Yıkıldım

28 yaşında bi tanıdığım çok kısa sürede atlattı. Ama hep durumla dalga geçti ti ye aldı morali hep yüksekti. Bunu kafanda yenmelisin. Hep olumlu ol . Çook geçmiş olsun.

Hastalik anlattiginiz seyirde ilerliyorsa Kronik Myeloid Losemi oldugunu dusunuyorum. Doktorunuz da mutlaka bilgi verecektir ama son yillarda Novartis' in cikardigi Glivec (Imatinib) isimli bir ilac var ve basari orani % 90larda. Icinizi ferah tutun.

Yeni evliymissiniz, size tavsiyem cocuk dusunuyorsaniz yumurtalarinizi kemoterapiden once dondurmaniz olur. En az hasarla iyilesmenizi dilerim.

Arkadaslar sırf bana boyle kotu yorumlar yazmak icin acilmis bir yeni uyelik.kk da ozellikle bunu yapan insanlar oluyor mu ? Yoksa cevremden birisi mi olabilir. Anlamiyorum

Evet dogru dusunuyorsunuz.tedaviyle ilgili pazartesi gorusmem var.doktorumla .gelismeleri buradan yazacagim.ben isin bu hamilelik boyutunu bilmiyordum.cocugum olmama riski mi var yani?

gözlerım doldu

lütfen bu kötü kalpli insanların yorumuna kendinizi üzmeyin,lütfen...

Evet dogru dusunuyorsunuz.tedaviyle ilgili pazartesi gorusmem var.doktorumla .gelismeleri buradan yazacagim.ben isin bu hamilelik boyutunu bilmiyordum.cocugum olmama riski mi var yani?

Kemoterapi/radyoterapi sonrasi yumurtaliklarinizin zarar gorme ihtimali var malesef. O yuzden genelde yumurta dondurma tavsiye edilir sizin gibi genc kadinlara.

Sizin için dua edeceğim
Moralinizi yüksek tutun başaran insanlarda var
Ama bu yükü tek taşımayın
Psikolojik desteğe ihtiyacınızda var

Gecmis olsun. Allah sifa versin.. Size bi tavsiyem olacak. Eger instagram kullaniyosaniz benonunblogu sayfasini mutlaka takip edin.. 27 yasinda. Ona da losemi teshisi konmus, tedavi surecinde su an. Hayata bakis acisi, hastaligi hakkinda ki dusunceleri, teslimiyeti, sukretmesi o kadar etkileyici ki. O hastaligina misafir diye hitap ediyor..İnsan onun hislerini okudukca kendinden dert ettigi seylerden utaniyor. Terapi gibi adeta.. Benim hayatimda cok seyi degistirmeme, cok seyi duzeltmeme sebep oldu beno.. Takip edin mutlaka okuyun yasadiklarini hissettiklerini

Eşimle konustuk simdi bu konuyu. Oda bu konuyu arastirmis. Cok yapici ve rahatlatici konustu.cocuk konusunda cok olumlu tedavi yontemleri varmis onemli olan rabbimin seni bize bagislamasi dedi.allah ondan raz iolsun.bu yumurta dondurma meselesini vs doktorumuzla extradan farkli doktorlarla konusacagiz.doktorum biraz fazla yogun bir doktor.bana.daha fazla vakit ayirabilecek bir doktor arayisina girecegiz.sabah ilk uyamdigimda hissedecegim duygulardan ya da gece uyuyamadugimda cok korkuyorum hislerimden dusuncelerimden.ama ailem icin umutlu olmaya calisacagim..

Evet kullaniyorum hemen inceliyecegim simdi saolun :)

Canım bu hastalıkla uzun yıllar yaşayan insanlar var. Tip tip bu hastalık, endişelenme.

Hayata sizi bağlayacak o kadar güzel sebepleriniz var ki.. tedavileriniz, umut ve dua ile daha da etkili olacaktir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…