benimki samsung ben memnunum
Samsung almak istiyorum bende yorumunu görünce hem sevindim hem meraklandim çünkü bende hep olumsuz yorumlar goruyordum hem kurutma hem de yikama özelliği olan makinalar da. Tam olarak modeli nedir acaba ??samsung kullaniyorum 2 yildir. evimdeki hicbir esyadan bu kadar memnun degilim elim ayagim kolum herseyim o benim:) herkese de tavsiye ediyorum hic sorun yasamadim yarim saatten dortbucuk saate kadar secebileceginiz kurutma programlari var yikamaya atiyorum kurutup cikartiyorum yorumlara bakip almamayi dusunuyordum kararttim gozumu iyi ki almisim. simdi annem de gelinimiz de dort gozle makinalari bozuldun da benimkinden alsinlar diye bekliyorlar:)
samsung eco bubble 8kg /5 kg wd0804w8e modeli. beyaz esya sans isi tabiki ama ben inanilmaz memnunum bu makineden. ayri ayri almaya hic gerek yok. yasadigim tek sikinti bir defasinda esimin pantolonun cebine bakmadigim icin tikanmisti servis cagirmak durumunda kaldim. hemen ilgilendiler hatta garanti bu sorunu kapsamamasina ragmen servis ucreti bile almadilar.Samsung almak istiyorum bende yorumunu görünce hem sevindim hem meraklandim çünkü bende hep olumsuz yorumlar goruyordum hem kurutma hem de yikama özelliği olan makinalar da. Tam olarak modeli nedir acaba ??
Bilgileriniz cok tesekkur ederim :)Hemen bakicam modeline . Aklımda bir de Vestel var ikisi arasında seçim yaparım. Ama dediginiz şey gerçekten içimi rahatlatti . Odanin havasini mi alip kurutuyor yoksa su ile mi yapiyor ? Bir de elektirik faturasına yansıması nedir acaba:)samsung eco bubble 8kg /5 kg wd0804w8e modeli. beyaz esya sans isi tabiki ama ben inanilmaz memnunum bu makineden. ayri ayri almaya hic gerek yok. yasadigim tek sikinti bir defasinda esimin pantolonun cebine bakmadigim icin tikanmisti servis cagirmak durumunda kaldim. hemen ilgilendiler hatta garanti bu sorunu kapsamamasina ragmen servis ucreti bile almadilar.
temizlik hastasi bir esim var, malum durum bu olunca cok fazla camasir yikaniyor... buna ragmen elektrik faturam annemden farkli gelmiyor aslinda. onlarda iki kisi biz de. 55-70 arasi oduyorum hep. sanirim su ile kurutuyor bu. ama su faturam da 30 un uzerinde gelmez. yani ekonomik diyebilirimBilgileriniz cok tesekkur ederim :)Hemen bakicam modeline . Aklımda bir de Vestel var ikisi arasında seçim yaparım. Ama dediginiz şey gerçekten içimi rahatlatti . Odanin havasini mi alip kurutuyor yoksa su ile mi yapiyor ? Bir de elektirik faturasına yansıması nedir acaba:)
Tamamdır çok teşekkür ederim tekrardan bilgileriniz için çok yardımcı oldunuz=)temizlik hastasi bir esim var, malum durum bu olunca cok fazla camasir yikaniyor... buna ragmen elektrik faturam annemden farkli gelmiyor aslinda. onlarda iki kisi biz de. 55-70 arasi oduyorum hep. sanirim su ile kurutuyor bu. ama su faturam da 30 un uzerinde gelmez. yani ekonomik diyebilirim
Merhaba. yorumlarinizi okuyunca mutlu oldum .haftasonu Samsung marka makine aldim sanirim modeli sizinki ile ayni .4 saatlik kurutma zamani var. dun ilk calstirdigim da 4 kiloluk camasir attim ve 2 saatlik kurutma ayarinda olmasina ragmen az da olsa nemli cikti ama yumusacikti cogu camasirin utuye ihtiyaci yok.temizlik hastasi bir esim var, malum durum bu olunca cok fazla camasir yikaniyor... buna ragmen elektrik faturam annemden farkli gelmiyor aslinda. onlarda iki kisi biz de. 55-70 arasi oduyorum hep. sanirim su ile kurutuyor bu. ama su faturam da 30 un uzerinde gelmez. yani ekonomik diyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?