Yıkıldım

Beni ilgilendirmez haklısınız sadece düşüncemi yazdım peki sizinde bir oğlunuz var ve nikahı basar basmaz gelin ölümcül hasta olduğunu söylese acaba acır mıydınız o zamanda??
Benim oğlum daha minicik 3 yaşına bile girmedi

bu gelin muhabbetlerini düşünmek için çok erken büyük konuşmayı da hiç sevmeyen biriyim

ama içimden geçen düşünceleri söyleyeyim

acımazdım çünkü hasta insanlar acınacak halde değiller adına üzülüp destek olmaya çalışırdım elimden geldiğince

konu sahibi arkadaşım hiç üzülme bu tarz insanların yaptığı muhabbetlere

ben 18 yaşımda tiroid kanseri geçirmiş biriyim çok zor zamanlardı

ama atlattım Allahın izniyle çok şükür şuan 25 yaşında bir anneyim

telafinin kötü yan etkileri geçince izin veriyor doktorlar anne olmaya

Oha yazılan mesaja bak her yerde garip insanlar çıkıyor ya nasıl bi iş anlamadım nasıl bir vicdan! Velev ki önce öğrendi şimdi söyledi alan memnun satan memnun size ne düştü konuşacak anlamadım. Ben nikahtan sonra öğrendiğine inanıyorum hastalığını kimsenin bu kadar şer düşünceli olacağına inanmıyorum.

Hanimefendi ben ogretmenim.haziran gibi bitiyor okulla ilgili islerim.isti guctu iki ay oncesinden gun alinmis nikahti hastaligimin erken belirtilerini onemsemeye vaktim olmadi.en rahatladigim zaman diliminde gidebildim doktora ve bunlari yasadim.hayat boyle biseymis.hic ummadigim anda... siz bunlari yazdiniz bana ama rabbim insallah sizin basiniza bunlari getirmez.suan aglayarak yaziyorum bunlari.esim gercekten ona.olan sevgimden daha buyuk bir askla bagli bana.bunu her halinden girebiliyorum.enazindan simdilik.insanoglu bu saşar .dugunumuze daha vakit var onun mutsuz oldugunu sezersem belki hayatindan cikmayi dusunebilirim psikolojim sagligim buna izin verirse.size de buradan mujdelerim iciniz rahat olsun.ama lutfen konuma tek kelime daha bisey yazmayin.ben buraya elestiri kabul edecek bi konu yazmadim.cevremdeki insanlari bunaltmak istemedigim icin burada tanimadigim iyi niyetli bana ozelden dualar gonderen buradan acil sifalar dileyen insanlarla paylasmak icin yazdim .destek icin kostek degil.suan aglayarak bunlari yaziyorsam insanliginizi bir sorgulayin.hassas bi zamandayim gereksiz bir tavir sergiliyorsam da kusuruma bakmayin.

Kimseye açıklama yapmak zorunda değilsiniz. Ben size inanıyorum kimse böyle bi konuda yalan söyleyemez. Ağlamayın lütfen bakın insanlar dualarını yollamış size onları görüp mutlu olun gerisini boşverin. Kalbinizi temiz tutun tek bi gözyaşınıza değmez ..

Rabbim sana Şafi ismi ile Şifalar versin inşaAllah tez vakitte sağlığına kavuşursun Allah yar ve yardımcınız olsun canım amin

Hanımefendinin nikahtan sonrayı vurgulamasının sebebi en mutlu olması gereken günlerde hastalığını öğrenmiş yıkılmış düğün hazırlığı var ve o insan tedavilerle ilaçlarla boğuşmak zorunda. Kalkmış ne diyorsunuz inanmayabilirsiniz elbet ama ya doğruysa?

açıklama yapman bile hata

Allah şifalar versin böyle şeyleri takma

Beni ilgilendirmez haklısınız sadece düşüncemi yazdım peki sizinde bir oğlunuz var ve nikahı basar basmaz gelin ölümcül hasta olduğunu söylese acaba acır mıydınız o zamanda??

Yazmayayim diyorum ama gercekten kışkırtıyorsunuz. Ölümcul hasta damgasini mi yapistirirsiniz siz cevrenizdeki herhangi bir rahatsizliga ki hangi hastalik olursa olsun.ve bu kk da okudugumuz bir cok insafsiz kayinvalide sizin gibi vicdani olmayan insanlardan cikiyor.allah etrafinizdakilerin yardimcisi olsun

Moral bulmaya gelmiş bir kadını ağlatmak nasıl bir vicdansızlıktır! Aklım almıyor. Bir insanın fikri neyse zikri de o olur bu yüzden lütfen siz takmayın en kısa sürede iyileşirsiniz inşallah. Allah şifalar versin size.

Canım Öğretmenim,
Uzmeyin. O minik yürekli masum ogrencilerinizin, esinizin , ailenizin desteği ile bunları asacaksiniz. Moraliniz yüksek olsun. İnşallah Rabbim şifa verecek.

Allah acil sifalar versin. Şu insanlik disi yorumlari yapan kisi sen demirden yaratilmadin seni de bi gun gelir bulur bi hastalik

Allah şafi ismiyle şifa versin inşaallah size..moral en buyuk ilaçtır..

Allah razi olsun .su zamanda en cok bunlari duymaya boyle destekler almaya ihtiyacim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…