yıl başı hediyesi sizce ne almalıyım? sizler ne almayı düşünüyosunuz ?

offf ben de düşünüp duruyorum :50: üstelik 3 Ocak bizim yıldönümümüz :53: yani hem yılbaşı hem de yıl dönümün kapsayan bir hediye almalıyım..Fikirlerinize ihtiyacım var :24::24::24: yrdımlütfen :68:

Benimde son günlerde kafamı kurcalayan sorulardan birii...
Ne hediye almalıyımmmmm ...
Ama yok yani aklıma hiç bir şey gelmiyor...
Almak istediklerimi almıştım zaten...
Güzel bir gömlek olabilir belki... Aklımda şuanlık en önde gelen fikir bu...
Sizler içinse belki saat alabilirsiniz...
Eğer sigara vs kullanıyor ise güzel bir çakmak alıp üstüne adlarınızı yazdırabilirsiniz...
Bileklik seviyor ise ince hoş gümüş bir bileklik olabilir...
Sevdiği bir parfüm varsa tam setini almak olabilir...
Ya da en anlamlısından bir mektup :32:

Gerçi bence hediye sadece maddiyat içermemeli...
Birdeeeee aklımdaaa olan birşey daha var ama ne kadar beğenirsiniz bilemem...
Bir küçük yastığa Güzel boncuk veya taşlardan olabilir seni seviyorum diye birşey işliyebilirsenizz o da harika olcağını düşünüyorum...
Yanına da isimler :69: Ya da isimsiz :69:

Son düzenleme:
Ben Bisse marka gömlek aldım kızlar, gömlek giymeyi seviyor, erkenden gönderdim bile:66:çok beğenmiş..:38:

ne alıymdan çok bana ne alacak daha önemli benim için :3: bana ne alacağını söylesin bende ona göre bişey alıym :27: fiyatlar çoook pahalı aklımda hep manşetli gömlek alıp koluna ismini yazdırmak var ama kaliteli bi gömlekle maliyet çoook artıyo:2:

Kafamı kurcalayan bir durum... Ben bir de şehir dışına gideceğim yanına :73:
2 tane kazak var elimde yılbaşına ama onlar bedavadan temin ettiğim şeyler, bunun dışında cevizli havuçlu kek yapmak istiyorum jest olsun :78:
Bir de beğendiği bir kol saati vardı onu alsam diyorum bilmiyorum :78:

26 aralıkta doğumgünü birde bnmkinin bende çok düşündüm.saat desem saati nişanda aldık.kıyafet hep alınıyor zaten.bende ona daha anlamlı birşey yapmaya karar verdim 1.5 senelik aşk hikayemizi benm dilimden ona yazmaya karar verdim daha sonra bastırıp kitapp haline getirttiricem ve hediyem o olacak.inşallah yapablirim :)

ben beyaz kazak aldım dökümlü..ıceboys tan
anı defteri aldım kilitli (evlenene kadar günlük gibi yazıcak kendimede aldım)
kol düğmesi aldım tween den.

bunları bi sepete koyucam çikolata ve kalplerle süslüycem.. içinede notlar yazıcam :)

Konunuz içerik nedeniyle ilgili bölüme taşınmıştır bilginize :71:

Back