Saç Uzatma Yöntemleri Yılan Yağı kullananların paylaşım alanı

valla ben bilmem yılan yağı nasıl üretilmiş nasıl tr ye gelmiş ama benim işime yaradı.dün farkettim 4-5cm kadar yeni saçlar çıkmış kafamda ayrıca dökülşmemde durdu yai normal insanların ki gibi dökülüyor.bence insan ne yaparsa düşünce gücüyle ve psikolojisiyle yapar.iyi düşünün iyi olsun kızlar.

yılan yağı saçlaRı uzatmıyo sadce daha fzla saç çıkaRtıyo habeRiniz olsun......saçlaRı çok fazla olan fakat kısa saçlı bayanlaRn kesinlikle kullanmamalı...!

merhaba hatunlar,yılan yağı ile ilgili gelişmeleri sizlerle paylaşacaktım ve geldim.üzgünümki bende yağlanmadan başka birşey yapmadı.saçları seyrek ve dökülen biri olarak daha da döküldü ve yapış yapış oldu saçlarım.bende bıraktım bu yöntemleri ve doktora gittim (

ben yılan yağını kullanmayı bıraktığımda benimde saçlarım yağlanıyordu ama belli bir süre geçince düzelmişti.peki sen doktora gidince mne dedi doktor.

bir sürü tahlil oldum canım, çok şükür hiçbirşey çıkmadı,stresden veya dönemsel olabilir dedi ve bir şampuanla elde hazırlanan karışım verdi.şimdi onları kullanmaya başladım.bakalım ne olacak ben yine yazarım

sevindim kötü birşey çıkmadığına.umarım işe yarar o karışım sein de saç dökülmen biter.

yua ben bugün bi karışım yaptım zeytin yağı çam terebentin, susam yağı, yılan yağı, ısırgan otu yağı badem yağı,buğday yağı,sarımsak yağı hepsini boca ettim ve kafama sürdüm kaşıntı yapıyo şuanda sarımsak yağını biraz fazla koydum acaba ters etki yaratırmı dökülme falan gibi yoksa bu karışım iyi gelir mi fikri olan var mııı nolur yardımm

çamterebentin yılan yagı nerdeyse 1 seneye yakın kullandımm sadecee sacınızın dökülmesini engeller arkadaslar uzamasıyla uzaktan yakından ilgisi yok...

boll boll turpp havuçç ceciz tükettinn...

ılık zeytinyagını masaj yaparakk 3 günde birr yedirinn sac diplerinizee...

sampuanada bi ikii dişş sarımsakk atınn.... :)))

sac bakımm yağı olarakta hc sac bakım yagını öneririmmm ...

Kızlarr yazıları okudum ama herkez farklı şeyler söylemiş,kimi kullanın kimi kullanmayın gibi.... Bende şaşırdım,şimdi bu yılan yağı tek kullanıldığında mı yoksa diğer ekler katılınca mı daha çok fayda ediyor ?... Ben saçlarımın uzamasını,gürleşmesini,dökülmemesini istiyorum... Ve canlı durmalarını....
Badem yağı kullanıyorum ama daha yeni başladım... Yılan yağı mı alayım yoksa yılan yağı sabunu mu ?.... Net bir cevap alırsam sevinirim kızlarr... .Teşekkürler..

merhaba ben uzun suredır aralıklarla yılan yagı kullandım. yılan yagının uzamaya pek bı etkısı yok fakat dokulmelere ıyı gelıyor sacı beslıyor ve parlatıyor ben haftada bır kez yılan yagını dıplerıme uclarına da badem yagı sururek kullanıyorum

Teşekkür ederim canım... Artık deneyerek görücem... hayırlısı bakalım :uhm:

arkadaşlar ben yılan yağı ile badem yağını bir şişede karıştırmıştım haftada 3kez saç diplerime masaj yaparak sürüyodum sonrada elimde kalan yağıda bütün saçlarıma yediriyodum.tam 1 ay kullandım ve bıraktım.çünkü saç dökülmem normale dönmüştü çok şükür.kasım ilk haftasından beride kullanmıyorum ve şu anda hiç bir şikayetim yokk.üstelik kasım sonu falandı sanırım bir gün aynada saçlarıma bakıyodum kafamın tepesinden bir sürü minik minik saçlar çıkmıştı o zaman çok sevinmiştim.şimdi saçlarımı at kuyruğu yaptığım zaman saçlarım elime kalın geliyor.eskiden saçlarımişaret parmağımla baş parmağımın arasında nerdeyse yok gibiydi.saçlarımın böyle dökülmemesine etki eden nedir bilmiyorum ama ben hep yılan yağını kullanırken hep saçlarımın dökülmesinin duracağına inandım yılan yağının bana yarayacağına inandım.yani hep psikolojimi bu şekilde yönlendirdim gerçektende öyle oldu.benim size tavsiyem arkadaşlar ne kullanırsanız kullanın faydasını göreceğinize inanın sizde göreceksiniz ki gerçekten sonunda mutlu olunuyor.hepinize sağlıklı mutlu günler .

Bitki yağları kafama yatıyor ama bu yılan yağı beni düşündürüyor..
Kızlar aranızda bunu araştıran varmı? Yani bu yağ gerçekten yılan yağımı?
Bana biraz saçma geliyor çünkü. Hele ki karınca yumurtası yağının ipliği pazara çıktıktan sonra hiç inanasım gelmiyor gerçek yılan yağı olduğuna :1no2:

Sana katılıyorum çünkü aktarcılara sorduğumuzda her biri ayrı fiyat veriyor bilmiyorumkismile ve aralarında yüzde yüz fark var fiyatların anlamadım hangisi gerçeği:1no2:

Arkadaşım denemişti ama sadee yumuşatıp beslendi pek uzama farketmedim :) Ama böyle bakımlar uzun bir süreç de olsa saç için çok yararlı diye biliyorum :)

yılan yağının şişesi şimdi 3 liraya düştü.ben bundan iki buçuk sene önce dünyanın parasına internetten getirtmiştim.hiç faydasını göremedim.sonunda kerestesın bakım maskesini aldım.

ben şampuana kafama göre miktarlarda karıştırıp kullanıyorum, gözle görülür derecede yeni yeni saçlar çıkıyo habire, çok faydasını gördüm.. ama şampuanı baya bi sıvılaştırıyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…