Saç Uzatma Yöntemleri Yılan Yağı kullananların paylaşım alanı

saç dökülmesini tamamen durduracağını sanmıyorum canım çünkü bu insanın doğasında var
yani senin saçın normalden çok fazla dökülüyor,ve bunu hiç azaltmadı mı?
benim saçım günde 100 dökülüyorsa artık 20 dökülüyor mesela böyle bi oran verebilirim
ancak bunda düzleştirici ve fön kullanmamamın da etkisi büyük
yılan yağını diplere,badem yağını uçlara ve boylara sürüyorum ve 2 saat bekleyip yıkıyorum(streçlemiyorum, havlu da sarmıyorum üşendiğim için)

ya arkadaslar ben en sonunda yılan yağını aldım..aktar bana saç diplerine sürüp bi gece bekliyosunuz dedi..gece o vicık vıcık saçlarla yatmam imkansız oldugundan sac diplerime sürdüm..ilk basta hafif bi kasıntı oldu gecti ama hemen..daha sonra sac uclarımada badem yagı sürdüm..3 bucuk dört saat civarı bekledim..yıkadım sacımı..kurudugundaysa sacımı dahada kabarttı..bazıları sacımı fönlü gibi yaptı dio..nerde yanlışlık var anlamadım..siz nasıl uyguluyosunuz ..yada ben nerde yanlışlık yapmışım

biraz kabartıyo canım ama benimki çirkin durmuyo yani doğal dalgalar oluyo ben düzleştirici kullanan biriydim de bu hali çok hoşuma gidiyo dökülmemi de azalttıkaydirigubbakcemile2

fiyatı şehirden şehire değişiyo canım ben 5 e aldım 7 ye de vardı ama başka yere sorduğumda 5 dedi
bazı arkadaşlar 13 e almış
ama önemli olan sahte olup olmadığını anlaman
bende işe yarıyor ama kesinlikle herkeste işe yarıyor diye bi şey söylemem doğru olmaz

ben geçen yıl içinde yılan yağının da olduğu bi bakım uyguladım. haftada 2 defa yapıyodum. şimdi küçük küçük saçlarım var.

düzenli kullanıldığında yeni saç çıkartıyor mu yılan yağı?

benim alnımda küçük küçük yeni saçlar çıkıyor görüyorum canım annemler saçının sönüklüğü gitti daha hacimli duruyor diyor ama herkeste aynı olumlu etkiyi verir diye bi genelleme yapmam yanlış oluryerimseniben

biraz kabartıyo canım ama benimki çirkin durmuyo yani doğal dalgalar oluyo ben düzleştirici kullanan biriydim de bu hali çok hoşuma gidiyo dökülmemi de azalttıkaydirigubbakcemile2

saol cnm ilgilenip cevap yazdığın için..
bitirene kullanıcam ama işe yaramazsa bidaha almam

arklar ben yılan pazartesi günü akşmaı ilk defa sürdüm az öncede ikinciye uyguladım.ilk sürüşümün ertesi günü saçlarım bukle bukleydi ve parlıyodu ayrıca dökülmeside azaldı hatta eskiye göre hiç dökülmüoo bile diyebilirim.aslında insan saçının belli bir sayıda dökülmesi normall azcık döküldüğünde endişe etmenize gerek yokk.bakalım şimdi nasıl olucakk.yıkayınca yazarım.ben badem yağıyla yılan yağını karıştırıpta sürdümm.onları ayrı ayrı sürmek zor geldii.umarım hepimizin saç dökülmesi gibi bir derdi kalmaz.

ya bendemi tuhaflık var anlamıyorum ki sanki bunu kullandıktan sonra saçlarım daha çok dökülmeye başladı..daha hiç bir faydasınıda görmedim..ne fönlü gibi yaptı ne parlattı nede yumuşacık yaptı..off

yıkadıktan sonra da kalıyor mu peki o koku? :sm_confused:

talanın arapça yazılısı orjinal olanmış arkadaşlar yani farsça aslında peki bu karınca yagı yılan yagı hamilelerde kullanılırmı hiç bi yann etkisi yok deniyo ama hamilelik farklı bi durum bilgisi olan cevaplarsa çohihoyyytk sevinirim

talanın üzerinde parlak bir hologram var üstünde MUCıZE ÜRÜNLER yazıyor sitesinde de hologram olmayan sahtedir diyor kızlar ve fiyat küpürü de var 15 YTL yazıyor

kızlar talada orjinal ürün için bakmanız gerekenler
1.kutu üzerinde parlak hologram iyice bakıldığında mucize ürünler yazıyor
2.kapağı, kapağın üzerinde yeşil yazıyla tala yazıyor, sahtelerinde arapça ve kırmızı yazı var
3.şişenin üzerindeki etikette yazan son kullanma tarihi ve üretim tarihi.

farklı görünüm ve ambalajlara sahip Tala şişelerini almaktan kaçınınız
bu sahte kapak ve şişelerden bir kaç örnek fotoğrafını sizleri bilgilendirmek amacı ile paylaşıyorum
1.eğer kapağın üzerinde ''orjinal Tala'' yazısı varsa ürün %100 sahtedir alıcılara ve müşterilere güven kazandırmak amacı ile ''orjinal'' yazısı sahte ürünün yapan kiş tarafından uydurumuştur.
2.şişenin altında 18 cc 16 cc yazıyorsa yine sahtedir çünkü tala orjnal Tala şişesinin ebatı 20 cc dir

Son düzenleme:
Selam arkdaşlar,
Bende kremsiz Şampuanımın içine 25 damla yılan yagı 30 damla cam terebentın 20 damla ısırgan yagı koyup karıstırdım aylardır kullanıorum cok işe yaradı ,kemoterapi gören hastanın bile saclarını cıkardıgı üzerine 1.derece yakınım olur bende başladım çok memnunum.15 günde bir de bepanthane,evigen,bemiks,badem yagı e vitamini ampüllerini pamukla sac dıplerıme surup saatlerce bekletıorum denemenizi öneririm zararı yok aksine yararını oldukca gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…