Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim eşim normal beyaz maske + yıkanabilen maske kullanıyor 2 tane üst üste. Yıkanabileni görüntü için kullandığını, koruma açısından tam yeterli olmadığını söylemişti. Ama doğruluğunu tam bilmiyorum.
Benim eşim normal beyaz maske + yıkanabilen maske kullanıyor 2 tane üst üste. Yıkanabileni görüntü için kullandığını, koruma açısından tam yeterli olmadığını söylemişti. Ama doğruluğunu tam bilmiyorum.
Ben pek inanmıyorum onların koruyacağına ,bizim kullandigimiz maskelerin çocuk için olanını bulamadım o yüzden bizim kullandığımız telli maskelerin iplerini kisaltiyorum öyle takıyorum çocuklara.