Hicbirsey suanda senin sagligindan onemli degil dugunmus cocukmus sadece kendini ve sagligini dusuneceksin sagligina kavustuktan sonra hepsi olur tatlim onemli olan sensin unutma hastaligi umursama umursamaki bedeni terkedip gitsin farzetki grip olmussun
Canim Allah acil ve hayirli sifalar versin sana tez elden iyileş (âmin)
Moralini bozacak, dengesiz konusacak cook insan olacak daha oncelikle onlari hiiiic takmayacaksin Allaha havale edeceeksin :)
Dugunu erkene alın bence tedavi yogunlasmadan güle oynaya dugununu yap mutlu mesut olun şöyle bi :)
Gerci eylüle de az kaldı yani tedavin dugununu etkilemez korkma :)
Esinle konusmussun evet yumurtalarini dondurt canim yalniz esinle daha beraber olmamissiniz eger bakireysen yumurta dondurtmayi vajinaya dokunmadan yapiyorlar göbüşünden alıyorlar bekaret bozulmasın diye
Eşin anlayisli bi insan gibi geldi bana bence onla konus dugunden once yumurtalarin alinacaksa vajinadan alirlarsa senin icin kolay olur göbişinden almalarına kıyasla (bekeratin bozulur ama operasyon daha kolay gecer diye biliyorum)
Anlatabildim mi ki :)
Esimde aileside cok anlayisli insanlar cok sukur. Dini ve resmi nikahimiz yapildi ama biz salon dugumumden sonra beraber kalmaya karar vermistik. Örnegin görumcem diyaliz hastasi benim 32 yasinda bekar , hastaligin allahtan geldigine inanan insanlara etiket yapistirmayacak , bu acilari kismen yasamis insanlar.en az.benim kadar uzulduler .beni rahatlatmaya calistilar allah razi olsun.yumurta meselesi icin yarin konusabilecegimiz bir baska doktora gitmeyi planliyoruz kendi doktorumlada pazartesi gorusecegiz.ne olur bilemem ama sonum cok kotuyse de esimi pesimden suruklemem bunu ona yapamam sanirim
Canim sonun kotu degil Allahin izniyle her sey yoluna girecek ne guzel bak seviyosun seviliyosun anlayisli bi eşin var ailesiyle peoblemin yok kendi ailenin tek evladi gozbebegisinhep beraber guzelce atlatacaksiniz esin senin yerinde olsa sen durumu kotu de olsa yaninda olmaz miydin? Izin ver o da senin yaninda olsun insanın ailesi de bambaşka eşi de bambaşka oluyor hayatında ettiği yer açısından
Suan kendim bu durumda oldugum icin kesinlikle yaninda olurdum diye.dusunuyorum .ya da kesinlikle onu uzecek bisey.demezdim yapmazdim ama icimden ne.gecirirdim inanin empati kuramiyorum.. esim icinde cok zor her sey.en guzel gunlerinde farkli bir.sorunluligu sirrtlandi.
Arkadaslar ben 3 haftalik evliyim.es durumundan yararlanabilmem amaciyla nikah yaptik.dugunumuzu eylule dusunuyoruz.her sey bu son donemde gelisti...
Son aylarda kendimi cok halsiz ve yorgun hissediyordum bununla birlikte gece terlemesi vs. Bunlari sicaklara bagladim ve uzerinde durmadim.gectigimiz ay devamli ates yukselmesi yasadim.son iki haftada bayilmalar dahi yasadim... deri alti kanamalarimda varmis yer yer ben farketmemisim.nikahtan sonra doktora gittim hemengerekli incelemelerin yapilmasi gerektigini losemi olabilecegimi soyledi.gerekli tahliller yapildi.dun kemik iligi biyopsi sonucunu aldik.losemi teshisi konuldu.yıkıldim doktorun konusmasini dinleyemedim bile konusamadim , hayatim gozlerimin onunden film seridi gibi gecti denir ya öyle oldu.ailemin tek kiziyim tek cocugum onlari dusundum yeni evliligimi, ogrencilerimi , hayallerimi... yapi olarak cok guclu bir insan degilim. Altindan kalkmak istiyorum herseyin.dualarinizi eksik etmeyin.pazartesi gunu doktorla randevumuz var.kendini topla gel ne yapacagimizi konusalim dedi.dualariniza ihtiyacim var olumlu seyler duymaya...
çok çok çok geçmiş olsun rabbim bu cuma gününde sağlığınıza kavuşmanızı nasip etsin herşey inşallah dilediğiniz gibi gönlünüzce olur.AMİN....Arkadaslar ben 3 haftalik evliyim.es durumundan yararlanabilmem amaciyla nikah yaptik.dugunumuzu eylule dusunuyoruz.her sey bu son donemde gelisti...
Son aylarda kendimi cok halsiz ve yorgun hissediyordum bununla birlikte gece terlemesi vs. Bunlari sicaklara bagladim ve uzerinde durmadim.gectigimiz ay devamli ates yukselmesi yasadim.son iki haftada bayilmalar dahi yasadim... deri alti kanamalarimda varmis yer yer ben farketmemisim.nikahtan sonra doktora gittim hemengerekli incelemelerin yapilmasi gerektigini losemi olabilecegimi soyledi.gerekli tahliller yapildi.dun kemik iligi biyopsi sonucunu aldik.losemi teshisi konuldu.yıkıldim doktorun konusmasini dinleyemedim bile konusamadim , hayatim gozlerimin onunden film seridi gibi gecti denir ya öyle oldu.ailemin tek kiziyim tek cocugum onlari dusundum yeni evliligimi, ogrencilerimi , hayallerimi... yapi olarak cok guclu bir insan degilim. Altindan kalkmak istiyorum herseyin.dualarinizi eksik etmeyin.pazartesi gunu doktorla randevumuz var.kendini topla gel ne yapacagimizi konusalim dedi.dualariniza ihtiyacim var olumlu seyler duymaya...
Bence görüşlerinizde çok katısınız acımak ne demek insanoğlu heran sınanabilir rabbim kimseyi böyle imtihan etmesin .konu sahibinin derdi zaten var sıkıntılarını azda olsa üyelerle paylaşmak isteyip rahatlamak istemiş siz neden hasta bir insana dua edeceğinize rahatsız edip moral bozup ortamı geriyorsunuz ,bilmiyorsanız öğrenin herkes hasta olabilir ve bu şekildeki bir insana yaklaşımız ile onun moralini bozup hastalığına tuz biber olursunuz.Beni ilgilendirmez haklısınız sadece düşüncemi yazdım peki sizinde bir oğlunuz var ve nikahı basar basmaz gelin ölümcül hasta olduğunu söylese acaba acır mıydınız o zamanda??