Yıkıldım

Şok oldum resmen ne bayat insanlar var? Hastalığı yüzünden anne olamayacağını bildiği için eşine söylemek için evlenmeyi beklemişsin. Adam nası aldatılmış hissediyodur rabbim bilir.

canım terapiler olmadan evvel yumurtaları toplanır dondurulur 10 senede müddeti vardır.
buda dipnot.

canım Allah şifasını verir inşallah. sen hiç üzülme. yaşın genç tedaviye daha hızlı yanıt verirsin.
gün gelir bu günlerin silinir gider hafızandan. Allah ın mucizesine inan.
bi de bakmışsın hamilelik kontrolleri için doktordasın bu sefer tedavin tamamlandıktan sonra.
dualarım seninle.

Çok geçmiş olsun allahım sana acil şifalar versin rabbim ailene , eşine bağıslasın seni. Lütfen ümitsizliğe kapılma allah herşeyin en iyisini bilir her derdin bir devası vardır. Çok üzüldüm gerçekten. Ama şimdi herşeyin bir çaresi var. Üzme kendini pozitif ol lütfen.

Bu arada aklıma birşey geldi söylemeden geçemeyeceğim. Hepimiz moral herşeydir diyoruz ya gerçekten de öyle. Bir kadın kanser olduğunu öğrenmiş Dr fazla zamanın kalmadı demiş kadın da uç gün yasayim ama dolu dolu olsun nasilsa olecegim mantigiyla kredi gibi bisi çekip yatla deniz turuna çıkmış eşiyle.. Hatta turkiyeye bile gelmişler. Daha sonra ne mi olmuş? Kadin iyileşmiş :))
Moral herşeydir.

sen kalbini gönlünü ferah tut canım
rabbime yönel emin ol seni en doğru yöneltir
her şeyden evvel moral çok önemli
beni eşimde testis tümörü
ben eşimden daha evhamlıyımdır
benim bir şeyim yok diyor alındı
çok araştırdım
bizim hastalığımız normal hastalıkların eş değeri grip gibi
senin ki de öyleymiş arkadaşlar yazmışlar
ALLAHIN izn. iyileşeceksin
Şu an ufakta olsa ark. bilgi vermiş
Üzülmeyin mutlaka çıkar yol bulunur
bir de şu an tatlı türlü şeyler tüketmeyin
tümörü besler çok çabuk

Çok geçmiş olsun rabbim şafii ismin hürmetine sana ve şifa bekleyen herkese acil şifalar versin güçlü olmalısın belki buda senin imtihanin

Çok geçmiş olsun sizin için bol bol dua edicem Allah şif versin inşaallah (amin)

Kemoterapi/radyoterapi sonrasi yumurtaliklarinizin zarar gorme ihtimali var malesef. O yuzden genelde yumurta dondurma tavsiye edilir sizin gibi genc kadinlara.
radyo terapi gördüm 18 yaşımda hiç böyle bir durumdan bahsetmedi doktorlar(yumurtan zarar görür vb)

sadece bir yıl korun yan etkilerin tamamen bitmesi için dendi

1 yıllık süre dolar dolmaz daha ilk denememizde doğal yolla hamile kaldım 3 aylıkken kaybettim

ama sonra yine kolayca hamile kaldım çok şükür çok sağlıklı bir bebeğim var

kemoterapi farklı olabilir belki ama kemoterapi görüpte çocuk sahibi olanlar var

en iyisi konu sahibesi doktoruna danışsın nasıl bir yol izlemesi gerektiğiyle ilgili

Tabii ki, her hastada surec farkli isliyor. Her terapotik ilacin yan etkisi de farkli. Kesin olur ya da olmaz diyemeyiz ama ben tedbirli olmakta fayda oldugunu dusunuyorum. Genellemeden cok uzak ve risk almaya degmeyecek bir konu bu cunku.

Arkadaslar sırf bana boyle kotu yorumlar yazmak icin acilmis bir yeni uyelik.kk da ozellikle bunu yapan insanlar oluyor mu ? Yoksa cevremden birisi mi olabilir. Anlamiyorum
Nedense o bayanın ilk yorumunu okuyunca direk aklıma benimde sizin çevrenizden en yakınınızdan birisiymiş gibi geldi.Sizin buradaki üyeliğinizden haberi olan birileri var mı çevrenizde ?
Konunuza gelince şunu söyleyeyim halamın kızı göğüs kanseri oldu göğüsü alındı daha sonra ciğerlerine kemiklerine kadar ilerledi hastalık ama o hiç bir zaman olumsuz düşünmedi devamlı morelini yüksek tuttu. Gerçeği söylemek gerekirse ben babam ve akrabalar hep ölür gözüyle bakarken halamın kızı sapasağlam bir şekilde ve 10 yılı geçti hala hayatta ve senden benden daha sağlıklı şuanda Çocukları analık elinde ezilir diye düşünürken şimdi kızının ikisi de ögretmen oldu ve neredeyse torun sevecek Morelini yüksek tut rabbim şafii ismi ile şifa versin inşaallah. Bende mide kanserinde şüphe edildi 4 defa endeskobi yapıldı parça alındı çok agır ilaçlarla 2 aylık tedavi süreci geçirdim ve iyi huylu tümör oldugu söylendi şimdilik ara ara ağrılarım dışında çok iyiyim elhamdülillah ( Ama ilk parça alınıpta patalojiye gönderdiklerinde bende sizin gibi çok kötü olmuştum kızlarım gözümün önüne gelmişti..Sen Allah de ve Ona sığın. Rabbim her şeyin en güzelini yapar )

Aslinda cevremdeki insanlara buradaki uyeligimden bahsetmedum.forumu da evde yalniz basima oldugumda takip ederim genelde.ama daha önceki paylasimlarim beni taniyan bir insanin direk ben oldugumu anlayabilecegi cinsten.Ve hayatimi gereksiz bi sekilde seffaf yasiyorum herseyimi ortaya dokerim filan emin olamadim bu yuzden.eger cevremden birisi ise bu benim dunyam benim hayatim hersey apacik ve bana ait... hazmedemedigi biseyler var demekki allaha havale ediyorum

Cok saolun ilginiz alakaniz hassasiyetiniz icin.herseyi enine.boyuna arastirip ona.gore karar verecegiz cok saolun

bir insan inanırsa ve isterse herşeyin üstesinden gelebilir.
Allah bize o gücü vermiş, Allah'a sığının ve ondan hayırlısını isteyin.
Sakın ümitsizliğe düşmeyin, yılmayın, yıkılmayın.

ve sen yine denendiğinde
ve yine kalbin daraldığında
ve yine bütün kapılar yüzüne kapandığında
ve yine ne yapman gerektiğini bilemediğinde
uzun uzun düşün
ve hatırla Yaradanı!
Allah kuluna kâfi değil mi?(Zümer/36)

dini içerik yasak biliyorum ama ben bu ayetten her zaman çok etkilenirim ve her zaman hayata yeniden sarılmama vesile olur.
siz de aklınızdan çıkarmayın lütfen, yararını göreceksiniz. Derdi veren Rabbim devasını da verir elbet.

Allah razi olsun eksik olmayin .okuyacagim

Çok büyük geçmiş olsun, inşallah atlatacaksınız.
Korkmayın, sizi sevenleri düşünün, güçlü olun;
Allah büyüktür, ümit kesilmez

Şok oldum resmen ne bayat insanlar var? Hastalığı yüzünden anne olamayacağını bildiği için eşine söylemek için evlenmeyi beklemişsin. Adam nası aldatılmış hissediyodur rabbim bilir.
bu kizcagiz buraya moral bulmak icin yazmis siz nediyorsunuz neyse daha fazla bir sey demicem hem hersey allahtan allah herseyi goruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…