- 12 Mayıs 2015
- 125
- 74
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öncelikle kolay gelsin,ben de lise son sınıfım bu sene hazırlanıyorum şimdiden başladım.sınavda çıkacak konuları bir kağıda yazın tüm derslerden ve kendinize bir ders programı hazırlayın.şu tarihe kadar şu konular bitecek bittiğinde şu kadar soru çözeceğim diye.ve deneme yapın mutlaka süre tutarak,dershaneler kapanmadı ancak sadece 3 ders verebiliyorlar.yine de sorun olan dersleriniz için görüşün derim ben.sınav stresi çok ağır,bazen bilen biriyle sohbet etmek bile iyi geliyor.allah yardımcımız olsunArkadaşlar ben 2 yıllık açıktan sosyal hizmetler düşünüyorum . Fakat ben liseyi bitireli 4 sene fln oldu ... herseyi unutmuşum yaa nasıl çalışmam gerekiyo ? Nasıl bir yol izlemeliyim ? Lütfen yardım edin kizlar okadar cok konu var ki sapittim
Allah razı olsun ya çok saolun vlla teşekkür ederim . ALLAH yardımcınız olsunöncelikle kolay gelsin,ben de lise son sınıfım bu sene hazırlanıyorum şimdiden başladım.sınavda çıkacak konuları bir kağıda yazın tüm derslerden ve kendinize bir ders programı hazırlayın.şu tarihe kadar şu konular bitecek bittiğinde şu kadar soru çözeceğim diye.ve deneme yapın mutlaka süre tutarak,dershaneler kapanmadı ancak sadece 3 ders verebiliyorlar.yine de sorun olan dersleriniz için görüşün derim ben.sınav stresi çok ağır,bazen bilen biriyle sohbet etmek bile iyi geliyor.allah yardımcımız olsun
rica ederim ben elimden geldiğince yardımcı olmak isterim,empati yapabiliyorum çünkü bu konuda :)Allah razı olsun ya çok saolun vlla teşekkür ederim . ALLAH yardımcınız olsun
SİZ peki dershaneye gidio musunuz dha doğrusu kurs alıyo musunuzrica ederim ben elimden geldiğince yardımcı olmak isterim,empati yapabiliyorum çünkü bu konuda :)
dershane bana mantıklı gelmediği için özel okula yazıldım ve özel ders alıyorum yapamadığım dersler için destek Amaçlı.SİZ peki dershaneye gidio musunuz dha doğrusu kurs alıyo musunuz
Ayni bende sen gibiyim valla tekrar sinava hazirlanaym diyorm ama nerden ve nasil baslayacagmi bilemiyorum bnde mezun olali nerdeyse 5 sene bitecek Allah yar ve yardmcmz olsnArkadaşlar ben 2 yıllık açıktan sosyal hizmetler düşünüyorum . Fakat ben liseyi bitireli 4 sene fln oldu ... herseyi unutmuşum yaa nasıl çalışmam gerekiyo ? Nasıl bir yol izlemeliyim ? Lütfen yardım edin kizlar okadar cok konu var ki sapittim