• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yıl dönümü hediyesi

groenline

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2017
843
1.086
113
merhaba herkese. konuyu daha önce farklı bir başlıkta açmıştım ama sadece 1 yorum geldi buraya da yazmak istedim. sevgilimle yakında 1. yılımızı dolduracağız. ona özel bir hediye vermek istiyorum. satın almak yerine emek verdiğim bir şey gibi.
daha önce satın aldığım hediyeler de verdim ama bu sefer daha özel olsun istiyorum.
kendisi de romantiktir böyle bir hediye onu daha çok mutlu eder. bir öneriniz varsa çok mutlu olurum :KK68:

Bir kutu içerisine mektup yazıp koyabilirsin, kutunun içini istediğin gibi doldurabilirsin. Ben mektubun yanında parfüm, kemer, ismi yazılı cüzdan gömlek falanda koymuştum. Ama normal hediyelerden çok daha pahalıya geliyor :D

Ben askerdeyken sevdiği abur cuburlardan alıp kutu yapmıştım ama hepsinin üstüne bir not yazmıştım bunu yerken şunu düşün hatrlıyor musun bunu şurda yemiştik falan diye

Örgü sandığın kadar zor değil. 1 günde öğrenip atkı örebilirsin. 2 ters 1 düz yaparsın olur biter. Bende örgü bilmem ama o basit oluyor. Ben eşime örmüştüm nişanlıyken.

Benim koca da odundur modundur da arada bir şeyler yapmaya çalışıyor kendi çapında. Sanırım evliliğimizin ilk senesiydi; bi yerlerden bulmuş etmiş düzenlemiş "Mükemmel eş sertifikası" yaptırmış bana, karne gibi diploma gibi ikisinin arası gibi bir şey, İmza yerine de kalp filan mı basmıştı neydi; içeride bir yerlerde çekmecenin dibinde duruyor sanırım. Sonra da yemeğe mi çıkardıydı, çiçek mi, pasta mı bir şeyler daha o kısmı çok aklımda kalmamış.

Bi yerden görüp yaptırmıştır kesin. Neyse, böyle bi "Mükemmel sevgili" gibi bi sertifika olabilir. Ama totosu da kalkabilir, bilemedim.

ani defteri yapabilirsin yapılış videoları var
ben hamileyken bebeğim için yapmıştım büyüyünce okusun diye eşim ve benim resmim,bebeğimizin ultrason görüntüleri ve doğduğu zaman..
sende en güzel anlarinizin resimlerini koyabilirsin origami ile çok değişik anı defteri elde edebilirsin...
alta bir video ekliyorum..

ani defteri yapabilirsin yapılış videoları var
ben hamileyken bebeğim için yapmıştım büyüyünce okusun diye eşim ve benim resmim,bebeğimizin ultrason görüntüleri ve doğduğu zaman..
sende en güzel anlarinizin resimlerini koyabilirsin origami ile çok değişik anı defteri elde edebilirsin...
alta bir video ekliyorum..

çok güzel bir öneri teşekkür ediyorum 😍

Back
X