• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları ygs

VTugba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2014
82
10
98
Merhaba arkadaşlar.Ben lise sondayım.Ygs ye çalışmaya henüz başlamadım.Artık başlamak istiyorum.Bi çalışma programı hazırlayıp ona uyarak çalışmayı düşünüyorum.Okul saatim sabah 9dan 3e kadar.Mesela bugün şu derse şu kadar saatte başka bi derse şu saatte diye hergün çalışabilceğim bi program hazırlıycam fakat nasıl hazırlıycam bilmiyorum.Bu şekilde çalışan,yardım edebilicek birileri varmı?

Canim ilk mesajı ben atayim, öncelikle ayni durumdayız. Bende12. Sınıfim. Hazırlanıyorum ozel bir kolejde okudugum icin dershaneye gerej duymadim tek yapılacak sey eksk konu belirlemek :( yogunlasmak malesef ygs cok onemli ilk adim ikinci adim alaniiz lys Allah yardımcimiz olsun zor zor zor ama çalışırsak kolaylasacak hergun duzenli çalışırsak çünkü birseyler öğreneceğiz :)

Okulda rehber ogretmenin var mi ondan yardim alabilirsin veya dershaneye gidiyosan gen pdr yani rehberlik hocasindan yardim alabilsin ama program la degil is kafa da bitecekk uymak onemli

Okulda rehber ogretmenin var mi ondan yardim alabilirsin veya dershaneye gidiyosan gen pdr yani rehberlik hocasindan yardim alabilsin ama program la degil is kafa da bitecekk uymak onemli

Ben kafaya koydum canım çalışmaya başladım yeni test kitapları alıcağım okuldaki rehberlik hocasından yardım alabilirim dediğin gibi kafada bitecek istersek herşey olur yeterki istekli olalim o zaman çok zorlanmayız inşallah başarıılı oluruzzz:)

Olmaz mi cqnim benim olurr :) ama ders calisarak olacak Allahin da izniyle dershaneye gidiyor musun ben anadoluyum kolejde okuyorm gerek duymadim senanadolu fen lisedi hangisisin

arkadaslar ygs sınavına kısa bir zaman kaldı. bu zaman aşamasında siszlere yardımcı olacağını düşündüğüm bir çalışma var. bu çalışma hızlı okuma yeteneğini kısa sürede geliştiren bir çalışma olarak karşımızda. doping hafıza ile edebiyat konularında bir dönemlik konuyu 1 saatte öğrenebilirsiniz. bence bu kısa zamanda denemek lazım diye düşünüyorum...

Back