Yiidolar burda toplaalm

nasılsınız hemşolarımm :dance:

qadifem nasıl gidio heycan tam gaz dimi canım kaydirigubbakcemile3

nasılsınız hemşolarımm :dance:
qadifem nasıl gidio heycan tam gaz dimi canım kaydirigubbakcemile3
hemde nasıl heycan var delikafadulden
geceydi bir valla rahatlardık :roflol:
iyi diyelim iyi olalım cnm Şeniz
az kaldı düğüne valla heyecan had safadadır eminim
senle aynı gün bizim düğünde :gitme:
off yaa gitmesin görümcem mafoldumben
buda bir garip görümceye aglıyo sus gitsin :teselli:
mecbur kıslar gelin olcak senin kızda olcak bigün cnm :1rolleyes:
:roflol: :roflol: :jeyyar:
hadi hayırlı işler :icecream:
tşkler cnm :icecream:
vildan görümcenle iyi anlaşıyosun sanırım
qadife tadını çıkar ararsın o günleri yoksa :roflol:

cıkarcam tabe :jeyyar: :kedi:

hemde nasıl heycan var delikafadulden
geceydi bir valla rahatlardık :roflol:

buda bir garip görümceye aglıyo sus gitsin :teselli:
mecbur kıslar gelin olcak senin kızda olcak bigün cnm :1rolleyes:

tşkler cnm :icecream:

cıkarcam tabe :jeyyar: :kedi:

canım işimize yarıyodu yaww
ben şimdi kime yaptıracam işleri sırnaşık şey hepsi başımıza kaldı :roflol: :roflol:

temizlikte silinebilir duvarları neyle siliyonuz canım zemuszemus

valla cnm özel bi temizlik ürünü almıyorum matikle siliyorum pırıl pırıl oluyo
annemlerin evi komple sildim sırada kaynanamlarınki var
oda düğünden sonra kaydirigubbakcemile5
allahtan benim ev yeni boyandı valla kendimi kakılmış gibi hissetmeye başladım her işe gidiyom -tatlicadiarzu-

tşkler cnm a.s.
ayy kıyamam öyle olmussun kıss :teselli:
dinlen bacım temizlikler dügün filan bitince ne bu böylee vereliniortak

valla cnm özel bi temizlik ürünü almıyorum matikle siliyorum pırıl pırıl oluyo
annemlerin evi komple sildim sırada kaynanamlarınki var
oda düğünden sonra kaydirigubbakcemile5
allahtan benim ev yeni boyandı valla kendimi kakılmış gibi hissetmeye başladım her işe gidiyom -tatlicadiarzu-
becerikli hemsom benim Şeniz evlatlarinda sana oyle hayirli olurlar ins :Saruboceq: ellerin dert gormesin canimmmmmm a.s.

:teytey: :teytey: :teytey: calsin sazlar :sm_cool: oynasin kizlarrrrr :dance: :dance: :dance:

becerikli hemsom benim Şeniz evlatlarinda sana oyle hayirli olurlar ins :Saruboceq: ellerin dert gormesin canimmmmmm a.s.
:teytey: :teytey: :teytey: calsin sazlar :sm_cool: oynasin kizlarrrrr :dance: :dance: :dance:

amin inş ne güzel bir dua böyle :1rolleyes:
oynayak hemsom aman ne varsa sende var gec karsıma zemuszemus

wayyy SLM yiğidolarım toplanmış hanım ağasız olmaz geldim bacılar haydi buyrun sohbete .......ben YıĞıDıN HARMAN OLDUĞU YER HAS Sivaslıyım ama senelerdir gurbetlerde dolaşdur ..AıLEM ORADA ANNEMı özleyince kimse önümde duramaz yeni geldim aslında S ıVASIMI BU haliyle gördüm üzüldüm yaa cıbıllar parkı olmuş cıbcıbıldak o güzelim park beton yığını olmuş ne hale gelmiş nedenini bana bir bilen anlatsın canlarım

amin inş ne güzel bir dua böyle :1rolleyes:
oynayak hemsom aman ne varsa sende var gec karsıma zemuszemus
zemuszemus zemuszemus zemuszemus tey tey tey :dance: :dance: :dance: oy oy oy :teytey: :teytey: :teytey: kurtlarimizi dokek hemsommmmmmmmmmm sositososito sositososito sositososito

wayyy SLM yiğidolarım toplanmış hanım ağasız olmaz geldim bacılar haydi buyrun sohbete .......ben YİĞİDİN HARMAN OLDUĞU YER HAS Sivaslıyım ama senelerdir gurbetlerde dolaşdur ..AİLEM ORADA ANNEMİ özleyince kimse önümde duramaz yeni geldim aslında S İVASIMI BU haliyle gördüm üzüldüm yaa cıbıllar parkı olmuş cıbcıbıldak o güzelim park beton yığını olmuş ne hale gelmiş nedenini bana bir bilen anlatsın canlarım

hosgeldin hemsommm a.s. cibirlar parkinin son halini daha gormedigim icin bilemiyorum :sm_confused: ama havasio yeter be topragam, bosverrr opuyorumnanaktan ondada bi guzellik vardir kesin :asigim:

hoş buldum ceylanım
hayır güzellik kalmamış tabii bu benim görüşüm ikinci sınıf bir ilçe görünümü almış .....

hoş buldum ceylanım
hayır güzellik kalmamış tabii bu benim görüşüm ikinci sınıf bir ilçe görünümü almış .....

yigidolar hep biraraya gelip, bastimmiydi sivasi :içelim: havasi deisir hemsom , takma kafani :1hug: oyle ozledimki memleketimi opuyorumnanaktan

X