- 16 Ocak 2014
- 956
- 894
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şok oldum resmen ne bayat insanlar var? Hastalığı yüzünden anne olamayacağını bildiği için eşine söylemek için evlenmeyi beklemişsin. Adam nası aldatılmış hissediyodur rabbim bilir.
radyo terapi gördüm 18 yaşımda hiç böyle bir durumdan bahsetmedi doktorlar(yumurtan zarar görür vb)Kemoterapi/radyoterapi sonrasi yumurtaliklarinizin zarar gorme ihtimali var malesef. O yuzden genelde yumurta dondurma tavsiye edilir sizin gibi genc kadinlara.
radyo terapi gördüm 18 yaşımda hiç böyle bir durumdan bahsetmedi doktorlar(yumurtan zarar görür vb)
sadece bir yıl korun yan etkilerin tamamen bitmesi için dendi
1 yıllık süre dolar dolmaz daha ilk denememizde doğal yolla hamile kaldım 3 aylıkken kaybettim
ama sonra yine kolayca hamile kaldım çok şükür çok sağlıklı bir bebeğim var
kemoterapi farklı olabilir belki ama kemoterapi görüpte çocuk sahibi olanlar var
en iyisi konu sahibesi doktoruna danışsın nasıl bir yol izlemesi gerektiğiyle ilgili
Nedense o bayanın ilk yorumunu okuyunca direk aklıma benimde sizin çevrenizden en yakınınızdan birisiymiş gibi geldi.Sizin buradaki üyeliğinizden haberi olan birileri var mı çevrenizde ?Arkadaslar sırf bana boyle kotu yorumlar yazmak icin acilmis bir yeni uyelik.kk da ozellikle bunu yapan insanlar oluyor mu ? Yoksa cevremden birisi mi olabilir. Anlamiyorum
Nedense o bayanın ilk yorumunu okuyunca direk aklıma benimde sizin çevrenizden en yakınınızdan birisiymiş gibi geldi.Sizin buradaki üyeliğinizden haberi olan birileri var mı çevrenizde ?
Konunuza gelince şunu söyleyeyim halamın kızı göğüs kanseri oldu göğüsü alındı daha sonra ciğerlerine kemiklerine kadar ilerledi hastalık ama o hiç bir zaman olumsuz düşünmedi devamlı morelini yüksek tuttu. Gerçeği söylemek gerekirse ben babam ve akrabalar hep ölür gözüyle bakarken halamın kızı sapasağlam bir şekilde ve 10 yılı geçti hala hayatta ve senden benden daha sağlıklı şuanda Çocukları analık elinde ezilir diye düşünürken şimdi kızının ikisi de ögretmen oldu ve neredeyse torun sevecek Morelini yüksek tut rabbim şafii ismi ile şifa versin inşaallah. Bende mide kanserinde şüphe edildi 4 defa endeskobi yapıldı parça alındı çok agır ilaçlarla 2 aylık tedavi süreci geçirdim ve iyi huylu tümör oldugu söylendi şimdilik ara ara ağrılarım dışında çok iyiyim elhamdülillah ( Ama ilk parça alınıpta patalojiye gönderdiklerinde bende sizin gibi çok kötü olmuştum kızlarım gözümün önüne gelmişti..Sen Allah de ve Ona sığın. Rabbim her şeyin en güzelini yapar )
radyo terapi gördüm 18 yaşımda hiç böyle bir durumdan bahsetmedi doktorlar(yumurtan zarar görür vb)
sadece bir yıl korun yan etkilerin tamamen bitmesi için dendi
1 yıllık süre dolar dolmaz daha ilk denememizde doğal yolla hamile kaldım 3 aylıkken kaybettim
ama sonra yine kolayca hamile kaldım çok şükür çok sağlıklı bir bebeğim var
kemoterapi farklı olabilir belki ama kemoterapi görüpte çocuk sahibi olanlar var
en iyisi konu sahibesi doktoruna danışsın nasıl bir yol izlemesi gerektiğiyle ilgili
bir insan inanırsa ve isterse herşeyin üstesinden gelebilir.
Allah bize o gücü vermiş, Allah'a sığının ve ondan hayırlısını isteyin.
Sakın ümitsizliğe düşmeyin, yılmayın, yıkılmayın.
ve sen yine denendiğinde
ve yine kalbin daraldığında
ve yine bütün kapılar yüzüne kapandığında
ve yine ne yapman gerektiğini bilemediğinde
uzun uzun düşün
ve hatırla Yaradanı!
Allah kuluna kâfi değil mi?(Zümer/36)
dini içerik yasak biliyorum ama ben bu ayetten her zaman çok etkilenirim ve her zaman hayata yeniden sarılmama vesile olur.
siz de aklınızdan çıkarmayın lütfen, yararını göreceksiniz. Derdi veren Rabbim devasını da verir elbet.
bu kizcagiz buraya moral bulmak icin yazmis siz nediyorsunuz neyse daha fazla bir sey demicem hem hersey allahtan allah herseyi goruyorŞok oldum resmen ne bayat insanlar var? Hastalığı yüzünden anne olamayacağını bildiği için eşine söylemek için evlenmeyi beklemişsin. Adam nası aldatılmış hissediyodur rabbim bilir.
Canım bugün dra gidecektin son durumun nedir?Allah razi olsun eksik olmayin .okuyacagim