Yıkattığım halım kokuyor..Fikir verir misiniz?

ERAYEFE

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2009
104
0
96
47
Antalya
Merhaba kaymaz taban mutfak halım var yıkadım yıkadıktan sonra çok ağır bi koku oluştu tekrar yıkadım ama geçmiyo ne yapmalıyım kalitesiz bi ürün de değil merinos

tam kurutmadan sermiş olabilrisin. yüzeyi yünse ıslak değince bile koku yapıyor o halılar. sen aldığın yere bir sorsaydın halının özelliğine göre yıkama şekli olabilir.

canım evde yıkadınmı neolursa olsun halıda bi koku oluyor zaten
benımde oyle olmuştu ama yumuşatıcılı su ile üzerınden hafıf sıldım ama yumuşatı cı yogundu tabii
belkı işine yararr

ben öyle bir sorun yaşamadım.iyi kuruduğundan emin olun çünkü kokuya nem sebep oluyor ve aldığınız yere danışın derim..

iyi kurumadıysa canım yabar koku ...
bende yıkatıyorum ama tam kurutmadan nemli getiriyolar sinir oluyorum ...
ve en az 1 hafta evin butun kapısı penceresi açık duruyor cereyan yaptırıyorum geciyor sonra ...

Canım bende sürekli yıkatmaya veriyorum tüm halılarımı çokta memnunum hiç bir sorun olmuyor yeni gibi geliyor hepsi.

nemli kalmıstır belkı atın balkona falan kurusun ya herkesten duyuyorum bunu tazzıklı su ılemı yıkıyolar acaba sadece bız kendımız yıkıyoruz ama hepsıı bırden degıl azar azar yazın annem yıkayıp kurutup kaldırıyor mıs kokuyor deterjan vernel ne bılıyım onlar olmassa olmaz gıbı gelıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…