Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydin kizlar bende araniza katilabilirmiyim benimde 2.5 yasinda cimcime bir kizim var artik ikinci bebisi istiyoruz suan adet donemindeyim abdest alinca baslicaz calismalara hayirlisi olsun
Canim ben dogum konrtol hapi kullaniyodum hapi biraktim 1 ay normal korunduk korunmayi biraktik ilk ay hamile kaldim zaten bisey yapmadik ama okumustum bi yerde gun asiri iliski degilde birgun durup bir gun iliskiye girin diye cunku gun asiri iliskide spermler kalitesiz olabiliyomus o yuzden hamile kalma orani azalabiliyomus ins bu seferde beklemem beklemeyiz guzel haberleri aliriz ins
tamam canim bakalim hayirlisi olsun.bendede enfeksiyon var mantar sanirim belirtileri oyle.Yok canım ya hala başlayamadım şuanda adeti bekliyorum ne olur ne olmaz diye korktum.. Belki hamilelik falan varsa diye yoksa tereddütteyim..
tamam canim bakalim hayirlisi olsun.bendede enfeksiyon var mantar sanirim belirtileri oyle.
ayin 22sinde gidicem zaten.ayrica kist var bende ilac kullaniyorum buyuk ihtimal o yuzden mantar olustu.sirkeli su iyi geliyomus onu yaptim simdilik rahatladim cok sukur.Geçmiş olsun.. Dr. gitseydin keşke mantar için ilaç var hemen geçiriyor.. Ben adetin 7. günü başlayacağım bakalım..
selam hanımlar bat a 5 kaldı ovulasyon testi çok net tek çizgi MeG s senin ki canım ikinci çizgi çok net hadi bakalım hayırlısı olur inşallah
Dogru ya sasirdim sanirim yrni bat 30 haziranGün aşırı demek bir gün aradan sonra demek zaten.. Oyüzden ben de gün aşırı devam ettim.. İnşallah ne zaman yeni bat ?
Canim mantar icin travazol diye ilac var ben onu kullanmistim hemen gecirdi ama tabi doktoruda ihmal etmeayin 22sinde gidicem zaten.ayrica kist var bende ilac kullaniyorum buyuk ihtimal o yuzden mantar olustu.sirkeli su iyi geliyomus onu yaptim simdilik rahatladim cok sukur.
ayin 22sinde gidicem zaten.ayrica kist var bende ilac kullaniyorum buyuk ihtimal o yuzden mantar olustu.sirkeli su iyi geliyomus onu yaptim simdilik rahatladim cok sukur.
Ovulasyon testi yapmak gerekiyomu kizlar ben kizimdayken yapmamistim ama
Tamam canim bakalim bu ay kullanmadan denicem biraz tedirginim aslinda 2.cocuj icin hazirim ama ister istemez korkuyorum kizimi ihmal edermiyim dusuncesi oluyoBen ilk hamileliğimde aylarca kullandım olmadı kullanmadığım ay oldu
Kendini eğer biliyorsan yumurtlama zamanını falan bence gerek yok ama garanti olsun diyorsan kullan tabiki..
kullandim canim onu kac gundur gecmedi bide zalain.kullandim hem krem hem fitil.hic etkilemedi bile.sadece bi saat kasintisi gecti.sirkeli su iyi oldu.kac saattir kasintim yok.insallah ya 19unda ya 22sinde gitcem doktorumaCanim mantar icin travazol diye ilac var ben onu kullanmistim hemen gecirdi ama tabi doktoruda ihmal etme
sat 28 mayis.bat 24 haziraniyi bari ihmal etme sakın.. ne zamandı bat buarada ?