Yiidolar burda toplaalm

sevgili leydim şu fareler senin kediyi gerçekten götürse kuyruk sallamaktan yoruldu bacım ya kaydirigubbakcemile3 nereden buldun şu farecikleri

reyyancım benim bir kedim var. şu anda bile kucağımda. kucağımdan hiç inmiyor yaramaz. beni annesi sanıyor.:roflol:
2.5 yaşında ama hala bebek gibi. kucağıma almazsam hırçınlaşıyor resmen. etrafımda fır dönüyor. kucağıma alıncada yazı yazmakta zorlanıyorum.aslında çok seviyorum bıcırığımı. o benim can yoldaşım. çocuklar başka şehirlerde okurken tek dayanağım oydu. korktuğumda, dertleşmek istediğimde, beni dinleyen, yanlızlığımı paylaşan tek dost.halada öyle. eşim dükkanı gece 1 de kapayıp geliyor. o vakite kadar benim yanımdan ayrılmıyor. o ailemizin minik bebeği. ona birşey olursa çok perişan olurum herhalde. opuyorumnanaktan

canımsın ne deyim ALLAH ayırmasın ....benimde köpek var ama bahçede kalmak zorunda balıklar var iki ingiliz muhabbet var çocuklar ilgileniyor banada sevmek kalıyor ...size latife yapıyorum umarım kırılmıyorsunuz sevgiler slm

yok canım niye kırılayım. ben şakayı seven bir insanım. öyle kolay kolayda kırılmam. opuyorumnanaktan

slm bacılarım nasılsınız
bugün canım çekti
güzel bir ekmekaşı yapmak var ama nasıl yapılıyordu bir bilen anlatsın annem çok güzel yapar onada sorsam şimdi ayıp olur walla ne yapsamki amannnn hadin eywallah

oyy ne güzel olur ekmekasi varya ben bilmiyorum annem yapardi sabahlari sicak sicak icerdik ay bak canim cekti görüyonmucokacimcoookdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…