samsung kullananlar yardımcı olsun lütfen... memnun musunuz.. ya da başka hangi markayı önerirsiniz??
merhba bende yıkama kurutma bir almak istiyorm memnun olanlar ya yazmıyolar yada çok az
merhaba, lg'de var bi model kurutmalı çamaşır makinesi. ben kurutmayı ayrı kullanıyordum bunu daha önce görseydim tercih ederdimlg 1480ADP 1400 8/4 Kurutmal amar Makinesi - NovaBazar | memnuniyetle | Kaliteli online alveriin adresi. ama sadece birisinin yenilenmesi gerekiyordu, aklım kalmadı diil.
Ben samsung kullanıyorum ama kurutması nemli çıkarıyor iki sefer çalıştırmam gerekiyor bazen...
Bende makinemi yenileyecegim kurutmalı makine alıcam ama hangi marka olmalı bir fikrim yok :/
Hoover in wdyn9646 modelini tavsiye ederim,yıkaması da kurutması da muhteşem , bir yakınım kullanıyor,yakın zamanda ben de almayı düşünüyorum bu makinayı , lg ve samsungu servis hizmeti yönünden eledim,çalışan tanıdığım var ikisinde de ,o yüzden tavsiye etmiyorum, aeg-electrolux de olabilir,tank gibi cihaz yapıypr adamlar , karar sizin tabi
bende alıcam kıslar ama kafam karıştı iyicekimi ayrı al bir olursa performansı düşer ayrı ii diyo kimisi bir al yer olmaz yeni makinalar ii diyo..
çamaşır makinasında bosch-siemens-lg-aeg-elektrolux arasında kaldım
Teşekkürler,
Ben Bosch Marka Normal Çamaşır Makinesi aldım fakat onu değiştirmek isityorum.Boscda da çıkmış hem kurutma hem yıkama onun ile ilgili hiç bişi bulamadım internette,iyi mi kötü mü diye.
Birde bu hem yıkma hem kurutma olan makineler çok elektrik ve su harcıyormuş onu okudum.
cnm ikisi bir arada makinelerde kurutma bölümü performansı düşük oluyor kesinlikle ayrı almalısın cok buruşuk çıkıyor normal yıkanmadan da buruşuk ayrı derim başka birşey demem yerin yoksa alma derim. lg kullanıyorum bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?