Çamaşır ve Kurutma Makineleri Yıkama Ve Kurutma Aynı Makine Bilgisi

merhba bende yıkama kurutma bir almak istiyorm memnun olanlar ya yazmıyolar yada çok az

aynı makinede 2 ayrı özellik mantıklı değil, çamaşır makinesi bozulursa, kurutma da çalışmayacak, kurutma bozulursa çamaşır makinesi de iptal.

Biraz araştırdım Hoover markasının da kurutmalı çamaşır makinesi varmış kullanan var mı memnun musunuz

bende bu konuyu araştırıyorum fakat ikisi bir arada kullanmak mantıklı değil gibi.kurutma kiloları düşük çamasırı 2 ye böl kururt zahmetli geliyor acıkcası

merhba bende yıkama kurutma bir almak istiyorm memnun olanlar ya yazmıyolar yada çok az

Hoover in wdyn9646 modelini tavsiye ederim,yıkaması da kurutması da muhteşem , bir yakınım kullanıyor,yakın zamanda ben de almayı düşünüyorum bu makinayı , lg ve samsungu servis hizmeti yönünden eledim,çalışan tanıdığım var ikisinde de ,o yüzden tavsiye etmiyorum, aeg-electrolux de olabilir,tank gibi cihaz yapıypr adamlar , karar sizin tabi

Bizim makina bu sene intihar edip, kendini imha edince çok araştırdık ve yeni çamaşır makinamız kurutmalı olsun dedik. Bir aya yakın süren araştırmamız sonunda LG de karar kıldık. İnanılmaz memnunuz, şiddetle tavsiye ederim. Çamaşırlarım fırından çıkmış gibi sıcak sıcak ve kupkuru artık :)

Model No.

LG - F14A8RDS5

Ben samsung kullanıyorum ama kurutması nemli çıkarıyor iki sefer çalıştırmam gerekiyor bazen...

samsungun çamaşır makinelerini 2 yıldan fazla kullananını görmedim ben zaten,hele yıkama kurutma mak. tam bir facia,servisi desen ayrı bir dert,3 hafta servis mi beklenir yaaa

teşkrederim.bilgi için .... en kısa zamanda almam lazm çamaşır kurutmak tam bi dert benim bu yerde

bende alıcam kıslar ama kafam karıştı iyice kimi ayrı al bir olursa performansı düşer ayrı ii diyo kimisi bir al yer olmaz yeni makinalar ii diyo..
çamaşır makinasında bosch-siemens-lg-aeg-elektrolux arasında kaldım

daha önce yazdım, 2si bir arada mantıklı değil. çamaşır makinesi bozulsa, kurutma da kullanılamayacak, kurutma kısmı bozulsa, ç. makinesi kullanılamayacak. kurutma makinesinde hooverdan şaşmayın derim, kurutma da başarılar oldukça.

Bizde kurutmalı çamaşır makinesi almaya karar verdik.
Ama hangi model daha iyidir bilmiyoruz.
Kullananlara soruyorum...
LG - F14A8RDS5 mi yoksa LG 1480adp 1400 8/4 mü?
Ayrıca kaç saatte yıkayıp kurutuyorlar?
Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:

Selam ,
Ben bosch kullanıyorum 1,5 sene falan oldu sanırım. Memnunum.

enerji A sınıfı , yıkama arkasından ekstra kurutma yapıldığından daha fazla elektrik kullanıyoruz ama faturamızda ikiye katlanmadı.

Ayrıca arkadaşlar bilenler elbetteki bakıyordur ama ben yine de naçizane belirtmek isterim.Almadan önce tüketici şikayet sitelerinde markalara ilişkin şikayetleri ,arızaların ve firmaların şikayetler ,arızalar karşısındaki tavırlarını da inceleyin derim.

Son düzenleme:

Bende ayrı almak istiyordum ama biraz eşimin etkisi,birazda yer olmadığından kurutmalı tek makine aldık.Ayarına göre kırışıklığı değişiyor.Gömlekler hariç.

En yüksek kurutma ayarında dahi kırışıksız mı çıkıyor çamaşırlar?Örneğin gömlekler vs.

arkadaşlar ben de bu başlık altında makina tavsiyesi için sormuştum. biz sonunda bosch aldık. iyi ki de almışız. gayet memnunum. yıkanan çamaşıra göre kurutma ayarları yaparsanız ütü işiniz daha kolay olur. büyük parçaları kurutmasını beklemeyin. mesela yorgan kupkuru çıkmadı. ama zaten tek parça. üstelik haftada 1 de yıkanmıyo. onu asıp kurutoyorum. elektrikte aman aman artmadı. yani özetle beni evde kurutma derdinden kurtardığı için her şeye değer :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…