Yıkıldım

Insallah .dusunmemeli olsam da dusunuyor insan.bu telaslarin icindeyken farkli telaslarin derdine dustum.ama.allah razi olsun esim cok naif ilgili dusunceli...insallah biseyler degismez insallah biseyler ayni kalir.bugun bana kurdugu cumleler beni aglatti mutlulukta..Belkide bu hastalik ikimizin sinavi dedi, namaz kilmiyoruz allahin rizasini alabilecegimiz cok az seyle mesguluz belkide rabbim bizi bu hastalikla imtihan ediyor, yenecegiz bu hastaligi sen allahin emanetisin dedi. Insallah hep destekcim olur morale.mutluluga.gercekten ihtiyacim var...

Son düzenleme:

Esimde aileside cok anlayisli insanlar cok sukur. Dini ve resmi nikahimiz yapildi ama biz salon dugumumden sonra beraber kalmaya karar vermistik. Örnegin görumcem diyaliz hastasi benim 32 yasinda bekar , hastaligin allahtan geldigine inanan insanlara etiket yapistirmayacak , bu acilari kismen yasamis insanlar.en az.benim kadar uzulduler .beni rahatlatmaya calistilar allah razi olsun.yumurta meselesi icin yarin konusabilecegimiz bir baska doktora gitmeyi planliyoruz kendi doktorumlada pazartesi gorusecegiz.ne olur bilemem ama sonum cok kotuyse de esimi pesimden suruklemem bunu ona yapamam sanirim

Canim sonun kotu degil Allahin izniyle her sey yoluna girecek ne guzel bak seviyosun seviliyosun anlayisli bi eşin var ailesiyle peoblemin yok kendi ailenin tek evladi gozbebegisinhep beraber guzelce atlatacaksiniz esin senin yerinde olsa sen durumu kotu de olsa yaninda olmaz miydin? Izin ver o da senin yaninda olsun insanın ailesi de bambaşka eşi de bambaşka oluyor hayatında ettiği yer açısından

Suan kendim bu durumda oldugum icin kesinlikle yaninda olurdum diye.dusunuyorum .ya da kesinlikle onu uzecek bisey.demezdim yapmazdim ama icimden ne.gecirirdim inanin empati kuramiyorum.. esim icinde cok zor her sey.en guzel gunlerinde farkli bir.sorunluligu sirrtlandi.

Canim azcik bencil ol bu surecte ve en cok kendini dusun olur mu
Herkes senin yaninda olmali kim isterdi boyle olsun ama nasip kismet boyleymis kimse nasibin onune gecemiyor
Sizin intihaniniz da boyleymis canim

Saat gec oldu hadi uyumayi dene canim oyle gec saatlerde yatma gece uykusu onemli herkes icin ve senin icin de :)

Inancliysan (ve muslumansan:)) dua et canim tesbih cek hatta namaza basla eger namazli degilsen, inan cok faydali olacak, kuran dinle kabe imamlarindan, dua ve ibadet seni daha guclu yapar

Çok yakin bir arkadaşım iki defa lösemi gecirdi. Kemoterapi ve sonrasinda asi tedavisi ile tamamen iyilesti sadece yilda iki defa rutin degerlerine bakılıyor. Sifa Allahdan. Dua edicem. Guc ve moral cok onemli. Allahim

Rabbim tez zamanda şifa versin gerçekten hiçbirimiz seni tanımıyoruz ama biz bile burdan senin için üzülüyoruz dua ediyoruz. Lütfen kendini topla ne kadar seviliyorsun... Ve atlacaksın inan buna! Rabbime bol bol dua et.

Gecmis olsun dusunmemeye calis kafani mesgul edecek seyler bul. Bir de belki duymussundur kanserin caresinin bulundugu ama saklandigi iddia ediliyor. Unlulerden olen yok hakikaten de cok ilginc bir sekilde toparlaniyor hepsi. Bugday filizi ve kayisi cekirdegi ye internetten arastir bak bu sayede kemoterapiye girmeden kurtulanlar var yabanci forumlarda ozellikle.

Allah acil şifalar versin canım benim.
Umudunu sakın yitirme. Moralini hiç bir zaman bozma.
Allah yardımcınız olsun.

Kun fe yekun O ol der ve olur Rabbimin kapıları o kadar büyükki sanada güzeel bi kapı açması ümidiyle unutmayın duada bulacaksınız çareyi ve yüksek bir moralde tıp o kadar ilerlediki çaresiz değilsiniz size hayırlı şifalar diliyorum Rabbim yar ve yardımcınız olsun

Canım çok üzüldüm,
Ama hiçbirşey bitmiş değil. Lütfen kendini bırakma. Benim öz halam 4 kez kanseri yendi. Rahmi, göğsü vs. birçok yerden ameliyat oldu. Lösemi bile atlattı. Şuan 70 yaşında ama bize taş çıkarır. O kadar hayat dolu ve neşeli ki. Benden bile süslüdür, gezer tozar. Herşeyin en güzelini yer, en güzelini giyer.

Lütfen güçlü ol.
Rabbim yar ve yardımcın olsun.

Allah çok büyük ondan şifa dileyelim Rabbim inşallah biran önce sağlınızı geri verir.

cok cok gecmis olsun . Rabbim acil sifa versin. Bi an önce tedaviye baslayinki hemen iyilesin insallah. Güclü olun..

siz olumlu dusunun ve Allaha teslım olun.
Dılerım kı bır an once saglıgınıza kavusursunuz

Isyerınden bır arkadasımın yenegsı bu hastalıgı atlattı 1 sene oldu

çok çok çok geçmiş olsun rabbim bu cuma gününde sağlığınıza kavuşmanızı nasip etsin herşey inşallah dilediğiniz gibi gönlünüzce olur.AMİN....

Çok geçmiş olsun.. Rabbim şifa versin en kısa zamanda.. Siz de buradan iyi haberlerinizi bize yazin e mi.. Her zaman poztifi düşünün,size olumlu enerji veren insanlarla gorusun konusun.olumsuz şeyleri duymazdan görmezden gelin,Rabbim insanlara kaldirayacagi yükü vermezmis,siz demek ki bu kadar gucluymussunuz... Öncesinde sağlığınız ve Eşiniz,sonrasında bebis de olur herşey de.siz sağlıklı olun yeter ki.

Çook geçmiş olsun..Moralınızı yuksek tutun..Beslenmenıze dıkkt edın..Tedavı süreci uzun olsada var..Sizin bu donemde güçlü olmanz lazım.Allah kolaylk versın,şıfa versn

Beni ilgilendirmez haklısınız sadece düşüncemi yazdım peki sizinde bir oğlunuz var ve nikahı basar basmaz gelin ölümcül hasta olduğunu söylese acaba acır mıydınız o zamanda??
Bence görüşlerinizde çok katısınız acımak ne demek insanoğlu heran sınanabilir rabbim kimseyi böyle imtihan etmesin .konu sahibinin derdi zaten var sıkıntılarını azda olsa üyelerle paylaşmak isteyip rahatlamak istemiş siz neden hasta bir insana dua edeceğinize rahatsız edip moral bozup ortamı geriyorsunuz ,bilmiyorsanız öğrenin herkes hasta olabilir ve bu şekildeki bir insana yaklaşımız ile onun moralini bozup hastalığına tuz biber olursunuz.

Rabbim şifa versin tez zamanda inşallah. Moralinizi yüksek tutun hayalleriniz için güçlü durmak zorundasınız herşeyin başı moral inşallah başlangıcındasınız atlacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…