Saç Uzatma Yöntemleri Yılan Yağı kullananların paylaşım alanı

slm cnm nasıl kullandın ve tam olareak aldığın yağ nasıl bişey yani hangi marka cvp yazarsan sewinirim tşşkr ederim

merhaba arkadaşlar;

belirtmiş olduğunuz yılan yağı ile ilgili olarak okumuş olduğum bir haberi sizinle paylaşmak istiyorum.haberde yılanyağının yılanyağı olmadığı,araştırılması ve incelenilmesi olmayan bir ürün olduğu belirtiliyordu.

yılan yağını kullanmadan önce saç dökülme problemim yoktu şimdi saçlarım dökülüyor..kesinlikle tavsiye etmiyorum

8TLye aldım az önce..çok tereddüt ettim sahtesidir diye ama el mahkum aldım inşallah işe yarar saçlarım çok döküldü ve kırıklarım yüzünden kestirmek zorunda kaldım.saçların uzaması hakkında bilgisi olan var mı ? ne kadar sürede uzar ya da gözle görülür bir değişiklik oluyor mu

benimde röfleden sonra saçlarım yanmıştı ve dökülmüştü açık yerleri kapatmak için saçlarımı hep aynı şekil toplamak zorunda kaldım tam 3 yıl boyunca dökülen bölgelerde hiç saç çıkmadı tabi diğer bölgedeki tüm saçlarımında yapısı bozulmuştu eskiden yumuşacık saçlarım vardı herkez saçımla oynardı
röfleden sonra okadar kötü olduki oyuncak bebek saçı gibi ve dokunduğumda çıt çıt kırılan ve hemen kopan saçlarım oldu saçlarım sanki başkasından emanet alınmış gibiydi ben bu durumu düzeltmek için ısırgaan kaynatıp son durulama suyu olarak ısırgan suyu döküyordum saçlarıma ve bidaha yıkamadan öyle kurutuyordum saçlarımı ve ceviz kabukları kaynatıp bir pet şişeye doldurdum bunuda aynı şekilde kullandım çok kısa bir süre sonra saçlarım eski haline hatta daha iyi hale geldi sadece ceviz suyunu kullanırken saçlarımın rengi koyulaştı ama bıraktıktan 2 hafta kadar sonra tekrar rengi açıldı ve bütün saçlarım aynı anda açıldı bazı yerler koyu kalırken bazı yerler açıkkalmadı buraya kadar saçlarımı kurtardım ama o dökülen yerlerde saçlarım hiç çıkmadı bu sefer hint yağı ve badem yağı kullandım hint yağının uzatmaya çok etkisini gördüm badem yağınında saçı nemli tutmasını
yılan yağınıda sürekli okuyordum bir türlü almaya fırsat bulamamıştım en son karar verdim almaya
benim fırsatım olmadığı için anneme aldırdım annem yılan yağından iki marka olduğunu bunun ucuz olan olduğunu söyledi bende tereddüte düştüm acaba sahtemidir diye hatta kızdım anneme gitti geri çevirip diyerini almak için ama aktar diyerinin yurtdışından geldiği için pahalı olduğunu asıl etkili olanın bu olduğunu söylemiş diyerinin sağlık bakanlığından onayı yokmuş bunun varmış bu yerli üretimmiş ve adam neden size pahalı varken ucuzunu satayı deyince ikna oldum ve kullanmaya karar verdim ama şöyle bir hesap yaptım kendimce yılan yağı saç çıkarırsa bunları kalınlaştıracak birşey daha lazım diye oda sarımsak yağı uygun buldum onuda aldım ve haziran ayından beri her cumartesi 2-3 defa yapmamışımdır bir hafta yılan yağı bir hafta sarımsak yağı kullanıyorum saç olmayan bölge önlerimde iki yan taraf kaşlarımın bittiği yer hiç saç yoktu tüğlenme dahi iki hafta kullandım başladı çıkmaya tüğ şeklinde bir ay dolmadan çok ince bir yapıda uzamaya başladı ama uçları çok ince sivriydi bende kestim kalın olsun diye uçları güç alıp daha iyi olsun diye elle tutulamayacak kadar çok kestim bu son tedavimi bu haziranın sonuna kadar sürdü sonra başladım bu yağları kullanmaya şimdi ekim ayı ve benim bu bölgedeki saçlarım şuan kapkalın ve çeneme denk geliyor

yaptığım bu uygulmaları herkese tavsiye ediyorum inanın çok faydasını göreceksiniz

merhaba
bende dun yilan yagi aldim. benimkinin uzerindede arapca yazilar var. simdi ben bunu nasil kullanacagim. kullanan arkadaslar lutfen nasil kullanacagimi tarif edebilir misiniz?

valla ben yağı ısıtıp sadece saç diplerime uyguluyorum pamukla önceden elime yağı döküp öğle sürüyordum pamukla sürünce hertarafa eşit şekilde dağılıyor ve çok az tüketmiş oluyorsunuz
sonrada streç folo ile sarıyorum

ne kadar bekletiyorsun sacinda?? faydasini gordun mu peki??

arkadaşlar ben laborantım geçen seneydi sanırım bi gıda şirketinin sağlık taramalarısını yapmak için gitmiştik orda garsonlardan biri kellik sorunu varmış ve oda yılan yağı kullanmıs ama adama acayip alerji yapmış yüzü gözü şişmiş biz gördüğümüzde üstünden 2gün geçtiği için fazla bişey yoktu ama kendi ve arkadaşlarını dediğine göre baya bi şişmiş yani herşey kişiden kişiye bünyeye göre değişiyo dikkatli olun

yılan yağı çok iyiymiş ark kullandı ama ben cesaret edemiyorum korkunç ıyyyyy:)

evet arkadaşlar kullandıktan sonra haber veririm demiştim ve geldim.1 ay buyunca yılan yağlı şampuanla saçımı yıkadım ve dökülmeye daha şiddetli bir şekilde devam etti.bende ilk önce yapmam gerekeni en son yaptım ve dün doktora gittim.bir dizi tahlil verdim.bugün sonuçları alacağım...

arkadaslar benim saclarim artik uzuyor ama yinede türkiyeden bir akrabamla yilan yagi getirttim denemek icin bugün baslicam ve sonuclarini bildiririm =D

arkadaslars sıtede bı topık (bulamadım sımdı) bu yılan ygının sahe oldugu yazıo orjınalı daha farklı görunuodu

selam arkadaşlar.ben yılan yağını ilk defa 14.09.2009da kullandım.18.09.09.2009 da ikinciye uyguladım daha sonrada 2-3 kez uyguladım ama sonra uygulamak zor geldi unuttum falan.ama ilk kullanışımdan sonra dökülmem azaldı hatta tamamen kesildi diyebilirim.daha öncede yazmıştım.sonra ise 06.10.2009 tarihinden itibaren düzenli olarak iki günde bir mutlaka uyguluyorum.ve sonuçtan çok memnunum.üstelik bu arada saçlarımı boyadığım halde dökülme durumum yokk.size nasıl kullandığımı anlatayım.ben 1şişe yılan yağını 1şişe badem yağıyla karıştırmıştım.onu parmak uçlarımla masaj yaparak önce saç köklerime sürüyorum.daha sonra uçlarına sürüyorum.ve saçımı topuz yapıyorum.bazen streçle sarıyorum onun üztünede havluyla sarıyorum(yağı sürdükten sonra streçle sarmak veya havluyla sarmakta mantıklı çünkü başı sıcak tuttuğu için gözenek açılıyor ve yağın gözeneklerden içeriye girmesi kolaylaşıyor.).bazen sadece topluyorum.o şekilde en az 3 saat bekliyorum.yıkarken önce su tutuyorum gene parmak uçlarımla masaj yaparak saçlarımı ıslatıyorum.ondan sonra gene saç köklerime masaj yaparak şampuanlıyorum iyice sonrea durulayıp tekrar şampuanlıyorum ve gene masajla duruluyorum.daha sonra saç kremini uçlara sürüp onuda duruladıktan sonra sirkeyle suyu karıştırarak son durulama suyumuda öyle yapıyorum ve sirkeyide saçımdan arıtıyorum.böylece saçıma uuyguladığım işlem bitiyor.sonra saçımın ıslaklığını kuru bir havluyla alıp önce uçalrını sonra tamamını tarıyorum ve saç kurutma makinesinin en düşük sıcaklığında kurutuyorum.saçlarım parlak dolgun ve dökülmüyor.annem bile geçen gün saçların dolgunlaştı diyor.yani ben şu anda çok mutluyum.ayrıca benim aldığım yılan yağının üstündede yılan resmi vardı ve arapça yazılar yazıyordu. markasıda tala değildi yani sahtemi gerçekmi bilmiyorum ama halimden memnunum.umarım hepimizin saç dökülmesi biter.umarım yardımcı olmuşumdur.

haaa bu arada saç çıkartıyor mu bilmiyorum yanii duyduğuma göre önce tüy gibi çıkarıyormuş.o yüzden onun hakkında kesin bişey söyliyemiyeceğim ama dökülmeyi kesiyor en azından benim dökülmemi kesti.

arkadsım senın adına cooksevındım .gönl ıster kı 2gunde1yapılsın hemen sonuc alınsın ama tuum harclıgım bu tur urnleregıdıo daha dun aldım yılan yagı 15 tl ye.bu saglıkbakanlıgından onaylı sahte deıl felan dedıler.bı sısedaha gösterdıler 5tl kacak mı ne gelıo anlamadım

valla ben 5 tllik olanından aldım aktarda bana demedi ki bunun 13 tllik olanıda var diye.yani gerçek mi sahte mi bilmiorum.benmkinin belli belirsz bir kokusu var kıvamıda azıcık yoğun gibi.herneyse artıkk sonuç itibariyle benim işime yaradı ve çok memnunum.ayrıca saçlarımda 1 cmye yakın uzamış durumda.bence insan bişey kullanırken işine yarayacağına inanarak kullanmalı.mesela bir hastalığın var ve ilaç kullanıyorsun,ilacın sana iyi geleceğine inanmazsan o ilacın sana hiç bir faydası olmaz. böyle düşünerek bişeyler yaparsanız eminim sizde mutlu olursunuz.

kızlar yılan yağı resmi olmayan yollar ile ülkemize giriyormuş
ölmüş yılanların 2 hafta zeytinyağında bekletilmesi ile elde ediliyormuş
bilginize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…