Yiidolar burda toplaalm

canım ben gelmeyenlere diyorum. öteki topiktede kimseler yok. eski günlerimizi arar oldum. şu son zamanlarda hiç kimse gelmez oldu. bir sorun mu var bayağı merak ettim. birde kesildi. bazen bakıyorum gerilere düşmüşüz. hadi alıp öne getiriyorum. belki arkadaşlarımız geri döner diye tabii.

biliyorum ablacim yanlis anlama saka yollu bir söylemdi a.s
ne yapalim basbasa takiliriz topigimizde :içelim:

biliyorum ablacim yanlis anlama saka yollu bir söylemdi a.s
ne yapalim basbasa takiliriz topigimizde :içelim:

biz bizede yeteriz canım. bugün ben fazla giremeyeceğim. bugün izmir buluşmamız var. akşama inşallah resimlerimiz eklenir. beni orada da görebilirsin. kendine iyi bak. bol bol öpüyorum.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

buldum seni ablacim gercekten cok hos görünüyosun masallahyerimseniben

canım sağol. eh kanımızda sivas var.
bende fotoğraf çekecektim. fakat pilleri evde unutmuşum. kendime ne kızdım anlatamam. bu kadarda olmaz dedim resmen. şarj makinasını bile yanıma almıştım. eğer şarjım biterse tekrar pilleri doldururum demiştim. ah kafa ah.
yaşlandım artık. evden çıkarken defalarca kontrol yapıyorum. aman şunu unutmayım. bunu yaptım mı diye. yinede birşey unutup çıkıyorum. üstelik herşeyimi geceden hazırlıyorum. çantamı bile.:roflol::roflol: ama mutlaka birşey çıkıyor.bilmem sizede böyle oluyor mu.opuyorumnanaktan

deilmi sivasliyiz biz :lepi:
mutlaka bir aksilik olmak zorunda zaten olmazsa olmaz yani
sen kendine yasli mi diyosun ben pek öyle görmedim ama masallahin var abla yasini tam bilmiyorum ama genc gösteriyosun valla belki heyecandandir muhakkak bende unuturum aksam hazirlarim unuttugumu da gittigim yerde hatirlarim akil iste:roflol:

biizim buyuk buyuk ninemizin orada evivardı.kopkocaman da bahce.bahcenin sonunda selale vardı,şimdi kurudu koca koca agaclar,domuzlar vardı.cocuklugumun yazları orada geçti darendeye gittiniz mi orası da mukemmeldir

biizim buyuk buyuk ninemizin orada evivardı.kopkocaman da bahce.bahcenin sonunda selale vardı,şimdi kurudu koca koca agaclar,domuzlar vardı.cocuklugumun yazları orada geçti darendeye gittiniz mi orası da mukemmeldir

ah ah. benimde anneannemin bahçeli bir evi vardı. o öldükten sonra biz yine o evi kullandık. yıkılmaya yüz tutunca mirasçılar sattılar. o yüzden annem bir daha gidemedi. zaten çok yaşlandı artık. ben birkaç kez kuzenlerime gittim. ama o evin bulunduğu yere gitmeye ayaklarım müsaade etmedi. hep bir bahane çıkardım. yeni halini görüp üzülürüm diye.mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…