Yıkıldım

Cok cok gecmis olsun. Rabbim sifa versin. Insallah tez vakitte sagliginiza kavusursunuz. Lutfen bizi de habersiz birakmayin.

Canim kimseye aciklama yapmak zorunda degilsin..sana inaniyor ve senin icin dua ediyoruz..takma vicdan yoksunu kisiler olabiliyor.

çok geçmiş olsun diliyorum size inanın buradaki çoğu insanın duaları sizinle inşallah atlatacaksınız merak etmeyin acil şifalar versin rabbim

. yapi olarak cok guclu bir insan degilim

Yazdığınızın aksine çok güçlü bir kadın olduğunuzu düşünüyorum, bu durumun da üstesinden geleceğinize inanıyorum. Eşiniz ve ailesinin, ailenizin desteğinizi hissetmeniz de çok güzel, lütfen umutlu olun, pozitif olun. Allah yardımcınız olsun, sizi ailelerinize ve eşinize bağışlasın. Acil şifalar diliyorum.

Artik tedavi edilebilen bir hastalik lösemi grip gibi gormeye calisin. Bol bol dua edin. Bizim dualarimiz da sizinle..
Rabbim en kisa zamanda sifanizi versin insallah..

Rabbim en kısa zamanda sağlığınA kavuştursun inşallah.. Bu arada bazı gereksiz yorumları görmezden gel umursama cnm..maalesef bazı şahsiyetlerin kalbi mühürlenmiş... Kararmış..

Canim oncelikle yazini daha okuyup bitirmeden gozlerimden yaslar akmaya basladi cok cok gecmis olsun bitanem ins cok kisa surede erken teshis sonucu tedaviyle atlatirsin kuzum rabbim dermansiz dert vermez hicbir kuluna demekki senden bolca dua beklemekte moral motivasyon cok onemli bu surecte tabikide atlatacaksin yeneceksin hastaligi hepimiz birer sinav dunyasindan geciyoruz Allah in takdiri canim sevdigi kullarina sikinti dert hastalik tayin edermiski kulum bana daha cok dua etsin tevekkul etsin sabirla beklesinki bende kullarimi mukafatlarin en buyuyuyle taclandiriyim dualarimiz seninle tabikide $ifa dualarini okurken sanada dua edecegim canim ins guzel ve hayirli haberlerini aliriz canim benim

Sanirim uzun zamandir ilk defa gecenin bu vaktinde dimdik ayaktayim .Beni neler bekliyor bilemiyorum .caresizce kabullenmeye calisiyorum simdilik .Ama guclu olmaya calisacagim elimden geldigince. Dugun konusunda tedavimin kotu asamalarina gelirse ne olur ne biter, cocugum olur mu.cok karisik garip sonsuz dusunceler.icerisindeyim. insallah atlatacagim saolun iyi dilekleriniz icin.

Paylasmak istedim söyle bisey oldu, annem hep anlatir ... annem beni cok zor.sartlar.altinda dogurmus.cocugu olmuyormus.15 yil beklemis beni.imkansiz demisler doktorlar vs. Annem adaklar.adamis dualar etmis.maddi sıkıntılar.cekiyormus ozaman anne ve babam. Hep cocuklarinin olmasi icin butun kazanlarini muayenehanesine cagiran doktorlara harcamislar. Ben mucize.gibi olmusum.o ara babam issiz mis annem bir.cok adagini yerine.getirememis.simdi onlar.gelmis annemin aklina.garip... sasirdi kadincagiz yikildi benim gibi

Hicbirsey suanda senin sagligindan onemli degil dugunmus cocukmus sadece kendini ve sagligini dusuneceksin sagligina kavustuktan sonra hepsi olur tatlim onemli olan sensin unutma hastaligi umursama umursamaki bedeni terkedip gitsin farzetki grip olmussun

Canim Allah acil ve hayirli sifalar versin sana tez elden iyileş (âmin)

Moralini bozacak, dengesiz konusacak cook insan olacak daha oncelikle onlari hiiiic takmayacaksin Allaha havale edeceeksin :)

Dugunu erkene alın bence tedavi yogunlasmadan güle oynaya dugununu yap mutlu mesut olun şöyle bi :)
Gerci eylüle de az kaldı yani tedavin dugununu etkilemez korkma :)

Esinle konusmussun evet yumurtalarini dondurt canim yalniz esinle daha beraber olmamissiniz eger bakireysen yumurta dondurtmayi vajinaya dokunmadan yapiyorlar göbüşünden alıyorlar bekaret bozulmasın diye

Eşin anlayisli bi insan gibi geldi bana bence onla konus dugunden once yumurtalarin alinacaksa vajinadan alirlarsa senin icin kolay olur göbişinden almalarına kıyasla (bekeratin bozulur ama operasyon daha kolay gecer diye biliyorum)

Anlatabildim mi ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…