Çamaşır ve Kurutma Makineleri Yıkama Ve Kurutma Aynı Makine Bilgisi

Ecan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
51
2
28
Merhaba Arkadaşlar,
Ben Yıkama ve Kurutmalı bir makine de iki işi de gören bir makine arıyorum.
Bu konu ile ilgili yardıma ihtiyacım var,
Kullananan arkadaşlar var ise yardımcı olabilrler mi?

teşekkürler.

ikisinden de memnünmusun? hem yıkma hem kurutma?
Yıkama kaç kg kurutma kaç kg?

Teşekkürler,
Ben Bosch Marka Normal Çamaşır Makinesi aldım fakat onu değiştirmek isityorum.Boscda da çıkmış hem kurutma hem yıkama onun ile ilgili hiç bişi bulamadım internette,iyi mi kötü mü diye.
Birde bu hem yıkma hem kurutma olan makineler çok elektrik ve su harcıyormuş onu okudum.

a sınıfı enerjı tasarrufu var
hem artık akıllı sayaclar var gece 10 dan sonra yıkarsan daha az elektırık faturası odersın
kısın cok zor camasır kurutmak hele bırde ben gıbı kucucuk balkonun varsa eyvah eyvah
ama bu makınayla bır tasla ıkı kus
bence bıraz daha ustune ekle kurutmalı al

bizim de balkonumuz ufacık o yüzden istiyorum,şu an kayınvalidemle oturuyoruz, onumuzde ki ay taşınıcaz evimize önceden almıştık beyaz eşyalarımızı şimdi değiştirmek istiyorum ama cesaret edemiyorum.Donanım haber die bir site var orda baya olumsuz şeyler yazmışlar Elektrolux için olumlu şeyler demişler sadece bir de sen dedin senin makinen için.
Bilemiyorum ya şimdi markamı değiştiremem çünkü parasını ödedim mecbur Bosch Marka alıcam alırsam.

samsung icin mi? kotu seyler soylemisler

Oncelikle herkeze merhaba, yeni uyeligimin ilk sorusunu heycanla soruyorum :)) 1,5 yillik evliyim hangi akla hizmet beyaz esyami vestelden almisim inanin bilmiyorum ben boyle rezil bi marka gormedim. Camasirlari her seferinde 2 defa yikamak zorunda kaliyorum, ekrani olmadigi icin bakarak takipteyim ama 1,5 senedir camasir makinasinda tek bi kopuk gormedim. 2 kere yika 2 kere durula derken haliyle elektrikti suydu fatura kabarik 2 kisiyiz ikimizde calisiyoruz fatura hep 80-100 arasi.. Buna bide zaman kaybimi ekleyince makinamdan nefret eder oldum. Biraz arastirdim internette en icime sinen LG*F1495BDS9 oldu. Yikama kurutma bir arada olsun istiyorum. Kullanan varsa yada bilgi sahibi olan varsa lutfen paylasirmisiniz. Simdiden tesekkurler

Samsung un teknik servisi tam bir facia ! Ankastre ocagimin dugmeleri tencereden gelen isiyla erimisti. Degisim icin aradik ettik derken daha uyduruk dugmeler taktilar onlarda eridi sonra araki bulasin oyle boyle diye diye garantisi doldu ve gelmediler.. Samsung teknik servis ve yedek parca da cok yetersiz ayrica servisleri bilgisiz oldugundan tavaiye etmiyor,kendim ve yakin cevremede kullandirmiyorum :)

arkadaşım f1495bds9 kurutmalı değil..

Bende makinemi yenileyecegim kurutmalı makine alıcam ama hangi marka olmalı bir fikrim yok :/

Ben samsung kullanıyorum ama kurutması nemli çıkarıyor iki sefer çalıştırmam gerekiyor bazen...

cnm ikisi bir arada makinelerde kurutma bölümü performansı düşük oluyor kesinlikle ayrı almalısın cok buruşuk çıkıyor normal yıkanmadan da buruşuk ayrı derim başka birşey demem yerin yoksa alma derim. lg kullanıyorum bu arada.

Son düzenleme:
yazılanları okudum ama pek bişey şekillendiremedim kafamda.
kurutma çamaşır ayrı ayrı mı almak daha kullanışlı tek makinada mı?
samsung kullanan arkadaşım var çok memnunum diyor
ama başka arkadaşlarım arasında yaptığım ankete göre aynı verimi alamazsın ayrı ayrı daha kullanışlı daha başarılı olur diyorlar
karar veremedim
1 ay içerisinde beyaz eşyaalrımı almak istiyorum marka olarak bosch ya da siemens üzerinde yoğunlaştım ama çamaşır makinası için başka bi markada bakabilirmmm

şu sıralar benim kafam da aynı soruyla meşgul.
2 makinayı koymak için yerim yok.
tek bir makinada ikisini de halletmek istiyorum.
ama yaptığım araştırmalara göre bazıları bu tip makinalarda kurutmadan sonra giderden tamamen temizlenmeyen pamukçuk ve giysi artıklarının bir sonraki yıkamada giysilere yapıştığını söyleyenler var.

bu konuda verimli cevaplar veren olursa şimdiden teşekkür ederim.

2si 1 arada makina kullanıp memnun olanlar marka ve modelini yazarlarsa sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…