- 24 Eylül 2014
- 300
- 147
aaaaa inanamiyorum saka mi yapiyosunuz.nerden cikardiniz bunlari.hangi vicdanla yazdiniz.Şok oldum resmen ne bayat insanlar var? Hastalığı yüzünden anne olamayacağını bildiği için eşine söylemek için evlenmeyi beklemişsin. Adam nası aldatılmış hissediyodur rabbim bilir.
Canim kimseye aciklama yapmak zorunda degilsin..sana inaniyor ve senin icin dua ediyoruz..takma vicdan yoksunu kisiler olabiliyor.Hanimefendi ben ogretmenim.haziran gibi bitiyor okulla ilgili islerim.isti guctu iki ay oncesinden gun alinmis nikahti hastaligimin erken belirtilerini onemsemeye vaktim olmadi.en rahatladigim zaman diliminde gidebildim doktora ve bunlari yasadim.hayat boyle biseymis.hic ummadigim anda... siz bunlari yazdiniz bana ama rabbim insallah sizin basiniza bunlari getirmez.suan aglayarak yaziyorum bunlari.esim gercekten ona.olan sevgimden daha buyuk bir askla bagli bana.bunu her halinden girebiliyorum.enazindan simdilik.insanoglu bu saşar .dugunumuze daha vakit var onun mutsuz oldugunu sezersem belki hayatindan cikmayi dusunebilirim psikolojim sagligim buna izin verirse.size de buradan mujdelerim iciniz rahat olsun.ama lutfen konuma tek kelime daha bisey yazmayin.ben buraya elestiri kabul edecek bi konu yazmadim.cevremdeki insanlari bunaltmak istemedigim icin burada tanimadigim iyi niyetli bana ozelden dualar gonderen buradan acil sifalar dileyen insanlarla paylasmak icin yazdim .destek icin kostek degil.suan aglayarak bunlari yaziyorsam insanliginizi bir sorgulayin.hassas bi zamandayim gereksiz bir tavir sergiliyorsam da kusuruma bakmayin.
. yapi olarak cok guclu bir insan degilim
Arkadaslar ben 3 haftalik evliyim.es durumundan yararlanabilmem amaciyla nikah yaptik.dugunumuzu eylule dusunuyoruz.her sey bu son donemde gelisti...
Son aylarda kendimi cok halsiz ve yorgun hissediyordum bununla birlikte gece terlemesi vs. Bunlari sicaklara bagladim ve uzerinde durmadim.gectigimiz ay devamli ates yukselmesi yasadim.son iki haftada bayilmalar dahi yasadim... deri alti kanamalarimda varmis yer yer ben farketmemisim.nikahtan sonra doktora gittim hemengerekli incelemelerin yapilmasi gerektigini losemi olabilecegimi soyledi.gerekli tahliller yapildi.dun kemik iligi biyopsi sonucunu aldik.losemi teshisi konuldu.yıkıldim doktorun konusmasini dinleyemedim bile konusamadim , hayatim gozlerimin onunden film seridi gibi gecti denir ya öyle oldu.ailemin tek kiziyim tek cocugum onlari dusundum yeni evliligimi, ogrencilerimi , hayallerimi... yapi olarak cok guclu bir insan degilim. Altindan kalkmak istiyorum herseyin.dualarinizi eksik etmeyin.pazartesi gunu doktorla randevumuz var.kendini topla gel ne yapacagimizi konusalim dedi.dualariniza ihtiyacim var olumlu seyler duymaya...
Canim oncelikle yazini daha okuyup bitirmeden gozlerimden yaslar akmaya basladi cok cok gecmis olsun bitanem ins cok kisa surede erken teshis sonucu tedaviyle atlatirsin kuzum rabbim dermansiz dert vermez hicbir kuluna demekki senden bolca dua beklemekte moral motivasyon cok onemli bu surecte tabikide atlatacaksin yeneceksin hastaligi hepimiz birer sinav dunyasindan geciyoruz Allah in takdiri canim sevdigi kullarina sikinti dert hastalik tayin edermiski kulum bana daha cok dua etsin tevekkul etsin sabirla beklesinki bende kullarimi mukafatlarin en buyuyuyle taclandiriyim dualarimiz seninle tabikide $ifa dualarini okurken sanada dua edecegim canim ins guzel ve hayirli haberlerini aliriz canim benim[/QUOTE
Sanirim uzun zamandir ilk defa gecenin bu vaktinde dimdik ayaktayim .Beni neler bekliyor bilemiyorum .caresizce kabullenmeye calisiyorum simdilik .Ama guclu olmaya calisacagim elimden geldigince. Dugun konusunda tedavimin kotu asamalarina gelirse ne olur ne biter, cocugum olur mu.cok karisik garip sonsuz dusunceler.icerisindeyim. insallah atlatacagim saolun iyi dilekleriniz icin.
Rabbim en kısa zamanda sağlığınA kavuştursun inşallah.. Bu arada bazı gereksiz yorumları görmezden gel umursama cnm..maalesef bazı şahsiyetlerin kalbi mühürlenmiş... Kararmış..
Sanirim uzun zamandir ilk defa gecenin bu vaktinde dimdik ayaktayim .Beni neler bekliyor bilemiyorum .caresizce kabullenmeye calisiyorum simdilik .Ama guclu olmaya calisacagim elimden geldigince. Dugun konusunda tedavimin kotu asamalarina gelirse ne olur ne biter, cocugum olur mu.cok karisik garip sonsuz dusunceler.icerisindeyim. insallah atlatacagim saolun iyi dilekleriniz icin.
Eşimle konustuk simdi bu konuyu. Oda bu konuyu arastirmis. Cok yapici ve rahatlatici konustu.cocuk konusunda cok olumlu tedavi yontemleri varmis onemli olan rabbimin seni bize bagislamasi dedi.allah ondan raz iolsun.bu yumurta dondurma meselesini vs doktorumuzla extradan farkli doktorlarla konusacagiz.doktorum biraz fazla yogun bir doktor.bana.daha fazla vakit ayirabilecek bir doktor arayisina girecegiz.sabah ilk uyamdigimda hissedecegim duygulardan ya da gece uyuyamadugimda cok korkuyorum hislerimden dusuncelerimden.ama ailem icin umutlu olmaya calisacagim..