- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.361
- 34
Benim oğlum daha minicik 3 yaşına bile girmediBeni ilgilendirmez haklısınız sadece düşüncemi yazdım peki sizinde bir oğlunuz var ve nikahı basar basmaz gelin ölümcül hasta olduğunu söylese acaba acır mıydınız o zamanda??
Sokakta tanıştığınız birinin her anlattğına inanıyo musunuz özellikle nikahtan sonraya vurgu yapması niyetini belli ediyor, ne insanlar var ya![/QUOTE
Kimseye açıklama yapmak zorunda değilsiniz. Ben size inanıyorum kimse böyle bi konuda yalan söyleyemez. Ağlamayın lütfen bakın insanlar dualarını yollamış size onları görüp mutlu olun gerisini boşverin. Kalbinizi temiz tutun tek bi gözyaşınıza değmez ..Hanimefendi ben ogretmenim.haziran gibi bitiyor okulla ilgili islerim.isti guctu iki ay oncesinden gun alinmis nikahti hastaligimin erken belirtilerini onemsemeye vaktim olmadi.en rahatladigim zaman diliminde gidebildim doktora ve bunlari yasadim.hayat boyle biseymis.hic ummadigim anda... siz bunlari yazdiniz bana ama rabbim insallah sizin basiniza bunlari getirmez.suan aglayarak yaziyorum bunlari.esim gercekten ona.olan sevgimden daha buyuk bir askla bagli bana.bunu her halinden girebiliyorum.enazindan simdilik.insanoglu bu saşar .dugunumuze daha vakit var onun mutsuz oldugunu sezersem belki hayatindan cikmayi dusunebilirim psikolojim sagligim buna izin verirse.size de buradan mujdelerim iciniz rahat olsun.ama lutfen konuma tek kelime daha bisey yazmayin.ben buraya elestiri kabul edecek bi konu yazmadim.cevremdeki insanlari bunaltmak istemedigim icin burada tanimadigim iyi niyetli bana ozelden dualar gonderen buradan acil sifalar dileyen insanlarla paylasmak icin yazdim .destek icin kostek degil.suan aglayarak bunlari yaziyorsam insanliginizi bir sorgulayin.hassas bi zamandayim gereksiz bir tavir sergiliyorsam da kusuruma bakmayin.
açıklama yapman bile hataHanimefendi ben ogretmenim.haziran gibi bitiyor okulla ilgili islerim.isti guctu iki ay oncesinden gun alinmis nikahti hastaligimin erken belirtilerini onemsemeye vaktim olmadi.en rahatladigim zaman diliminde gidebildim doktora ve bunlari yasadim.hayat boyle biseymis.hic ummadigim anda... siz bunlari yazdiniz bana ama rabbim insallah sizin basiniza bunlari getirmez.suan aglayarak yaziyorum bunlari.esim gercekten ona.olan sevgimden daha buyuk bir askla bagli bana.bunu her halinden girebiliyorum.enazindan simdilik.insanoglu bu saşar .dugunumuze daha vakit var onun mutsuz oldugunu sezersem belki hayatindan cikmayi dusunebilirim psikolojim sagligim buna izin verirse.size de buradan mujdelerim iciniz rahat olsun.ama lutfen konuma tek kelime daha bisey yazmayin.ben buraya elestiri kabul edecek bi konu yazmadim.cevremdeki insanlari bunaltmak istemedigim icin burada tanimadigim iyi niyetli bana ozelden dualar gonderen buradan acil sifalar dileyen insanlarla paylasmak icin yazdim .destek icin kostek degil.suan aglayarak bunlari yaziyorsam insanliginizi bir sorgulayin.hassas bi zamandayim gereksiz bir tavir sergiliyorsam da kusuruma bakmayin.
Beni ilgilendirmez haklısınız sadece düşüncemi yazdım peki sizinde bir oğlunuz var ve nikahı basar basmaz gelin ölümcül hasta olduğunu söylese acaba acır mıydınız o zamanda??
Hanimefendi ben ogretmenim.haziran gibi bitiyor okulla ilgili islerim.isti guctu iki ay oncesinden gun alinmis nikahti hastaligimin erken belirtilerini onemsemeye vaktim olmadi.en rahatladigim zaman diliminde gidebildim doktora ve bunlari yasadim.hayat boyle biseymis.hic ummadigim anda... siz bunlari yazdiniz bana ama rabbim insallah sizin basiniza bunlari getirmez.suan aglayarak yaziyorum bunlari.esim gercekten ona.olan sevgimden daha buyuk bir askla bagli bana.bunu her halinden girebiliyorum.enazindan simdilik.insanoglu bu saşar .dugunumuze daha vakit var onun mutsuz oldugunu sezersem belki hayatindan cikmayi dusunebilirim psikolojim sagligim buna izin verirse.size de buradan mujdelerim iciniz rahat olsun.ama lutfen konuma tek kelime daha bisey yazmayin.ben buraya elestiri kabul edecek bi konu yazmadim.cevremdeki insanlari bunaltmak istemedigim icin burada tanimadigim iyi niyetli bana ozelden dualar gonderen buradan acil sifalar dileyen insanlarla paylasmak icin yazdim .destek icin kostek degil.suan aglayarak bunlari yaziyorsam insanliginizi bir sorgulayin.hassas bi zamandayim gereksiz bir tavir sergiliyorsam da kusuruma bakmayin.
Hanimefendi ben ogretmenim.haziran gibi bitiyor okulla ilgili islerim.isti guctu iki ay oncesinden gun alinmis nikahti hastaligimin erken belirtilerini onemsemeye vaktim olmadi.en rahatladigim zaman diliminde gidebildim doktora ve bunlari yasadim.hayat boyle biseymis.hic ummadigim anda... siz bunlari yazdiniz bana ama rabbim insallah sizin basiniza bunlari getirmez.suan aglayarak yaziyorum bunlari.esim gercekten ona.olan sevgimden daha buyuk bir askla bagli bana.bunu her halinden girebiliyorum.enazindan simdilik.insanoglu bu saşar .dugunumuze daha vakit var onun mutsuz oldugunu sezersem belki hayatindan cikmayi dusunebilirim psikolojim sagligim buna izin verirse.size de buradan mujdelerim iciniz rahat olsun.ama lutfen konuma tek kelime daha bisey yazmayin.ben buraya elestiri kabul edecek bi konu yazmadim.cevremdeki insanlari bunaltmak istemedigim icin burada tanimadigim iyi niyetli bana ozelden dualar gonderen buradan acil sifalar dileyen insanlarla paylasmak icin yazdim .destek icin kostek degil.suan aglayarak bunlari yaziyorsam insanliginizi bir sorgulayin.hassas bi zamandayim gereksiz bir tavir sergiliyorsam da kusuruma bakmayin.
çok geçmiş olsun öncelikle...
lösemi değil ama başka bir kanseri yendiğimi söylesem size moral olur muyum?
lütfen bunu sadece bir hastalık olarak gör,"tek farkım ilaçlarımı hastanede alacğım" diye kendine telkinlerde bulun...
artık tıp gerçekten ileride...
3 kanser hastasından 2 si kurtuluyor...
sadece inan,yeneceğine....
ben bu illeti öğrendiğim ilk günlerde herkese haber salmıştım,öğrensinler,mücadelemi görsünler diye...
ne kadar güçlü,nasıl da dik durabiliyor,kanserin yendiği değil kanseri yenen kadını görsünler dedim...
çok şükür allah yardım etti,şimdi bugünlerdeyim...
demem o ki asla aklınıza kötü şeyler getirmeyin
ve lütfen internetten araştırma falan yapmayın
konunuzu izleyeceğim
hatta morale ihtiyaç duyduğunuzda konuşamak isterseniz ben elimden geldiğince size destek olmaya çalışırım...
Allah razi olsum cok saolunAllah şafi ismiyle şifa versin inşaallah size..moral en buyuk ilaçtır..