak deneyın pısman olmazsınız..suan bıle sacımda var..vazgecemıyorum..harıka oluyor gıtgıde..hem uzar hem dokmez..
benim dökülmem durdu ama saçlarım çoooook seyrekleştirdi amacım saçlarımın çoğalması sarmısakda aklımda var ama kullanımı zor birde yan etki yaparmı diye tırsıyorum
ben sarımsaklı şampuan kullandım hiç bi işe yaramadı
cnm cıdden denemeye deger..ben de cok dıkkatlı bırıyım normalde..ısyerınde odamda bıle aynayla duruyorum..ınan ben de yapmadan arastırmıstım..google dan sarımsagın faydalarını arastırdım once...saçkırana faydalı yazıyor...allah korusun oyle bı derdım yok ama demek kı faydası buradan bellı..ayrıca dusundum de tansıyon hastaları ıcın sarımsak bırebır..neden ? cunku damardakı kan dolasımını duzenlıyor..bizim de sacımız uzaması ıcın sac dıbımızın hızlı dolasıma ıhtıyacı var...buradan mantık da yuruttum ıste...cok arastırdım cokkk :) çıtçıt kullanmamak ıcın bu yolu denemıstım bence...artık dogal olsun ıstıorum..gogus hızamda ama azıcık daha uzasın ıstıorum ben de..
uzar uzar merak etmesen iyi bak saçlarına yeter öyle düzleştirici falan yıpratma