- 15 Mayıs 2017
- 1.499
- 11.232
- 34
Olsun :)) bebeğimin canı sağolsun. Onun sağlığı için herşeye değer. Oyy kuzumun popişi iyi olsun yeterki :)Eski musambalar otantik tabi ama hazir bez bence.zaten bebek olunca saçını toplamaya fırsat bulamayacaksın ki.değil bezlerin pisliğini al yıka ütüle.. :)) birşey olmaz Allahin izniyle
Bende mesajları okudum çıldırdım. Tamam herkesin görüşü başka.ama fikir soran insana sağlıksız olanı önermekte saçma. Tebrik ederim sizi. İnşallah bende 3 ay sonra doğunca başlıcağım. sizin gibi çalışan bir bayan var forumda o çok yardımcı oldu bana. Aliexpressten dışları aldım içleri kendim yapacağım kısmetse.Mesajları okurken kendimi kaybettim ki sizin mesajı gördüm şükür.
Tabiki yıkanabilir bez canım. Ben çalışıyorum bebeğim 14 aylık, 3. gün göbeği düştü o günden bu güne yıkanabilir bez kullanıyorum. Hüçte zor değil. Yeterki düzenini oturt. Bebeğin kıyafetlerini ayrı yıkamak zor geliyor mu? Ya da kendinden ayrı bebeğini yıkamak zor geliyor mu? Hayır... O zaman neden bezini yıkamayasın. Ben türk malı diye babyneo bedenli aldım. Çok memnunum. Taşma yaptımı? Evet yamuk bağlarsam taştı, onun dışında uyuduğu için 9 saat değiştirmediğim oldu ne pişik ne taşma sıkıntısı yaşadım. İlk aşamada hazır bezin pratikliğine alışırsan tabiki yıkanabilir olan zor gelecektir. Bebeğin en özel bölgesine o kadar kimysala değdirmeye gerek yok. Araştır beğendiğin bir markayı al ve söylenenlere tıka kulaklarını. Sormak istediğin her şeye cevap verebilirim. Dediğim gibi çalıştığım halde 14 aydır kullanıyorum.
İnsanlara çok farklı geliyor. Hazıra o kadar alışmışız ki... Eşim destekçimdi benimde sağolsun. Ama geçenlerde oda itiraf etti , bir hevesti geçer zannetmiştim ama iyi idare ediyorsun bu işi diyeGerçekten helal olsun. Siz çalıştığınız halde bunu becerip yapmışsnz ben evdeyim niye yapamayayım ki. Madem anne olmak emek ister çaba istr gayret ister bende çabalayacağım azmedeceğim İnşaAllah bunu yapacağım. Ya iyiki varsınz. Bana öyle bir özgüven ve destek oldunuz ki kardeşim dışında kim bu konuda bana destek olmadı çok moralim bozulmuştu.
Ben babyneoda 1 ve 2 beden var görmüşsünüzdür onları tercih ettim. İlk aşamada 1 bedenden 22-23 iç bez 3 dış bez aldım. Sonra yaklaşık 5-6. aydan sonra 2bedene geçtim. Onda da 22-23 iç bez 9-10 dış bez aldım. Dış bezleri her daim değiştirmiyorsunuz. Herhangi birşey bulaşırsa değiştiriyorsunuz. Bİrde ben biraz daha kolaylık olsun diye liner almıştım. Islak mendilin kurusunu düşünün bambudan yapılma, sağlıklı. Onu iç pedin üstüne koyuyorsunuz bebeğiniz büyüğünü yaptığında onun üstünde kalıyor. Lineri atıyorsunuz. Bezi temizleme aşamasında pratiklik sağlıyor. Ama madem evdesiniz yani liner almasanızda olur tabiki bu biraz kişiye bağlı.Ay canım Allahrazı olsun. Gerçekten hazr bez almak istemiyorum pişik kremi felan hiç almak istemiyorum. Eşim keşke az destek olsa uğraşamazsm boşu boşuna almş oluruz diyo bende bebeğimin sağlığındn önemlimi sizce ? Ben nasıl kullanacağımı ne yapmam gerektiğini tarif etseniz çok büyük yardım etmiş olursunuz. Şimdi baby neo markasnı inceliyordum. kaç tane almam lazım ne almm lzım bilmiyorum. Ara bezi pedi vs diyor. Bana bi açıklar msnz
Çok sağol canım. Allah razı olsun. Ben birşey sorcam. İlk doğduğunda büyük abdestini çok yapar mı yani kaç tane ped almak lazım . Bide tek bez yetermi ancak çiş felan bulaşırsa yıkanır diye tahmin ediyorum önemli olan iç bez ve pet heralde dimi ?Ben babyneoda 1 ve 2 beden var görmüşsünüzdür onları tercih ettim. İlk aşamada 1 bedenden 22-23 iç bez 3 dış bez aldım. Sonra yaklaşık 5-6. aydan sonra 2bedene geçtim. Onda da 22-23 iç bez 9-10 dış bez aldım. Dış bezleri her daim değiştirmiyorsunuz. Herhangi birşey bulaşırsa değiştiriyorsunuz. Bİrde ben biraz daha kolaylık olsun diye liner almıştım. Islak mendilin kurusunu düşünün bambudan yapılma, sağlıklı. Onu iç pedin üstüne koyuyorsunuz bebeğiniz büyüğünü yaptığında onun üstünde kalıyor. Lineri atıyorsunuz. Bezi temizleme aşamasında pratiklik sağlıyor. Ama madem evdesiniz yani liner almasanızda olur tabiki bu biraz kişiye bağlı.
Ben babyneoda 1 ve 2 beden var görmüşsünüzdür onları tercih ettim. İlk aşamada 1 bedenden 22-23 iç bez 3 dış bez aldım. Sonra yaklaşık 5-6. aydan sonra 2bedene geçtim. Onda da 22-23 iç bez 9-10 dış bez aldım. Dış bezleri her daim değiştirmiyorsunuz. Herhangi birşey bulaşırsa değiştiriyorsunuz. Bİrde ben biraz daha kolaylık olsun diye liner almıştım. Islak mendilin kurusunu düşünün bambudan yapılma, sağlıklı. Onu iç pedin üstüne koyuyorsunuz bebeğiniz büyüğünü yaptığında onun üstünde kalıyor. Lineri atıyorsunuz. Bezi temizleme aşamasında pratiklik sağlıyor. Ama madem evdesiniz yani liner almasanızda olur tabiki bu biraz kişiye bağlı.
Ped dediğin ne bilemedim ama iç ve dış bez var normalde. Dış beze bulaştıkça değiştiriyorsun ama iç bezi her seferinde değiştiriyorsun. Liner evet o, babyneonun ki yıkanıp birkaç sefer kullanılıyor. Ben uzak doğudan getirtiyorum lineri. Birde yukarıda resmini koyduğun tek bedenden kullananlar memnun değiller. Belli bir kilodan sonra bacaklarında lastik izi oluyormuş. Ben bedenli kullanıyorum. Face kullanıyorsan yıkanabilir bebek bezi kullanan anneler grubu var oraya üye olabilrsin. İlk doğduğunda her bezi büyük abdestli oluyor bebeklerinÇok sağol canım. Allah razı olsun. Ben birşey sorcam. İlk doğduğunda büyük abdestini çok yapar mı yani kaç tane ped almak lazım . Bide tek bez yetermi ancak çiş felan bulaşırsa yıkanır diye tahmin ediyorum önemli olan iç bez ve pet heralde dimi ?
Tamam canım teşekkür ederim. Bakarım inşallahPed dediğin ne bilemedim ama iç ve dış bez var normalde. Dış beze bulaştıkça değiştiriyorsun ama iç bezi her seferinde değiştiriyorsun. Liner evet o, babyneonun ki yıkanıp birkaç sefer kullanılıyor. Ben uzak doğudan getirtiyorum lineri. Birde yukarıda resmini koyduğun tek bedenden kullananlar memnun değiller. Belli bir kilodan sonra bacaklarında lastik izi oluyormuş. Ben bedenli kullanıyorum. Face kullanıyorsan yıkanabilir bebek bezi kullanan anneler grubu var oraya üye olabilrsin. İlk doğduğunda her bezi büyük abdestli oluyor bebeklerin
Düşünüldüğünde her şey gibi ütopik geliyor. Ama inanın uygulamada öyle değil. Bebeğiniz uyuduktan sonra sadece 5 dakika makineye atıp onu çalıştırmak, 10 dakikada çamaşırlığa sermek derseniz en fazla 15 dakika.Merhabalarr,, Benimde kafamı en meşgul eden şeylerden biriydi bebeğim için kullanılan ürünler herşeyin doğal olması en özen gösterdiğim şeydir, kendim içinde öyleyim aslında ama bebeğim söz konusu olunca akan sular durur:) Ben Huggies in bebek bezini kullanıyorum gerek koruması gerek cildine yapışmaması gerekse dokusu olarak beğenerek kullanıyorum. Kilosuna uygun bebek bezini sık aralıklarla değiştirirsen bir sorun yaşamazsınız, ayrıca anne olunca anlıyor insan zamanın önemini, ister istemez pratik ve faydalı olan ne varsa gerekli oluyor bilemiyorum bana çok ütopik geliyor o yorgunlukla sürekli bez yıkamak vakitini bebeğine ayır sarıl sev, sağlıka kucağına alman dileğiyle:) #sarılmanınmucizesi #huggiesannesiyim
Kızlar sipariş verdim bakalm gelsin inş güzel olur tecrübelerimi paylaşırım kuzum doğunca
Alışkın olmadığımız için, çevremizde görmediğimiz için zor geliyor, gözümüz korkuyor. Hazır bezler çıkmadan önce annelerimiz ellerinde yıkıyorlarmış, düşünün. O zaman bile sosyal hayattan geri kalmıyorlarmış. Şu anda sizin yapmanız gereken tek şey makineye atmak. bebeğimi ybb ile büyüttüm ve çalışan bir bayanım.Merhaba ybb sipariş vermişsiniz önceki hamileliğiniz sanırım,kullanabildiniz mi nasıldı,bende kullanmak istiyorum ama korkuyorum açıkcası yılmaktan,gözüm biraz korkuyor,tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
Alışkın olmadığımız için, çevremizde görmediğimiz için zor geliyor, gözümüz korkuyor. Hazır bezler çıkmadan önce annelerimiz ellerinde yıkıyorlarmış, düşünün. O zaman bile sosyal hayattan geri kalmıyorlarmış. Şu anda sizin yapmanız gereken tek şey makineye atmak. bebeğimi ybb ile büyüttüm ve çalışan bir bayanım.
etrafa bakarsak dünyaya da gelemezdik kiSaolun cesaret verdiğiniz için,umarım başarabilirim.etrafımda herkes yapamazsın olmaz uğrşamazsın hep negatif etkiliyorlar maalesef